kuzum onu provamdan ekledim:) yani son provamdan dikildiği yerde çekildim :) nasipse inşaallah haftaya giyeceğim nişanlığımı düzgünceeeBi dk sen nişanlığıonla foto yükledin ama öyle hatırlıyorum o sen değil miydin yoksa böyle pembe tesettür kabarık bi nişanlık? Varya şu soruyu sorarken kendimden utandım
Baştan bi tekrar hepiciğini izle kalmadıİnşallah canım eminim öyledir :) :)
İzledim tabiii kii harikaydı bence
Evet canımYEKTA61 di o güzellik :)
mm o zaman isteme ve nişan ardarda olacak diye nişanlığını diktirdi tamam oohhhh rahatladım valla utanıyorum böyle durumlarda kaç ay oldu yaaİnşallah canım eminim öyledir :) :)
İzledim tabiii kii harikaydı bence
Evet canımYEKTA61 di o güzellik :)
Tamam o sen ol başka bişey istemiyorumkuzum onu provamdan ekledim:) yani son provamdan dikildiği yerde çekildim :) nasipse inşaallah haftaya giyeceğim nişanlığımı düzgünceee
sağol kuzumm benim utanılacak bişey yok insanız hepimizzzTamam o sen ol başka bişey istemiyorumkarıştırıyorum diye korkmuştum bi an, süperdin yalnız hatta kabarık bi nişanlık yaptırsaydım ondan yaptırırdım diye düşünmüştüm
Puff kendi aramızda yapacağımız nikah sonanda kayınbabamın herkesi çağırması sonucu 50 kişi oldukimse gelmicek diye nikah şekeri bile yaptırmadım
Kızlar nişanlığın konusu açılmışken sizlerede sorayım kimi arkadaşlar eşarbım nişanlığımla aynı ton olunca sanki biraz boğdu dediler sizcede öylemi? yani bende nişanlıkla eşarbın aynı ton olmasına halbuki dikkat etmesin görüntü bozulmasın die öyle diyenler olunca sizede bir sorayım dedim
canım resimi tekrar görebilirmiyiz. ozman bu ayrıntıya dikkat etmemiştim.Kızlar nişanlığın konusu açılmışken sizlerede sorayım kimi arkadaşlar eşarbım nişanlığımla aynı ton olunca sanki biraz boğdu dediler sizcede öylemi? yani bende nişanlıkla eşarbın aynı ton olmasına halbuki dikkat etmesin görüntü bozulmasın die öyle diyenler olunca sizede bir sorayım dedim
Ay inşallah canım yaa çoğu yer bizde kiralama yok diyip dduruyor bıktım vallaamin bebeğim darısı başınıza hepinizin
Canım resim var mı eşarbınla birlikte bakarak daha net cevap verebilirizKızlar nişanlığın konusu açılmışken sizlerede sorayım kimi arkadaşlar eşarbım nişanlığımla aynı ton olunca sanki biraz boğdu dediler sizcede öylemi? yani bende nişanlıkla eşarbın aynı ton olmasına halbuki dikkat etmesin görüntü bozulmasın die öyle diyenler olunca sizede bir sorayım dedim
İnşallah canımUmarim kiralayan bi yer bulursun o tur abieler cok yer kapliyor
İnşallah canımzaten kiralayan bi yer bulamazsam o kadar para verip almam öyle bişe daha düz bi abiye alırım hem fiyatları uygun hemde acımam paraya ama o koca şeyi nasıl alayım
İçin son derece rahat olsun kesinlikle boğmuyor tam tersine en güzel olacağı bu
canım içindeki bonen kırmızı gibi gözüküyor. Öylemi fotodamı öyle gözüküyor bilmiyorum ama bence kesinlikle kendi renginde olmalı. yani oradaki kırmızı gibi duruyor o bile kötü durmuş bence. elbisenden başka renk olsa anlıcam ama başka renk yok sadece eşarbın kötü durur.
Bebek özel olmazsa bişe sorsam sana, vücutun çok orantılı görünüyor kilon ve boyun kaç aceba? Bir de korse var mı bu nişanlıkta?
KesinlikleeYani tatlim.nidaha giyemessinde en azndan normal.abiye giylr baska yerdede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?