Artık evli bi hatun olarak aranızdayım:)
:) takip edeyim seni öyle görebilecen canım
Ayyyy inşallah olayım da yok demem52 olsan daha da süper olur ama 55de fena değil canım sen kendini daha iyi bilirsin
Hahahahadoping etkisi oluştursun diye öyle dedim valla bende mevcut canım o şekilde nasıl karşısına çıkacam bilmiyorum
Hahahah oyyyy kusura bakmayın kızlar yaadün gece karnımı bi kaşıdım göbeğim dalgalandı Allahımmmm ağlanacak halime gülüyorum neyse o sahne dünden beridir gözümün önünde ve çok sinirliyim güldüğüme bakmayın sinir bozukluğundan
Kız senin nikah bugün müydübu hafta içi olduğunu biliyordum da bugün müydü oooooooooyyyyyyyy hayırlı uğurlu olsun yavrum ayyyyyyyy kızımız evlenmiş bide buna ağlayım
Geçmiş olsun canımmKızlar bişey sorucam size önemli ağzınızın tadını kaçıırmakta istemiyorum ama benim annemin dayısı baya rahatsız yoğun bakımda şu an kana ihtiyacı var aranızda istanbulda oturan ve kanı B rh negatif olan var mıdır ya baya acil yada tanıdığınız falan???
benide edermisin canım bakıyım :)
Allah ağzınızın tadını bozmasın daim etsin canımmEttim canım, evde yapmıştım ben yakın zamanda anneannem vefat ettiğinden dolayı bakın bakalım beğenecekmisiniz
nişanlımda askerden izne gelmişti :)
Yorum bekliyoruummm
çok geçmiş olsun allah acil şifa versinKızlar bişey sorucam size önemli ağzınızın tadını kaçıırmakta istemiyorum ama benim annemin dayısı baya rahatsız yoğun bakımda şu an kana ihtiyacı var aranızda istanbulda oturan ve kanı B rh negatif olan var mıdır ya baya acil yada tanıdığınız falan???
Tamam canım çok sağol özel vital hastanesinde yatan NECATİ ÖZCAN adında ki hasta için Çapa Kızılaya bağılanacak kan, yalnız isim belirtilmeli ki o hastaya gitsin. İşte özel vital hastanesinde yatana necati özcana kan bağışlamaya geldim diyecekler o şekilde, pek umursamıyor insanlar böyle şeyleri ama inşallah kanı tutan birileri umursarfacede yazalım istersen cnm,hangi hastane onunda ismini ver,facede paylaşalım.
Ettim canım, evde yapmıştım ben yakın zamanda anneannem vefat ettiğinden dolayı bakın bakalım beğenecekmisiniz
nişanlımda askerden izne gelmişti :)
Yorum bekliyoruummm
Allah ağzınızın tadını bozmasın daim etsin canımm
Amin canım çok sağolGeçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Amin yavrum ya b negatifte en zor bulunan kanlardan yaniAh canım ya olur mu öyle şey, Allah acil şifa versin tez zamanda inşallah..keşke uysaydı kanım ama benim B rh pozitif
Amin sağol canımGeçmiş olsun canımm
Allah razı olsun canım amin.başın sağolsun canım.elbisen çok güzel.hep mutlu olun :)
endless love canım hayırlı olsun inş Allah tamamına erdirsin çok güzel herşey
ya canım buarada zayıflamaktan bahsediyorsun ama bence gayet normalsin hiç zayıflama ya. zayyıflık gerçekten başa bela. ben kilo almak için ne çileleer çektim. giydiğin hiç bir şey olmuyor zor.Allah razı olsun canım amin.
Kilolu göstermişti beni ama beğenmiştim bende saol canım amiinn hepimizz mutlu olalımmm :)
Amin canım çok saol :)
Resim var ama makinede:) canım normalde biz gidip nikah kıyacaktık:)) kayınbabam son anda kendi kafasından davet edince 30 kişi olduk:) sonra belediye başkanı kıydı nikahımızı:) klasik sözler zaten:)) ayağına basmayı unuttum:) amca da dedi ayağına bas kızım diye:) ayağına bastım orda:)) başkanımızda bana verdi evlilik cüzdanını :)Canım resim var mı elinde şu an? Nasıl oldu en baştan anlatsana ayyyy çok heyecanlı
Amin kuzum darısı başınıza:)Merhaba canıım kızlar kilolardan konuşuyolar valla bende okuyorum sadece
Ayyy hayırlı uğurlu olsun canııımm Allah bir yastıkça kocatsın :)
Ben göremedimm ? :)
şimdi görünüyor mu canım :)
ya canım buarada zayıflamaktan bahsediyorsun ama bence gayet normalsin hiç zayıflama ya. zayyıflık gerçekten başa bela. ben kilo almak için ne çileleer çektim. giydiğin hiç bir şey olmuyor zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?