2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

[QHosgeldin"brgulsen, post: 38967939, member: 645788"]Günaydın kızlar bende geldim :)[/QUOTE]
Hosgeldin fistik

Gençler merhabaaaa gelinlikçimle anlaştıııııımmmmmmmmmmmmmmmmm

Çok sevindim canım hayırlı olsun

Günaydın gelincikler

Günaydın canıım

Günaydın kızlar bende geldim :)

Günaydın canım :)

Gunaydin kizlar

Bana yanlislikla bugun de izin verdiler cuma da izinliyim

Günaydııın oohh ne güzelll

Günaydınnnn güzel gelinleeeerrr nasılsınızzz

Günaydın canım

Günaydın kızlarr :) :)

Kızlar yaa ben bu sivilcelerden kurtulamıyorum 1 senedir yzüm çok kötü çok bozdu depresyona girdim bunlar yüzünden

Kizlar bugun annemle carsida işlerimiz var cok giremeyebilirm ama gelince hemen burdayim

Kızlar yaa ben bu sivilcelerden kurtulamıyorum 1 senedir yzüm çok kötü çok bozdu depresyona girdim bunlar yüzünden

Ben kendi haline bıraktım canım ilaç falan kullandım bir ara yüzümü kuruttu resmen doktorda bırak başka ilaca başlayalım dedi ben o halimi gördükten sonra bir daha tedaviye başlamadım..Şimdi öyle duruyo arada çıkıyo kendi gidiyo falan eskisinden iyi ama şuan hiç ellemiyorum yüzümü elimi sürdükçe yüzüme yağlanıyo gibi hissediyorum bir de yediklerime dikkat ediyorum, çay,kuruyemiş,kola,baharatlı yiyecekler bunlardan uzak duruyorum :)

çay, kuruyemiş, kola, baharat uzak durmakmı imkanı yok :)

ben zaten hiç bişey sürmüyorumki yüzüme daha kötü oluyor bıktım ya haftaya nişan var yüüzm çok kötü git gide beter oluyor

Kuzum kadirlide tuttum ben adana da değil :) istersen yazayım yine:)
Bizde esyalri aldik bana kv pahaliya almissnz demisti halbukii uyguna almıştık ama zehir etmisti bana pahali die cok üzülmustum sonra esyalari gordu bayildi iyiye almissnz dedi ama coktan kirmisti
Aynı benim gelinliğimdeki durum. Kuzum biz düşündükçe kötü oluyo aslında hiç düşünmicez ki iyi olacak:)

çay, kuruyemiş, kola, baharat uzak durmakmı imkanı yok :)

Valla kendi güzelliğin için vazgeçicen :)

ben zaten hiç bişey sürmüyorumki yüzüme daha kötü oluyor bıktım ya haftaya nişan var yüüzm çok kötü git gide beter oluyor

Canım sıkıntı streste var sende şimdi ondan çıkıyodur rahat ol biraz

Kuzum kadirlide tuttum ben adana da değil :) istersen yazayım yine:)

Aynı benim gelinliğimdeki durum. Kuzum biz düşündükçe kötü oluyo aslında hiç düşünmicez ki iyi olacak:)

Ozman gorcekler anyayi konyayi kuzum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…