nasıl görebiliyoruz ?Kızlar albüme resim ekledim söz ve nişanımdan *.*
Bende verince tam tersi belden gidiyo öbürü hala benimle ismini anmak istemiyorum
nasıl görebiliyoruz ?
nerdesin sen bakimm
52 olsan daha da süper olur ama 55de fena değil canım sen kendini daha iyi bilirsinAyyy çokta yemiyorum aslında yarıyo heraldeben 1.62 yim 60 ım 55 olsam yeter bana ya çok bişeyde gözüm yok
HahahahaBu ağır oldu ama dalgalanan sallanan yağlar falan
Hahahah oyyyy kusura bakmayın kızlar yaahadi bakalım anlaştık mümkünse zorla canım yavaş yavaş alıştır kendini :)
dalgalanan-sallanan yağlarımız ... bu çok fena oldu yaaa
Kız senin nikah bugün müydüArtık evli bi hatun olarak aranızdayım:)
Hiç bişee hissedemiyorum:)Hadi hayırlı olsun ne hissediosun
Sağol kuzum benim:)ahaaa hayırlı, uğurlu olsun
Canım benim çok sağol darısı hepinizin başına inşallahKızlar dün vücut yapıma hangi tip gleinlik daha iyi uyar diye bikaç çeşit giydim Allaha şükür hepsi yakıştı şuna seviniyorum belki bilen bilir ben kabarık manyağıyım ama belimde kalın prenses modeller zaten çok kabarık oluyor e belimde kalın olunca ben kocaman bişey olurum diye korkmuştum Allahımmm o korseyle iki beden küçüldüm varya kendime aşık oldum her neyse ayyy bi güzelmiş gelinlik içinde olma duygusu Allah hepimize hayırlısıyla tattırsın inşallah
Kızlar merhaba, ben geldim ne konuşuyorsunuz bakimmm
Artık evli bi hatun olarak aranızdayım:)
Kizlar ben herhalde besmelesiz basladim bu ise. Elbisemi gittim aldim. Gogus kismina ufak bi parca koydurmustum fazla olmis onuda duzeltttirdim. Eve gelip tekrar denedim. Elbisenin boyunu kesmediklerini farkettim. Igneler duruyor. Aradim terzi farketmemis biizde kontrol etmedik diyor. Kapadim telefonu. Burda yakinda bi terziye vericem artik.
Sağol kuzum benim :) dün belli oldu bugün evlendim:)52 olsan daha da süper olur ama 55de fena değil canım sen kendini daha iyi bilirsin
Hahahahadoping etkisi oluştursun diye öyle dedim valla bende mevcut canım o şekilde nasıl karşısına çıkacam bilmiyorum
Hahahah oyyyy kusura bakmayın kızlar yaadün gece karnımı bi kaşıdım göbeğim dalgalandı Allahımmmm ağlanacak halime gülüyorum neyse o sahne dünden beridir gözümün önünde ve çok sinirliyim güldüğüme bakmayın sinir bozukluğundan
Kız senin nikah bugün müydübu hafta içi olduğunu biliyordum da bugün müydü oooooooooyyyyyyyy hayırlı uğurlu olsun yavrum ayyyyyyyy kızımız evlenmiş bide buna ağlayım
Canım resim var mı elinde şu an? Nasıl oldu en baştan anlatsana ayyyy çok heyecanlıHiç bişee hissedemiyorum:)
Hissetmiyorum ki:)evet cnm bende nişan kıyafetimi almaya gittiğimde denemiştim bi yerde,aynada kendimi gördüğüm an ağlayacaktım nerdeyseo duygunun tarifi yok yani,çok değişik bi his
bence gayet güzel olmuş böyle.
tühhh tam senin dedikodunu yapmaya başlayacaktım bendee,,geldin artık heyecanı kaçtı
nasıllll bi duyguuuuuu????
Hissetmiyorum ki:)
evet cnm bende nişan kıyafetimi almaya gittiğimde denemiştim bi yerde,aynada kendimi gördüğüm an ağlayacaktım nerdeyseo duygunun tarifi yok yani,çok değişik bi his
bence gayet güzel olmuş böyle.
tühhh tam senin dedikodunu yapmaya başlayacaktım bendee,,geldin artık heyecanı kaçtı
nasıllll bi duyguuuuuu????
Kızlar bişey sorucam size önemli ağzınızın tadını kaçıırmakta istemiyorum ama benim annemin dayısı baya rahatsız yoğun bakımda şu an kana ihtiyacı var aranızda istanbulda oturan ve kanı B rh negatif olan var mıdır ya baya acil yada tanıdığınız falan???
Kız vallahi biri benim duygularımı almışniye bende hüzün yok, duygusal travma yok..Bende hep sinir, hep stres var ya..
sen yap yavru dedikodumu, ben görmezden gelirim
Kızlar bişey sorucam size önemli ağzınızın tadını kaçıırmakta istemiyorum ama benim annemin dayısı baya rahatsız yoğun bakımda şu an kana ihtiyacı var aranızda istanbulda oturan ve kanı B rh negatif olan var mıdır ya baya acil yada tanıdığınız falan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?