2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Senin dugun nemzndi tatlim

Kosturmaca olur kuzum bunlar tatli telaslar kolay gelsin

Kuzum.nisanlimla ufak nedenle tartistik konuuyu agir hitamlarla buyuttu bende dun aksamdan beri konusmuyorum zoruma cok gitti

ah canım ya.oluyo ama arada böyle şeyler keşke büyütüp kalbini kırmasaydı ama o da gerilmiştir belki.eş olmak kolay değil bi sıkıntımız olduğunda derdimizi eşimize anlatıyoruz,mutluluğumuzu eşimizle paylaşıyoruz ama malesef gerginliğimizi de birbirimizden çıkarıyoruz işte.olur böyle şeyler.erkekler sinirlenince düşüncesiz oluyo ağzından çıkanı bilmiyo.farkedince gönlünü alır eminimki.sıkma canını.

Bende o agir konusunca kendimi tutamadim bende agor konuştum ama devam.etti kktu sozlerine olece kapattim teefonu erkeklwe ne dediğini bazen bilmiyor canim.cok skkin

destegn icn cok saol kuzum

şu beyaz eşyayı hangi vakit almalı yaa şimdi mi martta mı nisanda mı mayısta mı hiç almıyım o zaman :))

Selam kızlar, evimdeyim çok şükür, buraya bakmaya fırsat olmuyor, takip edemiyorum. Sadece gelen bildirimlere bakiyorum. Bir şeyleri kaçırırsam lütfen kusuruma bakmayın. Öpüyorum hepinizi :)

ben bile stres yaptım burdan.:)
Valla çok zor üstelik tüm aile yoruluyoruz.
Ayy canım bugün büyük gün :) bugün bittikten sonra rahatça uyursun :) evet ya bi sürü ayrıntı var o yoruyo insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…