Bizim 08.00 - 18.30Sabah 07:30, Akşam 17:30 ..Saatler iyi de birde sabah erkekn kalkmak olmasa
Kış için cok gec19 mesai bitimi benim de
İyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsınMerhaba kızçeler nasılsınız?
Çok teşekkür ederim kuzum:)Tebrik ederimm gerçekten çok sevindim düzelmesine ve güzel olmasına :)
KesinlikleKış için cok gec
Büyük sıkıntı ya..KesinlikleYol da 1 saat sürüyor. Eve gittiğimde hiçbir şeye vakit bulamıyorum. Evlenince ne olacak bilmiyorum artık
Daha çok varmış düğüne, düğün zor değil ama nikahı hesaplayım bi.. Sıkı bi diyete girsen en az 10 kilo verirsin nikaha kadar senin hedef kilon kaçtı nikah için?
Akşam yemeği yerine bu çorbayı mı içiyorsun canım? Doyuucu mudur duydun mu? Bende buna benzer lahana çorbası diyeti yaptım o da çok etkili ama hiç doyurmuyor bide bende migren var aç kalınca başım tutuyor diye yapamadım ama 1 haftada 3 kilo falan veriyorsun onunla.. Çok sağlıklı değil ama bir hafta uygulanacak bişey fazlası zarar
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinKizlar annem rahatszlandi oyuzden giremicem hastaneydik simdi geldik cok sukur simdi iyi uyuyor gece gireblrm.annemin yanındayim.dua edin annem.hemen iyilessin canlar ALLAH tum anneleri korusun INŞALLAH opuyorum sizi
Canım kusura bakma geç oldu biraz ama yenı okuyorum daha Allah ömür boyu mutluluk versin inşallah tebrik ediyorumm :)Çok güzeldi canım:)
65 tatlim
Tamam canım merakla bekliyorum bende senin tavsiyen üzerine yaparımEvet canim aciktkca bu corbayi iciosun ben lahana corbasinin tadini hicc sevmiomm yapamiom bende ayran corbayi denemedim ama ayrani seviom yarin denicem gelişmeleri yazarim kuzum
Gecmis olsun kuzummm Allah sifa versinnKizlar annem rahatszlandi oyuzden giremicem hastaneydik simdi geldik cok sukur simdi iyi uyuyor gece gireblrm.annemin yanındayim.dua edin annem.hemen iyilessin canlar ALLAH tum anneleri korusun INŞALLAH opuyorum sizi
Kizlar annem rahatszlandi oyuzden giremicem hastaneydik simdi geldik cok sukur simdi iyi uyuyor gece gireblrm.annemin yanındayim.dua edin annem.hemen iyilessin canlar ALLAH tum anneleri korusun INŞALLAH opuyorum sizi
Canım geçmiş olsun nesi varKizlar annem rahatszlandi oyuzden giremicem hastaneydik simdi geldik cok sukur simdi iyi uyuyor gece gireblrm.annemin yanındayim.dua edin annem.hemen iyilessin canlar ALLAH tum anneleri korusun INŞALLAH opuyorum sizi
Kayınvalidemle annem telde konuşuyorlar ben burda heyecanlandım bana ne oluyorsa
Kuzum cok tesekkurlerr :)Giriş Müzikleri
James Blunt - You're Beatiful
Yaşar - Seni Ezbere Aldım
Yaşar - Benim Bütün Rüyalarım Seninle
Whitney Housten - Run To You
All Of Me - Whitney Houston - I Wanna Dance With Somebody
UB40 Featuring Chrissie Hynde - I Got You Babe
The Pointer Sisters - I'm So Excited
İlk Dans Parçaları
Stevie Wonder - Signed Scaled Delivered I'm Yours
Sia - Chandelier
Şevval Sam - Fikrimin İnce Gülü
Sertab Erener - Everyway That I Can
Jennifer Lopez - Let's Get Loud
Mirrors - Pharrell Williams - Happy
The Chainsmokers - SELFIE
Pink - So What
Nil Karaibrahimgil - Bütün Kızlar Toplandık
Justin Timberlake - Mirrors
İyi Pasta Kesme Şarkıları
John Legend - All Of Me
If You Wanna Be Happy
Jennifer Lopez - Ain't It Funny
Icona Pop - Get Lost
Huysuz Virjin - Katina
Geri Halliwell - It's Raining Men
Fatih Ürek - Hoşgeldin (Hadi Hadi)
Erdem Kınay Feat Merve Özbey - Helal Ettim
Çiçek Fırlatma Müzikleri
Chopin Nocturne - A Wedding Message
Can't Help Falling İn Love
Bruno Mars - Marry You
Ata Demirer - Bu Fasulye 7,5 Lira
Ani DiFranco - Wishin And Hopin
Alicia Keys - Fallin
Alanis Morisette - Let's Do it
7 Kocalı Hürmüz - Bu Gece Lazım
Grease - You're The One That I Want
Shania Twain - Man I Feel Like A Woman
Yabancı Dans Müzikleri
Norah Jones - Come Away With Me
NAT KING COLE L-O-V-E
Moulin Rouge - Diamonds Are A Girl's Best Friend
Lady Gaga - Just Dance
Labels or Love - Sex And The City
La Vie En Rose - Louis Armstrong
Katy Perry - Hot N Cold
Frank Sinatra - The Way You Look Tonight
Elton John - I'm Still Standing
Donna Summer - Bad Girls
Cher - The Shoop Shoop Song
Türkçe Müzikleri
Nev - Aşk
Nil Karaibrahimgil - Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum
7 Kocalı Hürmüz - Bu Gece Lazım
Fatih Ürek - Hoşgeldin (Hadi Hadi)
Yaşar - Seni Ezbere Aldım
Erdem Kınay Feat Merve Özbey - Helal Ettim
Oynama Şıkıdım Şıkıdım - Tarkan
İbrahim Tatlıses - Tombul Tombul Memeler Remix
Katina - Huysuz Virjin
Aylin Aslım - Ben Kalender Mesrebim
Sefarad - Osman Aga
Ata Demirer - Bu Fasulye 7,5 Lira
Kızlar asıl parçalarımı bulamaımşöyle bir listem daha vardı yararlı olurmu bilmiyorum
Kizlar ben herhalde besmelesiz basladim bu ise. Elbisemi gittim aldim. Gogus kismina ufak bi parca koydurmustum fazla olmis onuda duzeltttirdim. Eve gelip tekrar denedim. Elbisenin boyunu kesmediklerini farkettim. Igneler duruyor. Aradim terzi farketmemis biizde kontrol etmedik diyor. Kapadim telefonu. Burda yakinda bi terziye vericem artik.
Artık evli bi hatun olarak aranızdayım:)
Tamam canım çok sağol özel vital hastanesinde yatan NECATİ ÖZCAN adında ki hasta için Çapa Kızılaya bağılanacak kan, yalnız isim belirtilmeli ki o hastaya gitsin. İşte özel vital hastanesinde yatana necati özcana kan bağışlamaya geldim diyecekler o şekilde, pek umursamıyor insanlar böyle şeyleri ama inşallah kanı tutan birileri umursar
Resim var ama makinede:) canım normalde biz gidip nikah kıyacaktık:)) kayınbabam son anda kendi kafasından davet edince 30 kişi olduk:) sonra belediye başkanı kıydı nikahımızı:) klasik sözler zaten:)) ayağına basmayı unuttum:) amca da dedi ayağına bas kızım diye:) ayağına bastım orda:)) başkanımızda bana verdi evlilik cüzdanını :)
Öylesine havadan sudan ama ilk oluyor da ondan heyecan yaptımNe konusuyorlar :))
Canım yoğun bakımda yaşlı da baya Allah bilir ama pek umut yok gibi hele hele kan bulunamazsaKuzum cok tesekkurlerr :)
Canım bazen aksilikler ust uste geliyor ama sanırım halletmissin. İnsaAllah gunun cok guzel gecicekk
Vaaayy be resmen evlisin heee. Rabbim hayırlı eylesin kuzum ilk sayfayida senin isminin yerini susledim :)
Kuzum cok gecmis olsun Rabbim sifalar versin nasil oldu hastaniz?
Bende resim istiyoooom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?