2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar annem rahatszlandi oyuzden giremicem hastaneydik simdi geldik cok sukur simdi iyi uyuyor gece gireblrm.annemin yanındayim.dua edin annem.hemen iyilessin canlar ALLAH tum anneleri korusun INŞALLAH opuyorum sizi
Çok geçmiş olsunn Acil şifalar diliyorum

Canım ben sana bizim menüyü yazayım belki oradan beğendiğin çıkar. Ama hazır mı alacaksını evde mi yapacaksınız bilmiyorum. En azından fikir olur
Mercimekli börek
patates topları
kıymalı poğaça
mercimek köftesi
cake pops
2 çeşit kurabiye
ıspanaklı börek
yaprak sarma
peynirli patatesli poğaça
marshmellow (bunu da görsel açıdan masada hoş görüneceğini düşündük, bir de çocukların hoşuna gider)

Ayyyy nasıl hamlamışım iki harekette su gibi oldum ayaklarım titredi resmen ama pes etmek yok
Spor mu var canım :) Valla aynı stresi yaşıyorum ben de nişan elbisem balık model içine sığıyorum sığmasına ama işte nasıl sığdığın da önemli olunca spor şart oluyor

Bu arada sabah sabah böyle yazdım üst üste ama, günaydınlar herkesee
Akşamları giremiyorum buraya, o yüzden böyle sabahtan takip etmeye çalışıyorum sizleri kusura bakmayın lütfen böyle arada bi uğrar gibi oldum iyice, sanki çok şey kaçırıyorum gibi geliyor

Olur mu hiç öyle şey canım :) Herkes birbirine yardımcı olmak için burada

Günaydın kızlarrr güzel bir gün olsun inşallahh

Günaydın kızlaaar nasılsınızz. Akşam çok yorgundum erkenden yattım ne yazabildim ne resim ekleyebildm

Buarada kızlar benim menümde aşağı yukarı belli şöyleki
Bunlar kesin olanlar

Baklava
Su Böreği
Hem lahana hem üzüm yaprak sarması
Elmalı Kurabiye
Mercimek Salatası
Makaron (görsellik amaçlı)

Yaş pasta nişanda olacak kimisi sözdede olsun dedi bunu birde size danışayım
yine 1 çeşit cakepops cupcake veya tarçınlı kurabiye düşündüm

Güzelmiş menü canım , nişanda pasta olacağından bence sözde gerek yok ama siz bilirsinz annen ne diyor pasta için?

Günaydın canıım çok şükür iyi diyelim iyi olalım,sen nasılsın ? Şimdi eklersin sende :)
kuzum resim çekemedimki ekliyim malzemeleri eve götürdüm hem kahve fincanlarımıda aldım onlarında resimlerini çeker hepsini birlikte eklerimm

Güzelmiş canım menü. Bence de pasta nişanda yeterli olur :)

Kızlar aslında kırmızı velvet cupcake istiyorum ama 1 gün öncesinden yapacağım için üst süsleme kreması nasıl dayanacak

Kızlar aslında kırmızı velvet cupcake istiyorum ama 1 gün öncesinden yapacağım için üst süsleme kreması nasıl dayanacak

Ya bunlara oldum olası bayılıyorum çok güzel görünüyorlar. Ama üstü dayanır mı dayanmaz mı bir fikrim yok. O gün bu süslemelerle uğraşabilecek biri olur mu ki ona devretsen mesela ?

hatta kremasını ogün süslesem bile bunları masaya koyacak oda sıcaklığında erir yumuşar siner buna nasıl bir çözüm bulsamm

Canım dayanması çok zor bizde yeğenimin diş buğdayında yapmıştık yine kek falan 1 gün önceden yapılsa saklansa bişi olmaz ama krema dolaba girerse erimemesi için kötü tat olur o gün yapmalısın bence başka çare yok

hatta kremasını ogün süslesem bile bunları masaya koyacak oda sıcaklığında erir yumuşar siner buna nasıl bir çözüm bulsamm

Yapmasan olmaz mı? Dediğin gibi ortamın sıcaklığı fazla olursa görüntüde kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…