kızlar bugün moralim baya düzeldi.neyseki güzel şeyler söyleyenlerde var.dostu düşmanı iyi niyetliyi daha iyi anlıyorum evlilikle beraber.çeyizim için hiçbişey yok değildi aslında.hamur leğenlerim var üçlü birde saklama kabı.bugün küçük sos yapmak için bi tava aldım çok tatlı.kredi kartı bekliyorum şuan elime ulaşınca çatal bıçak takımı alıcam.düz klasik istiyorum zaten.çok eksiğim var çookkkk.
Kızlar çok yoğun geçiyo günlerimartık geceleri uyuyup dinlenrmiyorum da her gün bişe çıkıyo bi an önce bitseydi ya. Gerçekten şimdiden yoruldum. Artık evden çıkmayı pek düşünmüyorum ama çok şey öğrendim düğünden sonra burda hepinizin sorularını cevaplayabilirim:) şimdi uyku vakti iyi geceler:)
Senin dugun nemzndi tatlim
Benimde mi oyle olcak acaba daha 5 ay onceden dusunmeye basladimm ilaca basladim simdide korkuyorumm
daha konuşulmadı ama eylül gibi düşünüyoruz.
Yorulamaktan korkmuyorumda nikah agzimizn tadında olduğunda hersey ii oluyor ama suan ne tadim.var nede tuzum oyuzden hevesimde kalmiyor
inşallah canım.bişey mi oldu aralarda atladım sanırım.
Kuzum.nisanlimla ufak nedenle tartistik konuuyu agir hitamlarla buyuttu bende dun aksamdan beri konusmuyorum zoruma cok gitti
ah canım ya.oluyo ama arada böyle şeyler keşke büyütüp kalbini kırmasaydı ama o da gerilmiştir belki.eş olmak kolay değil bi sıkıntımız olduğunda derdimizi eşimize anlatıyoruz,mutluluğumuzu eşimizle paylaşıyoruz ama malesef gerginliğimizi de birbirimizden çıkarıyoruz işte.olur böyle şeyler.erkekler sinirlenince düşüncesiz oluyo ağzından çıkanı bilmiyo.farkedince gönlünü alır eminimki.sıkma canını.
Selamssss ben geldim nasılsınız
Çom şükür canımmmIyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın
Naptınız durum düzeldimiIyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın
şu beyaz eşyayı hangi vakit almalı yaa şimdi mi martta mı nisanda mı mayısta mı hiç almıyım o zaman :))
Selam kızlar, evimdeyim çok şükür, buraya bakmaya fırsat olmuyor, takip edemiyorum. Sadece gelen bildirimlere bakiyorum. Bir şeyleri kaçırırsam lütfen kusuruma bakmayın. Öpüyorum hepinizi :)
Valla çok zorben bile stres yaptım burdan.:)
Ayy canım bugün büyük gün :) bugün bittikten sonra rahatça uyursun :) evet ya bi sürü ayrıntı var o yoruyo insanıCanim benim evde isleri halledecek birileri varsa sorun olmaz izin alamaman. Bizde annem yapardi tabiki de ama cok zor olurdu en azindan yardimci oldum.
Asil sorun benim asiri duzenli olmam. Daginikliga tahammulum yok. Benden kucuk iki kardesim var kiyafetleri hep ortada ben cinnet geciriyorum. Demin patladim artik. 3gundur su esyanizi alin diyorum hala ayni duruyor dedim. Benim dolabim esyalarim hep duzenlidir. 3sene ogrenci evinde kaldim mutfak hep topludur. Simdi ayni evde benim arkamdan baskalari elleyince dagiliyor benimde sinirim tepeme cikiyor. Durum buuc gun evde kaldim bittim valla
Sagolasin bebisim
Ayy canim math'im vallahi seni az bucuk anliyorum. Nikah gozumde buyudu. Son anda neler cikiyor ya bussuru ayrinti yoruluyor insan. 2gundur bende 11de uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?