- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Çok romantik yaaaResim var ama makinede:) canım normalde biz gidip nikah kıyacaktık:)) kayınbabam son anda kendi kafasından davet edince 30 kişi olduk:) sonra belediye başkanı kıydı nikahımızı:) klasik sözler zaten:)) ayağına basmayı unuttum:) amca da dedi ayağına bas kızım diye:) ayağına bastım orda:)) başkanımızda bana verdi evlilik cüzdanını :)
Allah razı olsun yavrumGördüm canım hayırlısı olsun herşeyin maşallah :)
ValentinusNF ne can sıkması canım uysa bende yardımcı olmak isterdim
Love01 Hoşgeldin kııızz :) gel biz senle greenandblue hakkında konuşalım
math27 ne demek bişi hissetmiyorum kızz Resimleri en kısa zamanda bekliyoruz
Amin kuzum darısı başınıza:)
Gördüm canım hayırlısı olsun herşeyin maşallah :)
Allah razı olsun canım amin.
Kilolu göstermişti beni ama beğenmiştim bende saol canım amiinn hepimizz mutlu olalımmm :)
Amin canım çok saol :)
Farkına varamadım daha bişeyin ya:)nasıl hissetmezsin yaaa,,bunca sıkıntıyı çekiyoruz evlenecez die,sonunda hiçbişi hissetmicez mi yani
Tamam canım çok sağol özel vital hastanesinde yatan NECATİ ÖZCAN adında ki hasta için Çapa Kızılaya bağılanacak kan, yalnız isim belirtilmeli ki o hastaya gitsin. İşte özel vital hastanesinde yatana necati özcana kan bağışlamaya geldim diyecekler o şekilde, pek umursamıyor insanlar böyle şeyleri ama inşallah kanı tutan birileri umursar
ben severim böyle biraz kiloyu :) bacaklarımdan rahatsız olmasam hiç zayıflamaya uğraşmazdım zaten.
Amin canım:)hayırlı olsun.hep mutlu olun canım :)
Sakin ol canım ya bu zamanda gerçekten oluyo böyle aksilikler ben elbseme kol ekletmiştim kolun üzerinde taşlar vardı kadın bi tanesini boş koymuş içinde taş yok ben iki gün vardı bunu farkettim nişanlım gitti taş ı almaya yoktu getirttiler falan bi sürü şey ben oturdum bide taş için ağladım ay son gün halloldu şu an aklıma gelince gülüyorum
canım çok önem verdiğimizden heraldebenimde hespta daraltmışlardı ama hiç bir şey yapılmmamıştı zaman olmadığı için aldım. eve geldim allahtan annem terzi ve o daraltmıştı.
Canım yaaa sanırım biraz şansız çıktın sen bu elbise konusunda..buda nazarı olsun boşver..çaresi olan şeyler için sıkma kendini, bak nişanına pek birşey kalmadı..
Resim var ama makinede:) canım normalde biz gidip nikah kıyacaktık:)) kayınbabam son anda kendi kafasından davet edince 30 kişi olduk:) sonra belediye başkanı kıydı nikahımızı:) klasik sözler zaten:)) ayağına basmayı unuttum:) amca da dedi ayağına bas kızım diye:) ayağına bastım orda:)) başkanımızda bana verdi evlilik cüzdanını :)
Canım benim çok sağol Allah razı olsunpaylaştım cnm Allah şifa versin.
Akşama atarım kuzu inşallah:)Gördüm canım hayırlısı olsun herşeyin maşallah :)
Gitmem ki ya:) düğünden sonrada gitmem:)Çok romantik yaaakuzu evlisin artık sen yaa de get burası bekarların yeri şaka tabi daha düğün var az kaldı ayyyy canım psikolojik olarak rahatlamışsınızdır dimi sanki bitmiş gibi bütün streseler
Amin canım :))Eve yakin bi yere vericem artik valla ugrasamicam. Dusundum hakkaten bosa stres yapiyorum bi sekilde olacak hersey.
Benimde annem yapar ama terziye vericem. Etegi cok hassas hemen ip cekebiliyor. O yuzden emin ellere emanet edicem.
Evet baya sanssizim. Sevdicege de kizdim sabah zaten. Herseye ben kosturuyorum bu da boyle olacak artik.
Canimciimmmm hayirli olsun bi yastikta kocayiin
Canım atlamışım beğenmez olurmuyum :)
Benim iyi dileklerimi beğenmediinn miiii hı
Amin canım :))
Canım atlamışım beğenmez olurmuyum :)
Gitme zaten diyorum ya hamileliklerimizde de burda olalım, evlilik stresinden çocuklarımızın ergenlik streslerine kadarGitmem ki ya:) düğünden sonrada gitmem:)
Kızlar bana fikir verin, benim 30 ocak isteme,31 ocak nişan olucak ya kısmetse..30 ocak yani cuma günü yarım gün izin istesem mi? Cumartesi mecbur izin alıcam..
Tabi ki istemelisin canım bu özel bi durum vermezseler bile istemiş ol mutlaka senKızlar bana fikir verin, benim 30 ocak isteme,31 ocak nişan olucak ya kısmetse..30 ocak yani cuma günü yarım gün izin istesem mi? Cumartesi mecbur izin alıcam..
İste bence canım çünkü çok yorucu oluyor çok yorulacasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?