2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuaforu de ayarladim bugun. Porselen makyaj yaptiricam. Sacimi da örgulu bi model yapicam arkasi acik kalacak. Elbisem helenistik tarzda duruyor sac da oyle olsun. Makyaji da romantik bugulu goz makyaji isticem.

Kizlar asil menu hala tam hazir degil ya

Pasta
su boregi alicaz hazir
yaprak sarma
Tatli bi kurabiye yapicaz
pastanedeki hazir cubuklardan falan alalim diyor babam.
Bir de cevizli borek. Bizim yorede meshurdur.

Onerilere acigim. Cok hazira mi kacmis oluruz

Kizlar annem rahatszlandi oyuzden giremicem hastaneydik simdi geldik cok sukur simdi iyi uyuyor gece gireblrm.annemin yanındayim.dua edin annem.hemen iyilessin canlar ALLAH tum anneleri korusun INŞALLAH opuyorum sizi

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin,umarım iyileşir annen

Kayınvalidemle annem telde konuşuyorlar ben burda heyecanlandım bana ne oluyorsa

:) :) :)

Bence bi poğaca gibi bişeyde olsa güzel olur canımm

Kizlar bi kac gundur buraya devamli fikir danismaya dert anlatmaya geldim dogru duzgun kimsenin paylasimina ortak olamadim. Kendimi tek tarafli fayda saglayan biri gibi hissettim rahatsiz oldum. Hepinizden ozur dilerim. Burda birbirimize yardimci oluyorsak benimde olmam gerekir sonucta. Su yogunluk gecince insallah gelecek haftaki 31 ocak cilginliginda rahat rahat burda olabilicem

Telaş zamanı olur öyle bence sorun yokkk bizimde telaşımız olunca sen dinlicen canım

işine yaradıysa ne mutlu bana şekerim :)

Öylesine havadan sudan ama ilk oluyor da ondan heyecan yaptım

Canım yoğun bakımda yaşlı da baya Allah bilir ama pek umut yok gibi hele hele kan bulunamazsa

hıııı anladım

Üzülme kuzumm ben başının etini yicem zaten merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…