2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet canim aciktkca bu corbayi iciosun ben lahana corbasinin tadini hicc sevmiomm yapamiom bende ayran corbayi denemedim ama ayrani seviom yarin denicem gelişmeleri yazarim kuzum

Kizlar annem rahatszlandi oyuzden giremicem hastaneydik simdi geldik cok sukur simdi iyi uyuyor gece gireblrm.annemin yanındayim.dua edin annem.hemen iyilessin canlar ALLAH tum anneleri korusun INŞALLAH opuyorum sizi

Kizlar annem rahatszlandi oyuzden giremicem hastaneydik simdi geldik cok sukur simdi iyi uyuyor gece gireblrm.annemin yanındayim.dua edin annem.hemen iyilessin canlar ALLAH tum anneleri korusun INŞALLAH opuyorum sizi
Gecmis olsun kuzummm Allah sifa versinn

Cok gecmis olsun canm benim rabbim acil sifalar versin

Kuzum cok tesekkurlerr :)

Canım bazen aksilikler ust uste geliyor ama sanırım halletmissin. İnsaAllah gunun cok guzel gecicekk

Artık evli bi hatun olarak aranızdayım:)

Vaaayy be resmen evlisin heee. Rabbim hayırlı eylesin kuzum ilk sayfayida senin isminin yerini susledim :)

Kuzum cok gecmis olsun Rabbim sifalar versin nasil oldu hastaniz?

Bende resim istiyoooom :)

Ne konusuyorlar :))
Öylesine havadan sudan ama ilk oluyor da ondan heyecan yaptım
Canım yoğun bakımda yaşlı da baya Allah bilir ama pek umut yok gibi hele hele kan bulunamazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…