2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok romantik yaaa kuzu evlisin artık sen yaa de get burası bekarların yeri şaka tabi daha düğün var az kaldı ayyyy canım psikolojik olarak rahatlamışsınızdır dimi sanki bitmiş gibi bütün streseler

Allah razı olsun canım amin.
Kilolu göstermişti beni ama beğenmiştim bende saol canım amiinn hepimizz mutlu olalımmm :)

Amin canım çok saol :)

ben severim böyle biraz kiloyu :) bacaklarımdan rahatsız olmasam hiç zayıflamaya uğraşmazdım zaten.

paylaştım cnm Allah şifa versin.

Eve yakin bi yere vericem artik valla ugrasamicam. Dusundum hakkaten bosa stres yapiyorum bi sekilde olacak hersey.

canım çok önem verdiğimizden heralde benimde hespta daraltmışlardı ama hiç bir şey yapılmmamıştı zaman olmadığı için aldım. eve geldim allahtan annem terzi ve o daraltmıştı.

Benimde annem yapar ama terziye vericem. Etegi cok hassas hemen ip cekebiliyor. O yuzden emin ellere emanet edicem.

Canım yaaa sanırım biraz şansız çıktın sen bu elbise konusunda.. buda nazarı olsun boşver..çaresi olan şeyler için sıkma kendini, bak nişanına pek birşey kalmadı..

Evet baya sanssizim. Sevdicege de kizdim sabah zaten. Herseye ben kosturuyorum bu da boyle olacak artik.

Canimciimmmm hayirli olsun bi yastikta kocayiin

Amin canım :))

Benim iyi dileklerimi beğenmediinn miiii hı
Canım atlamışım beğenmez olurmuyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…