2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyyy inşallah olayım da yok demem

Geçmiş olsun canımm

çok geçmiş olsun allah acil şifa versin

facede yazalım istersen cnm,hangi hastane onunda ismini ver,facede paylaşalım.
Tamam canım çok sağol özel vital hastanesinde yatan NECATİ ÖZCAN adında ki hasta için Çapa Kızılaya bağılanacak kan, yalnız isim belirtilmeli ki o hastaya gitsin. İşte özel vital hastanesinde yatana necati özcana kan bağışlamaya geldim diyecekler o şekilde, pek umursamıyor insanlar böyle şeyleri ama inşallah kanı tutan birileri umursar

Allah razı olsun canım amin.
Kilolu göstermişti beni ama beğenmiştim bende saol canım amiinn hepimizz mutlu olalımmm :)

Amin canım çok saol :)
ya canım buarada zayıflamaktan bahsediyorsun ama bence gayet normalsin hiç zayıflama ya. zayyıflık gerçekten başa bela. ben kilo almak için ne çileleer çektim. giydiğin hiç bir şey olmuyor zor.

Canım resim var mı elinde şu an? Nasıl oldu en baştan anlatsana ayyyy çok heyecanlı
Resim var ama makinede:) canım normalde biz gidip nikah kıyacaktık:)) kayınbabam son anda kendi kafasından davet edince 30 kişi olduk:) sonra belediye başkanı kıydı nikahımızı:) klasik sözler zaten:)) ayağına basmayı unuttum:) amca da dedi ayağına bas kızım diye:) ayağına bastım orda:)) başkanımızda bana verdi evlilik cüzdanını :)

Merhaba canıım kızlar kilolardan konuşuyolar valla bende okuyorum sadece

Ayyy hayırlı uğurlu olsun canııımm Allah bir yastıkça kocatsın :)

Ben göremedimm ? :)
Amin kuzum darısı başınıza:)

ya canım buarada zayıflamaktan bahsediyorsun ama bence gayet normalsin hiç zayıflama ya. zayyıflık gerçekten başa bela. ben kilo almak için ne çileleer çektim. giydiğin hiç bir şey olmuyor zor.

canım bende önceden 43 kilo falndm iğrenç bir durum zaten üzerime elbise bulamıodum, sonra okurken biraz aldım, şimdi 50 li rakamlara alışkın deilim ya çok kiloluymuşum gibi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…