- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Evet yaa bi gecelik 845 Tl yazıoduOralar cok pahalidir kuzum
bende burayı beğenmiştim hem deniz hem orman evleri hem deresi olması benim çok hoşuma gitmişti fakat çok olumsuz yorumlar okudum yabancı turist fazla gittiği için üstsüz ve uygunsuz hareketler orta yerde öpüşme ve daha fazlası oluyormuş oyüzden vagçtim. Bizim balayı için düşüncemiz 3 günlüğüne ağva veya bolu abanta gitmek ve balayı parasıyla 1 sene sorası için italya tura katılmak erken fırsatlardan yararlanmak için :)kızlar size balayı için bir mekan buldum onu gönderiyimde biraz ağzınızın suyu aksın( tabiki bende gidemiyorum he )
http://www.perdue.com.tr/
bende burayı beğenmiştim hem deniz hem orman evleri hem deresi olması benim çok hoşuma gitmişti fakat çok olumsuz yorumlar okudum yabancı turist fazla gittiği için üstsüz ve uygunsuz hareketler orta yerde öpüşme ve daha fazlası oluyormuş oyüzden vagçtim. Bizim balayı için düşüncemiz 3 günlüğüne ağva veya bolu abanta gitmek ve balayı parasıyla 1 sene sorası için italya tura katılmak erken fırsatlardan yararlanmak için :)
Hadi ya ben fiyatı gördükten sonra pek bişey okumadım kapattım zatenbende burayı beğenmiştim hem deniz hem orman evleri hem deresi olması benim çok hoşuma gitmişti fakat çok olumsuz yorumlar okudum yabancı turist fazla gittiği için üstsüz ve uygunsuz hareketler orta yerde öpüşme ve daha fazlası oluyormuş oyüzden vagçtim. Bizim balayı için düşüncemiz 3 günlüğüne ağva veya bolu abanta gitmek ve balayı parasıyla 1 sene sorası için italya tura katılmak erken fırsatlardan yararlanmak için :)
Ben pek anlayamadım ama sevgilim azalmış oralar dedifaydasını gördün mü canm
ağvada güzel tercih orayıda inceliyim birazbende burayı beğenmiştim hem deniz hem orman evleri hem deresi olması benim çok hoşuma gitmişti fakat çok olumsuz yorumlar okudum yabancı turist fazla gittiği için üstsüz ve uygunsuz hareketler orta yerde öpüşme ve daha fazlası oluyormuş oyüzden vagçtim. Bizim balayı için düşüncemiz 3 günlüğüne ağva veya bolu abanta gitmek ve balayı parasıyla 1 sene sorası için italya tura katılmak erken fırsatlardan yararlanmak için :)
Ben pek anlayamadım ama sevgilim azalmış oralar dediBöyle şeylerde de açık konuşur zaten moral için demez. 10 gün kaldı, o zamana ne olur gözüme nasıl görünür artık bilmiyorum ama çok yorduğu kesin. Sanki kmlerce koşmuş gibi oluyorum ertesi güne. Tabi bu iki sporu aynı gün yapınca normaldir
Ben pek anlayamadım ama sevgilim azalmış oralar dediBöyle şeylerde de açık konuşur zaten moral için demez. 10 gün kaldı, o zamana ne olur gözüme nasıl görünür artık bilmiyorum ama çok yorduğu kesin. Sanki kmlerce koşmuş gibi oluyorum ertesi güne. Tabi bu iki sporu aynı gün yapınca normaldir
Herkese selam ben de Nişanlı yim bnm sorunum hala netleştiremedigimiz düğün tarihimiz sizce tarih belli değil ama bu yıl olcak ne yapmalıyım hazırlık olarak hiçbir şey yok ortada(
Herkese selam ben de Nişanlı yim bnm sorunum hala netleştiremedigimiz düğün tarihimiz sizce tarih belli değil ama bu yıl olcak ne yapmalıyım hazırlık olarak hiçbir şey yok ortada(
Aleyküm selam. Bian önce tarihi belirlemeye bakın canım
Benimde tarihim yeni belli oldu çok karışık işlerim var maleseff..
Ama sıkma canını herşey olur bizde tarihi belirledik ama daha salon tutmadık
Ve bende de hiç bir hazırlık yok, Eğer il dışına gitmeyeceksen yavaş yavaş almaya başla alacaklarını
Aleyküm selam. Bian önce tarihi belirlemeye bakın canım
Benimde tarihim yeni belli oldu çok karışık işlerim var maleseff..
Ama sıkma canını herşey olur bizde tarihi belirledik ama daha salon tutmadık
Ve bende de hiç bir hazırlık yok, Eğer il dışına gitmeyeceksen yavaş yavaş almaya başla alacaklarını
Çok teşekkürler kuzum :)Canim benim.ilk basta gerçekten tarih belirlenip salon tutulmali cunku yazin yer bulmak cok.zor oluo yada istedgn bi yer bulmak zor oluyoo tatlim
hayrli ugurlu olsun buarada canm
Sizin tarh nemzn kuzum ben kacrmsm
Çok teşekkürler kızlar cevaplarınız için aslında endişelendiriyor benim de yer bulamamak ama biliyorsunuz tarih belirleme iki taraflı olunca nişanlım da cok yogun is ortamına sahip olunca onu da sık boğaz etmek istemiyorum
Çok teşekkürler kızlar cevaplarınız için aslında endişelendiriyor benim de yer bulamamak ama biliyorsunuz tarih belirleme iki taraflı olunca nişanlım da cok yogun is ortamına sahip olunca onu da sık boğaz etmek istemiyorum
15 ağustosda kına-düğün
18 ağustosda düğün canım
canım bizde çok az konuşuyoruz çünkü asker ve gelip de iş başı yapınca kararlaştırmakta ısrarcıydı nişanlım gelmesi 5 mayıs veya 20 nisanda en erken çok geç olacağı için ikna ettim tarihi kararlaştırdık şimdide izin almaya çalışıyor ki salonu tutalımsende sıkıştır birşey olmaz
Kararlasmasina cok sevindim kuzucum hayırlı olsun İNŞALLAHiyiki mayisi beklemedinn yer kalmazdi valla
Antalyada düğünümuz k nedenle yaz sonu gibi olucak sanırımHaklsin canim 2 taraf olmasi gereken bi durum
siz aranizda yaz diemi konusuyorsunuz tatlım
rica ederiz canim biz herzmn burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?