- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Geçmiş olsun çok kuzum mm(
Cok gecmis olsun canimmm
Akşam atarsın bakarız canım :)
Geçmiş olsun canım rica ederiz
Geçmiş olsun şimdiden :)
Şimdilik öpüyorum huzurla kalın
Hadi yaa ben şimdi diğerini yapıyorum da buna da bakiyim bi heryerim ağırdı zatenBen pek anlayamadım ama sevgilim azalmış oralar dediBöyle şeylerde de açık konuşur zaten moral için demez. 10 gün kaldı, o zamana ne olur gözüme nasıl görünür artık bilmiyorum ama çok yorduğu kesin. Sanki kmlerce koşmuş gibi oluyorum ertesi güne. Tabi bu iki sporu aynı gün yapınca normaldir
Nişan pastası modeli bakmaktan bayılıcimmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar ben geldimmm.. :) Bu ara pek girmiyorum ya eve gidecek olmanın heyecanından mıdır nedir valla.. :) Son 1 güüüüüüüüünnnn..
Kızlar ben geldimmm.. :) Bu ara pek girmiyorum ya eve gidecek olmanın heyecanından mıdır nedir valla.. :) Son 1 güüüüüüüüünnnn..
Ayyy çok heyecanlıyım yaa, çok çok özledim bizimkileri..Hoşgeldin , hadi bakalım hayırlısıı :)
Canım ben link yollamıştım da aşağılarda kaldı yoğunluktan bakamıyorum yakalayabildiğim kadar cevap veriyorum şu an ne yazık kiTatlim internete ne yazarsam 30.dklik cikiyor
Ayy faydalanmış gibi olmayayım da arada paylaşabilir misin ben de faydalanayımNişan pastası modeli bakmaktan bayılıcimmmmmmmmmmmmmmm
Hahaha vallahi tutuk tutuk geziyoruz neler çekiyoruz yahu kadın olmak zor zanaatHadi yaa ben şimdi diğerini yapıyorum da buna da bakiyim bi heryerim ağırdı zaten
Ayyy çok heyecanlıyım yaa, çok çok özledim bizimkileri..
Canım ben link yollamıştım da aşağılarda kaldı yoğunluktan bakamıyorum yakalayabildiğim kadar cevap veriyorum şu an ne yazık ki
Ayy faydalanmış gibi olmayayım da arada paylaşabilir misin ben de faydalanayım
Hahaha vallahi tutuk tutuk geziyoruz neler çekiyoruz yahu kadın olmak zor zanaatİstemede kahveyi üzerlerine dökmekten korkuyorum bu halde
Hadi gözün aydın canımm :)Ayyy çok heyecanlıyım yaa, çok çok özledim bizimkileri..
Wedding planner diye bir uygulama vardı sanki ama bir arat istersenKızlar birşey soracağım telefon için kullandığınız şafak sayar misali birşey var mı?
Düğüne şu kadar kaldı falan diye gösteren
Bir de youtube videosu yollamıştım canım ama mesaj geçmişimde olabilir bir bakayım
Hadi gözün aydın canımm :)
Wedding planner diye bir uygulama vardı sanki ama bir arat istersen
Buydu :) Göbek atmalı olan
İndir canım çok eğlenceli oluyor bak yine yapasım geldiSaol canım bakayım ben bi :)
Bunları indiriyorum şuan bende her akşam 3 gündür daha doğrusukendi bildiklerimi yapıordum :))
İndir canım çok eğlenceli oluyor bak yine yapasım geldiAblamız da çok enerjik neşe katıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?