2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Az kaldı yihuuuuuuuuuuu İnşallah herşey çok güzel geçer canımmm..Aklımızdasın yani
Ah canım ya ne güzel iyi ki izin almamışsın..Vallahi kendi işimden soğudum ben ya..Ben niye izin konusunda bu kadar şansızım ..

Nisanlinla kacann kovalanır oynamak insanin zoruna gidiyor

Erkekler varya hic umurlarinda değiliz hep olan bizlere oluyor bunu bilir bunu soylerim kuzum

Ya kuzum kiyamam INŞALLAH duzelir uzulmeni hic istemem

galiba gerçekten susan evlenebiliyor bu devirde bir arkadşaım vardı herşeye he derdi. çok kızardım nasıl bukaadr herşeyi kabulleniyorsun die işin sırrı oymuş
Yok ya ben öyle düşünmüyorum sustukca daha fazla susmanı beklerler alttan aldığın kadar karşı taraf ta alıcak yani sonuçta bulunmaz hint kumaşı değiller yanii susmaaa

Kizlar selamm bende araniza yeni katilanyaptım simdiimm aklim cok karisti size danismak istiyorumm
21 ocakta adet gordum yasmine basladimm
Yani artik hee ayin 21 inde mi adet gorurum dugunum 14 haziran panik oldumm

Meraba tatlm bende 23nde olup 28nde bitiyordumhep.hasta oliyordum dugun tarihinide 30 1 yaptm.ona gore ayarldm sonuc sjmdi ayin 10da hasta oluyorum

hayrli ugurlu olsun fistik

gitti izin günlerim bu yıl içerisinde 30 gün izin hakkım kaldı 10 gününü şubat ilk haftasından sora unvan değişikliği sınavı için kullanıcam geriye 20 gün iznim kalacak

canım okudum yazdımlarını ama cevap veremedim.çok üzüldüm.düzelir inşallah herşey.

kızlaaaar ben 1 hafta izin aldımmm :)
Ohh hadi hayırlısı olsun rahat rahat hazırlıklar başlar artık :)
canım okudum yazdımlarını ama cevap veremedim.çok üzüldüm.düzelir inşallah herşey.
Teşekkür ederim canım, hala ayrıldığımız dank etmedi valla. Başta ağlıyordum ama sinirimden tutamadım kendimi. Bir de panik atak var bende öfkelendiğimde daha çok yüzünü gösteriyor odalara sığamadım. İndim biraz fabrikada dolaştım kafa dağıtmaya çalıştım sonra da bir gülme halleri geldi bana anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…