2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bi dk sen nişanlığıonla foto yükledin ama öyle hatırlıyorum o sen değil miydin yoksa böyle pembe tesettür kabarık bi nişanlık? Varya şu soruyu sorarken kendimden utandım
kuzum onu provamdan ekledim:) yani son provamdan dikildiği yerde çekildim :) nasipse inşaallah haftaya giyeceğim nişanlığımı düzgünceee

kuzum onu provamdan ekledim:) yani son provamdan dikildiği yerde çekildim :) nasipse inşaallah haftaya giyeceğim nişanlığımı düzgünceee
Tamam o sen ol başka bişey istemiyorum karıştırıyorum diye korkmuştum bi an, süperdin yalnız hatta kabarık bi nişanlık yaptırsaydım ondan yaptırırdım diye düşünmüştüm

Kızlar nişanlığın konusu açılmışken sizlerede sorayım kimi arkadaşlar eşarbım nişanlığımla aynı ton olunca sanki biraz boğdu dediler sizcede öylemi? yani bende nişanlıkla eşarbın aynı ton olmasına halbuki dikkat etmesin görüntü bozulmasın die öyle diyenler olunca sizede bir sorayım dedim

Puff kendi aramızda yapacağımız nikah sonanda kayınbabamın herkesi çağırması sonucu 50 kişi oldu kimse gelmicek diye nikah şekeri bile yaptırmadım

Olsun tatlim takma aeker filan sen evlenmene vak uzme tatlı canini

Bencede ayni olmali.tatlim

canım resimi tekrar görebilirmiyiz. ozman bu ayrıntıya dikkat etmemiştim.

Canım resim var mı eşarbınla birlikte bakarak daha net cevap verebiliriz

İnşallah canım zaten kiralayan bi yer bulamazsam o kadar para verip almam öyle bişe daha düz bi abiye alırım hem fiyatları uygun hemde acımam paraya ama o koca şeyi nasıl alayım

Yani tatlim.nidaha giyemessinde en azndan normal.abiye giylr baska yerdede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…