- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Ayyy bu kadarına pes ama nişanlın konuşssun herşeyin içinde olmayıversin ne olursa olsun kimsenin kalitesiz bilmem ne demeye hakkı yok yanibenim nişanlımda tutmuyor şükür ama duymamak elde değil biz tel de konuşurken gelip arkadan söylüyor lafını. Her konunun içinde bitiyor. Lâf çok ama icraata gelince iş yok diğer eltime de tek kelime etmez. O da bunlara denediğini koymaz evden bile kovdu daha kiymetli.her şeyi zorla aldırdı istediği.ben tek kelime demedim. Gucumuzun yettiği olsun ben huzurlu olayım dedim bana kalitesiz ediler inanabiliyor musun
Canım ben zaten bir şey istemiyorumki sıkıntıda orada. ben çalışmaya başladığım ilk günden beri kendi babamdan harçlık bile istemedim. ben babamdan bile para alırken çok gurur yaparım. herşeyi nişanlımla beraber yapmak istiyorum. ama bana olmaz diyorlar biz anne baba olarak üstümüze düşeni yapıcaz diyorlar. sonra da ben bişi beğenince bana demiyorlar ama nişanlıma vay efendim ona okadar para verilirmi şurda daha ucuzu var diyorlar. Ben buna kızıyorum işte. onlara illa yapıcaz dediğinde dedim yük olunmasın diye eşyayı biz alalım bari diye. ama demiyorlarki bu kız bukadar iyi niyetli bari diğerlerinde ses çıkarmayalım yok. onlara göre 2 binlik gelinlik fuzuli.bin tlye varken ne gerek var.onlara sorsan yaptıkları cimrilik değil.. benim gözüm yüksekte.Canim baktigin semt cok onemli. Benim en yakin arkadasim ayni gelinligi kadikoyde 3bin tl iken umraniyede 1600'e yaptirdikadikoy daha pahali umraniyeye gore. Fatih de kadikoy kivaminda. Bende umraniyeye gidicem buyuk ihtimal.
Canim sen nisanlini alip gitsene neden mecbursun ki beraber gitmeye. Parayi nisanlin odemiyor mu sonucta. Beraber gidip alin. Ben herseyimi kendim aldim hatta, eksikleri de gorumcem almis canta elbise vs. Istersen degistirebilirsin dedi degisim kartlarini koymus.
Canim hepinizi boyle okuyunca cok uzuldum. Bence tenezzul etme ev esyasi alacagina kendi gelinlik parani ode bence. Onlara da daha az dersin sorun olursa. Ben cimriligi kaldiramiyorum yadurumlari yoksa herseye yetisirim elimden geldigince ama olup da sakiniyorsa gonulden vermiyorsa yapmiyorsa hicbiseyini istemem. Ben asiri gurur yaparim boyle seyleri. Elimde oldugu kadarini yaparim.olmayana da uzulmem.
Canim neden boyle oldunuz ki basi nerden cikti bu surtusmenin? Kayinvalidenin saygi sorunu oldugu kesin ama sen kendini bozma ki hakliyken haksiz duruma dusme.
Hicbisey demedim herseyi en guzel sekilde yaptilar. Hatta gorumcem insallah gonlune gore yapabilmisizdir, senin mutlu olman onemli dedi giderken. Nikahta da demicem. Bence bide soylememeyi deneyin canlarim. Cok uzuldum ya bu kayinvalideler niye boyle ki
Aa aklımda bulunsun bak, iyi oldu öğrenmemCanim baktigin semt cok onemli. Benim en yakin arkadasim ayni gelinligi kadikoyde 3bin tl iken umraniyede 1600'e yaptirdikadikoy daha pahali umraniyeye gore. Fatih de kadikoy kivaminda. Bende umraniyeye gidicem buyuk ihtimal.
Hadi gözün aydın :)Bizde baristik cok sukur kizlarrrrrr
Günaydın dertli gelincikler
Günaydınnnnnnnnnn
Günaydın kızlarrr
iyiyim canım sen nasılsınGünaydın güzellikleeer nasılsınızz :)
Günaydın güzellikleeer nasılsınızz :)
Herkeslere günaydınn..Musmutlu bir gün olsun hepimize.
günaydınnn kızlar :)
Cook sukur bende iyiyim. Hazırlıklarla uğraşıyorum iste ne olsun :)Günaydın kızlar :) Ben iyiyim sizlerr nasılsınız
Günaydın kızlar :) Ben iyiyim sizlerr nasılsınız
Cook sukur bende iyiyim. Hazırlıklarla uğraşıyorum iste ne olsun :)
Konuşuyor nişanlım ama bir kaç gün gidiyor. Ağlayarak duygu sömürüsü yapıyor nişanlıma.Ayyy bu kadarına pes ama nişanlın konuşssun herşeyin içinde olmayıversin ne olursa olsun kimsenin kalitesiz bilmem ne demeye hakkı yok yani
bende çok iyiyim bugün.gribim ama o bile etki etmiyo.hava çok güzel .birde kilo almışım diyete başladım bugün :)
Gunaydin gelinciklerGünaydın kızlar :) Ben iyiyim sizlerr nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?