2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haklısın kuzum :)

Stres den hastalanınca kıyamadı bana :)
Evet bulamayacağımızı biliyor ve çok üzülüyordum halledecez inş. Önce adana da tutacaz annemlerde
elazığda bakıyor sonrada Elazığda inş :)

Halledrrsnz kuzum onemli olan kafanizda tarih belrlendi bende tarh belli olmadigi zmnlar cok streslydim bulursunuz kuzucum izin alablckmi

Peki sizce düğün mekanını en gec ne kadar süre önce bakinmsliyiz yer bulma riski de var sanırım

Peki say kalağün mekanını en gec ne kadar süre önce bakinmsliyiz yer bulma riski de var sanırım

Canim.ben ekimde tuttum agsutos 1 dugunu

kinamida agustosta tuttum oda 30 temuz iNSALLAH

en gec 6 ay kaala tutulmali kuzum ben 1 sene onceden tutmustum

Antalyada düğünümuz k nedenle yaz sonu gibi olucak sanırım
Ben oğlak burcu olduğumdan çok önceden planlama ihtiyacı duyuyorum şimdiden
Nerden başlamalıyim canım sence

Ayyy bende oğlak burcuyum defter tut kendine yapacaklarını yaz bulduklarını düşündüklerini falan ben öyle yapıyorum en azından beni bi nebze de olsa rahatlatıyor

Halledrrsnz kuzum onemli olan kafanizda tarih belrlendi bende tarh belli olmadigi zmnlar cok streslydim bulursunuz kuzucum izin alablckmi

Ameliyat olacak canım şuat ın 4 ünde raporlu olacak zaten

Nasil yapiosun peki tatlim yani videoyu izlemdim ama kac dakka gunde 1 keremi
Incelemene sevndim tatlim
Teşekkür ederim :) Videodaki çalışma 10 dk, diğeri de yarım saatlik bir çalışma. Yapmadan önce mutlaka ısınmak gerekiyor yoksa tutulup kalma ihtimali yüksek. yarım saatlik olanda ısınma hareketleri var, çalışma sonrası da esneme hareketleri, esneme hareketleri yapılmazsa ertesi gün çok ağrı çekilebiliyor. Ben iki videoyu da yapıyorum :)

Sende bndensin ya yan simitlerim var aslında herkes abartacak kadar deil diyor ama ben takıldım kaldım canımı sıkıyor
Sen şu videoları mı yapıyorsun canım sabah mı yapmak gerekiyor
Orantılı olsun kilo fazlam olsun vallahi dert değil de o simitler ne iğrençtir ya aynadan kaçıyorum bakmayalı da baya salmışım kendimi. Ben ikisini de yapıyorum canım ama sabah hiç vaktim yok akşamları eve gidince yapıyorum mecbur.

Tatlim internete ne yazarsam 30.dklik cikiyor

Hayrola ne ameliyati

Aynen kuzum mm bn de öyle yapıyorum NOT alıyorum hatta lisrelerimi ysptim

Bende boga burcuyum plansz yasayamiyorum

Evet ya benim hiç fazlam yok ama iş yerinde hep dışarıdan yağlı yağlı yiyoruz oda simit bölgemi daha çok çıkardı sanki depresyona sokuyor beni de..
sabah vaktim yok benimde ondan sordum sana iyi bende akşam yaparım :)
bu paylaştığın linkteki videolar demiii

Geçmiş olsun ne ameliyatı

Aynen kuzum mm bn de öyle yapıyorum NOT alıyorum hatta lisrelerimi ysptim

Çok güzel o zaman hiç stres yapma canım,
bak ben hiç birşey iğne bile alamıyorum ya bakıp bakıp duruyorum
çünkü nişanlım adana ben elazığlıyım. istanbulda oturacaz taşıma problemi var istanbuldan son iki ay kala falan ev tutulunca alacaz mecbur.

Bende boga burcuyum plansz yasayamiyorum
Nolcaakk bu halimiizzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…