- 20 Ocak 2015
- 327
- 186
- 63
Haklısın kuzum :)15 ağustosda kına-düğün
18 ağustosda düğün canım
canım bizde çok az konuşuyoruz çünkü asker ve gelip de iş başı yapınca kararlaştırmakta ısrarcıydı nişanlım gelmesi 5 mayıs veya 20 nisanda en erken çok geç olacağı için ikna ettim tarihi kararlaştırdık şimdide izin almaya çalışıyor ki salonu tutalımsende sıkıştır birşey olmaz
Stres den hastalanınca kıyamadı bana :)
Evet bulamayacağımızı biliyor ve çok üzülüyordum halledecez inş. Önce adana da tutacaz annemlerde
elazığda bakıyor sonrada Elazığda inş :)
Antalyada düğünümuz k nedenle yaz sonu gibi olucak sanırım
Ben oğlak burcu olduğumdan çok önceden planlama ihtiyacı duyuyorum şimdiden
Nerden başlamalıyim canım sence
Peki say kalağün mekanını en gec ne kadar süre önce bakinmsliyizyer bulma riski de var sanırım
Antalyada düğünümuz k nedenle yaz sonu gibi olucak sanırım
Ben oğlak burcu olduğumdan çok önceden planlama ihtiyacı duyuyorum şimdiden
Nerden başlamalıyim canım sence
Halledrrsnz kuzum onemli olan kafanizda tarih belrlendi bende tarh belli olmadigi zmnlar cok streslydim bulursunuz kuzucumizin alablckmi
Teşekkür ederim :) Videodaki çalışma 10 dk, diğeri de yarım saatlik bir çalışma. Yapmadan önce mutlaka ısınmak gerekiyor yoksa tutulup kalma ihtimali yüksek. yarım saatlik olanda ısınma hareketleri var, çalışma sonrası da esneme hareketleri, esneme hareketleri yapılmazsa ertesi gün çok ağrı çekilebiliyor. Ben iki videoyu da yapıyorum :)Nasil yapiosun peki tatlim yani videoyu izlemdim ama kac dakka gunde 1 keremi
Incelemene sevndim tatlim
Orantılı olsun kilo fazlam olsun vallahi dert değil de o simitler ne iğrençtir ya aynadan kaçıyorumSende bndensin ya yan simitlerim var aslında herkes abartacak kadar deil diyor ama ben takıldım kaldım canımı sıkıyor
Sen şu videoları mı yapıyorsun canım sabah mı yapmak gerekiyor
Teşekkür ederim :) Videodaki çalışma 10 dk, diğeri de yarım saatlik bir çalışma. Yapmadan önce mutlaka ısınmak gerekiyor yoksa tutulup kalma ihtimali yüksek. yarım saatlik olanda ısınma hareketleri var, çalışma sonrası da esneme hareketleri, esneme hareketleri yapılmazsa ertesi gün çok ağrı çekilebiliyor. Ben iki videoyu da yapıyorum :)
Orantılı olsun kilo fazlam olsun vallahi dert değil de o simitler ne iğrençtir ya aynadan kaçıyorumbakmayalı da baya salmışım kendimi. Ben ikisini de yapıyorum canım ama sabah hiç vaktim yok akşamları eve gidince yapıyorum mecbur.
Ayyy bende oğlak burcuyum defter tut kendine yapacaklarını yaz bulduklarını düşündüklerini falan ben öyle yapıyorum en azından beni bi nebze de olsa rahatlatıyor
Ameliyat olacak canım şuat ın 4 ünde raporlu olacak zaten
Aynen kuzum mm bn de öyle yapıyorum NOT alıyorum hatta lisrelerimi ysptimAyyy bende oğlak burcuyum defter tut kendine yapacaklarını yaz bulduklarını düşündüklerini falan ben öyle yapıyorum en azından beni bi nebze de olsa rahatlatıyor
Ayyy bende oğlak burcuyum defter tut kendine yapacaklarını yaz bulduklarını düşündüklerini falan ben öyle yapıyorum en azından beni bi nebze de olsa rahatlatıyor
Hadi yaş pöfffffffCanim.ben ekimde tuttum agsutos 1 dugunu
kinamida agustosta tuttum oda 30 temuz iNSALLAH
en gec 6 ay kaala tutulmali kuzum ben 1 sene onceden tutmustum
Teşekkür ederim :) Videodaki çalışma 10 dk, diğeri de yarım saatlik bir çalışma. Yapmadan önce mutlaka ısınmak gerekiyor yoksa tutulup kalma ihtimali yüksek. yarım saatlik olanda ısınma hareketleri var, çalışma sonrası da esneme hareketleri, esneme hareketleri yapılmazsa ertesi gün çok ağrı çekilebiliyor. Ben iki videoyu da yapıyorum :)
Orantılı olsun kilo fazlam olsun vallahi dert değil de o simitler ne iğrençtir ya aynadan kaçıyorumbakmayalı da baya salmışım kendimi. Ben ikisini de yapıyorum canım ama sabah hiç vaktim yok akşamları eve gidince yapıyorum mecbur.
Aynen kuzum mm bn de öyle yapıyorum NOT alıyorum hatta lisrelerimi ysptim
Geçmiş olsun ne ameliyatıAyyy bende oğlak burcuyum defter tut kendine yapacaklarını yaz bulduklarını düşündüklerini falan ben öyle yapıyorum en azından beni bi nebze de olsa rahatlatıyor
Hadi yaş pöfffffff
O zaman aslında bu aralar bir şeyler netlesmeli desene
Bir boğa da benim :)Bende boga burcuyum plansz yasayamiyorum
İnsanın içi rahatlıyor en azından elinde bir şey olunca atlama riskini azaltıyor :)Bende boga burcuyum plansz yasayamiyorum
Aynen kuzum mm bn de öyle yapıyorum NOT alıyorum hatta lisrelerimi ysptim
Nolcaakk bu halimiizzz :)Bende boga burcuyum plansz yasayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?