2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyy çokta yemiyorum aslında yarıyo heralde ben 1.62 yim 60 ım 55 olsam yeter bana ya çok bişeyde gözüm yok
52 olsan daha da süper olur ama 55de fena değil canım sen kendini daha iyi bilirsin
Bu ağır oldu ama dalgalanan sallanan yağlar falan
Hahahaha doping etkisi oluştursun diye öyle dedim valla bende mevcut canım o şekilde nasıl karşısına çıkacam bilmiyorum
hadi bakalım anlaştık mümkünse zorla canım yavaş yavaş alıştır kendini :)
dalgalanan-sallanan yağlarımız ... bu çok fena oldu yaaa
Hahahah oyyyy kusura bakmayın kızlar yaa dün gece karnımı bi kaşıdım göbeğim dalgalandı Allahımmmm ağlanacak halime gülüyorum neyse o sahne dünden beridir gözümün önünde ve çok sinirliyim güldüğüme bakmayın sinir bozukluğundan

Artık evli bi hatun olarak aranızdayım:)
Kız senin nikah bugün müydü bu hafta içi olduğunu biliyordum da bugün müydü oooooooooyyyyyyyy hayırlı uğurlu olsun yavrum ayyyyyyyy kızımız evlenmiş bide buna ağlayım

evet cnm bende nişan kıyafetimi almaya gittiğimde denemiştim bi yerde,aynada kendimi gördüğüm an ağlayacaktım nerdeyse o duygunun tarifi yok yani,çok değişik bi his

bence gayet güzel olmuş böyle.

Kızlar merhaba, ben geldim ne konuşuyorsunuz bakimmm

tühhh tam senin dedikodunu yapmaya başlayacaktım bendee,,geldin artık heyecanı kaçtı

Artık evli bi hatun olarak aranızdayım:)

nasıllll bi duyguuuuuu????

Canım yaaa sanırım biraz şansız çıktın sen bu elbise konusunda.. buda nazarı olsun boşver..çaresi olan şeyler için sıkma kendini, bak nişanına pek birşey kalmadı..

Sağol kuzum benim :) dün belli oldu bugün evlendim:)

Hissetmiyorum ki:)

Kızlar bişey sorucam size önemli ağzınızın tadını kaçıırmakta istemiyorum ama benim annemin dayısı baya rahatsız yoğun bakımda şu an kana ihtiyacı var aranızda istanbulda oturan ve kanı B rh negatif olan var mıdır ya baya acil yada tanıdığınız falan???

Kız vallahi biri benim duygularımı almış niye bende hüzün yok, duygusal travma yok..Bende hep sinir, hep stres var ya..

sen yap yavru dedikodumu, ben görmezden gelirim

facede yazalım istersen cnm,hangi hastane onunda ismini ver,facede paylaşalım.

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Ah canım ya olur mu öyle şey, Allah acil şifa versin tez zamanda inşallah..keşke uysaydı kanım ama benim B rh pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…