O da sonradan sinir yapmasın noluyoruz diye de. Ay ne zor iş bi ton insan anlaşmaya çalışıyoruzHadiii yaa ayy şimdi kadın büyük diye çok bişey yapmıyorum ya sabır çekiyorum ya da konuşmuyorumnişanlımdan çıkarıyorum sinirimi
Aynen öyle kv.m gene bir şeyler yapacak ama kb.m cimrilikte mastr yapmş gerçektenKesinlikle katılıyorum biz bişe yapmayın diyince onlarda hiç bişe yapmıyo zaten
O yaparsa ben dahada çok yaparımO da sonradan sinir yapmasın noluyoruz diye de. Ay ne zor iş bi ton insan anlaşmaya çalışıyoruz
Amin kuzum. Ben saygısızlık yapmazdım da artık susunca da olmuyo onu gördümzorla saygısızlık yaptırıyorlar ya ne acıallah bizi böyle anne baba olmaktan korusun inş
Ay aynı benim durum. Bende sabırlıyım da lafımı esirgemem ben. Bide şimdiki sinirim stresim malum hiç umrumda değil valla.Aynenn valla Allah var nişanlım hiçbişeyden kaçmıyo istediğimiz olsun diyo ama anne işin içine girmesin yani ayyy ben sabırlıyım ama sinirlenincede yakar geçerim valla nişanda tepsi yüzünden katil olucaktım ayy
Yok benim nişanlım gerekeni yapıyo. Kayınvalidemde önce istediğin olsun diyodu sonradan değişti.Ya yapmasınlar o dert değil zaten de bir de ufacık bir şeyde masraf ediyormuş gibi laf etmeseler. Kayınvalideme demiyorum valla benim için bu konuda sıkıntı çıkaran kişi sevgilim. Kayınvalidemi tutmasam daha fazla şey yapardı.
Benim kb da ne istersen yapalım diyo. Ama arayıp kv de laf sokmasa. Ki zaten fazla da bişe istemiyorumAynen öyle kv.m gene bir şeyler yapacak ama kb.m cimrilikte mastr yapmş gerçekten
2 gün sonra bu sıkıntıların bitiyo ne kadar hoş biz daha neler yaşıcaz bakalımAy aynı benim durum. Bende sabırlıyım da lafımı esirgemem ben. Bide şimdiki sinirim stresim malum hiç umrumda değil valla.
Yok benim nişanlım gerekeni yapıyo. Kayınvalidemde önce istediğin olsun diyodu sonradan değişti.
Benim kb da ne istersen yapalım diyo. Ama arayıp kv de laf sokmasa. Ki zaten fazla da bişe istemiyorum
En çok sıkıntı şimdi zaten canım. Bitiyo çok şükür:)2 gün sonra bu sıkıntıların bitiyo ne kadar hoş biz daha neler yaşıcaz bakalım
Ufff herşey stres sıkıntı bana zaten ben bide fazla takarım kafaya böyle ay neden böyle oldu neden şöyle oldu diye düşünürüm sıyırmassam iyiEn çok sıkıntı şimdi zaten canım. Bitiyo çok şükür:)
Her şeyde tasarrufa gittim, ne takı ne bohça ne bir şey istemedim, ona rağmen bunları duyunca üzülüyorum. Düşüncesiz biri olsam böyle mi davranırımKi dedim durumumuz sıkışırsa satabiliriz sonra.
Canım valla ben de dedim hayatında kaç kere gelinlik baktın da böyle konuşuyorsun diye. Bir de diyor annemle bakarsınız bulur o ucuza. Bir kere annesiyle zevklerimiz zerre uyuşmuyor her seferinde böyle şeylere gidin annemle halledin diyor. Kusura bakma madem bu kadar iddialısın öyle başkasına satıp kolaya kaçamazsın benimle beraber sen de bakıcaksın gelinliklere, ucuza güzel gelinlik bul giyicem. Normal elbise değil ki sonuçta o kadar ucuz olsun, gelinlik bu. Sen sosyetik yerlere bakıyorsun dedi iyice gülme aldı beni. Gören de vakko wedding pronovias vera wang aşağısı bakmıyorum sanacak
Ufff hiç sevmiyorum şu maddiyat konularını cinnet yani ayy ben nişan da çıktım bu bohça falan için annelerle gittik ama nişanlımda vardı yanımda hiç tavsiye etmiyorum ama mecburen oluyo iştedüğünü düşündükçe geriliyorum
aynen canım seni okadar iyi alıyorumki. evimin bütün eşyasını ben alıcam diyorum ona rağmen böle laflar çok üzücü
Biz ne yaparsak yapalım zaten yaranamıyoruz. Nişanlıma dedim ki kına için kamera ayarlamamız lazım dedim. Arkadaşı normalde gelecekti ama video çekimi zor olacaktı. Bana dedi ki kim yapacak dedi. Fotoğrafçı dedim. Diyo ki gerek yok diyo. Anası ordan diyo ki biz kınaya gelmiyoz o kına derdinde diyo. Dedim ki annenen söyle gelen buyursun misafirim olsun gelmeyende laf yetiştirmesin bana dedim.
Hiç bişeye yapmayın demicez işte canım valla bak hepsini yap diceksin
Aayyy yok ben zaten ben şunu bunu istiyorum dememm demedim de biz genelde nişanlımla konusuruz mesela hani böyle yapalım falan die kalkıpda üç kurusluk sey için agız eymem saddce sinir olurumCanim baktigin semt cok onemli. Benim en yakin arkadasim ayni gelinligi kadikoyde 3bin tl iken umraniyede 1600'e yaptirdikadikoy daha pahali umraniyeye gore. Fatih de kadikoy kivaminda. Bende umraniyeye gidicem buyuk ihtimal.
Canim sen nisanlini alip gitsene neden mecbursun ki beraber gitmeye. Parayi nisanlin odemiyor mu sonucta. Beraber gidip alin. Ben herseyimi kendim aldim hatta, eksikleri de gorumcem almis canta elbise vs. Istersen degistirebilirsin dedi degisim kartlarini koymus.
Canim hepinizi boyle okuyunca cok uzuldum. Bence tenezzul etme ev esyasi alacagina kendi gelinlik parani ode bence. Onlara da daha az dersin sorun olursa. Ben cimriligi kaldiramiyorum yadurumlari yoksa herseye yetisirim elimden geldigince ama olup da sakiniyorsa gonulden vermiyorsa yapmiyorsa hicbiseyini istemem. Ben asiri gurur yaparim boyle seyleri. Elimde oldugu kadarini yaparim.olmayana da uzulmem.
Canim neden boyle oldunuz ki basi nerden cikti bu surtusmenin? Kayinvalidenin saygi sorunu oldugu kesin ama sen kendini bozma ki hakliyken haksiz duruma dusme.
Hicbisey demedim herseyi en guzel sekilde yaptilar. Hatta gorumcem insallah gonlune gore yapabilmisizdir, senin mutlu olman onemli dedi giderken. Nikahta da demicem. Bence bide soylememeyi deneyin canlarim. Cok uzuldum ya bu kayinvalideler niye boyle ki
Aayyy yok ben zaten ben şunu bunu istiyorum dememm demedim de biz genelde nişanlımla konusuruz mesela hani böyle yapalım falan die kalkıpda üç kurusluk sey için agız eymem saddce sinir olurum
Aynen öyle zaten o da öyle olsa dayanamazdım canım nişandada alışveriste olmak istiyomus diye kıramamıştım nişanlıma kimse olmasın desem olmazdı ama ne biliim kırmak istemedim ama ben sıkılmıştımEn iyisini yapmissin. Nerden bilicez yarin bi gun istedi diye basimiza kakilmayacagini
Onemli olan nisanlinin senin yaninda olmasi seni tutmasi zaten
Aynen öyle zaten o da öyle olsa dayanamazdım canım nişandada alışveriste olmak istiyomus diye kıramamıştım nişanlıma kimse olmasın desem olmazdı ama ne biliim kırmak istemedim ama ben sıkılmıştım
Bende takarım bu tür şeyleri. O yüzden canım sıkılıyo. Umursamaz olabilsek keşke.Ufff herşey stres sıkıntı bana zaten ben bide fazla takarım kafaya böyle ay neden böyle oldu neden şöyle oldu diye düşünürüm sıyırmassam iyi
Canım 1buçuk 2aydır sürekli böyle. Her telefonda sürekli para dedi. Nişanlım kızdıkça bu sefer gizli gizli dedi. Ben ses çıkarmadım bu seferde tuttu kınaya gelmicem çok para tutcak iki gün dedi. Ben nişanlını gönderirim dedi. Bende siz bilirsiniz dedim. Bugün bile daha laf sayıp duruyo. Kadının başka derdi yok şuan paraCanim baktigin semt cok onemli. Benim en yakin arkadasim ayni gelinligi kadikoyde 3bin tl iken umraniyede 1600'e yaptirdikadikoy daha pahali umraniyeye gore. Fatih de kadikoy kivaminda. Bende umraniyeye gidicem buyuk ihtimal.
Canim sen nisanlini alip gitsene neden mecbursun ki beraber gitmeye. Parayi nisanlin odemiyor mu sonucta. Beraber gidip alin. Ben herseyimi kendim aldim hatta, eksikleri de gorumcem almis canta elbise vs. Istersen degistirebilirsin dedi degisim kartlarini koymus.
Canim hepinizi boyle okuyunca cok uzuldum. Bence tenezzul etme ev esyasi alacagina kendi gelinlik parani ode bence. Onlara da daha az dersin sorun olursa. Ben cimriligi kaldiramiyorum yadurumlari yoksa herseye yetisirim elimden geldigince ama olup da sakiniyorsa gonulden vermiyorsa yapmiyorsa hicbiseyini istemem. Ben asiri gurur yaparim boyle seyleri. Elimde oldugu kadarini yaparim.olmayana da uzulmem.
Canim neden boyle oldunuz ki basi nerden cikti bu surtusmenin? Kayinvalidenin saygi sorunu oldugu kesin ama sen kendini bozma ki hakliyken haksiz duruma dusme.
Hicbisey demedim herseyi en guzel sekilde yaptilar. Hatta gorumcem insallah gonlune gore yapabilmisizdir, senin mutlu olman onemli dedi giderken. Nikahta da demicem. Bence bide soylememeyi deneyin canlarim. Cok uzuldum ya bu kayinvalideler niye boyle ki
Ne güzel canım maşallah:)Benim kayinvalidem zaten yok. Gorumcem var. Onunla alisveris yaptigimiz oldu ama secimlerime karismaz.
Zaten iyi niyetliyiz kirilmasin kimse gonul koymasin derken kendimiz paramparca oluyoruz.
Sanırım hepimiz de aynı dert. Bizimkiler de tek kuruş harcamadi nişanlımla gidip beraber aldık her şeyi bize sormuyorsunuz yanınızda istemiyorsunuz diyorlar. Ama iş paraya gelince de tek kuruş cikartmiyorlarBende takarım bu tür şeyleri. O yüzden canım sıkılıyo. Umursamaz olabilsek keşke.
Canım 1buçuk 2aydır sürekli böyle. Her telefonda sürekli para dedi. Nişanlım kızdıkça bu sefer gizli gizli dedi. Ben ses çıkarmadım bu seferde tuttu kınaya gelmicem çok para tutcak iki gün dedi. Ben nişanlını gönderirim dedi. Bende siz bilirsiniz dedim. Bugün bile daha laf sayıp duruyo. Kadının başka derdi yok şuan para
Kuzum herşeye laf ediyolar işte. Ne yapsak boş ben onu gördümSanırım hepimiz de aynı dert. Bizimkiler de tek kuruş harcamadi nişanlımla gidip beraber aldık her şeyi bize sormuyorsunuz yanınızda istemiyorsunuz diyorlar. Ama iş paraya gelince de tek kuruş cikartmiyorlar
İşte ben o yüzden bohça falan yapmayacağım, annem de zerre istemiyor, bize de kimse bişi yapmasın diyor. Zamanı gelince oturulur konuşulur.Ufff hiç sevmiyorum şu maddiyat konularını cinnet yani ayy ben nişan da çıktım bu bohça falan için annelerle gittik ama nişanlımda vardı yanımda hiç tavsiye etmiyorum ama mecburen oluyo iştedüğünü düşündükçe geriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?