2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyy bu kadarına pes ama nişanlın konuşssun herşeyin içinde olmayıversin ne olursa olsun kimsenin kalitesiz bilmem ne demeye hakkı yok yani

Canım ben zaten bir şey istemiyorumki sıkıntıda orada. ben çalışmaya başladığım ilk günden beri kendi babamdan harçlık bile istemedim. ben babamdan bile para alırken çok gurur yaparım. herşeyi nişanlımla beraber yapmak istiyorum. ama bana olmaz diyorlar biz anne baba olarak üstümüze düşeni yapıcaz diyorlar. sonra da ben bişi beğenince bana demiyorlar ama nişanlıma vay efendim ona okadar para verilirmi şurda daha ucuzu var diyorlar. Ben buna kızıyorum işte. onlara illa yapıcaz dediğinde dedim yük olunmasın diye eşyayı biz alalım bari diye. ama demiyorlarki bu kız bukadar iyi niyetli bari diğerlerinde ses çıkarmayalım yok. onlara göre 2 binlik gelinlik fuzuli.bin tlye varken ne gerek var.onlara sorsan yaptıkları cimrilik değil.. benim gözüm yüksekte.

Amaannn güzel gelinler unutun gitsiiin herşeyi takmayalım kafaya hiçbişeyi evlenip çok mutlu olucaz sevdiceklerle bunu düşününn Ben o kadar laf söyledim dün burda aradı benimle nasıl iyi konuştu böyle siz iyi olun ben bişey istemem falan bi an utandım abartıyomuyum diyee

Canim baktigin semt cok onemli. Benim en yakin arkadasim ayni gelinligi kadikoyde 3bin tl iken umraniyede 1600'e yaptirdi kadikoy daha pahali umraniyeye gore. Fatih de kadikoy kivaminda. Bende umraniyeye gidicem buyuk ihtimal.
Aa aklımda bulunsun bak, iyi oldu öğrenmem
Bizde baristik cok sukur kizlarrrrrr
Hadi gözün aydın :)

Ayyy bu kadarına pes ama nişanlın konuşssun herşeyin içinde olmayıversin ne olursa olsun kimsenin kalitesiz bilmem ne demeye hakkı yok yani
Konuşuyor nişanlım ama bir kaç gün gidiyor. Ağlayarak duygu sömürüsü yapıyor nişanlıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…