2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gunaydin guzelleeerr

Ayni benim gibisin. Bende oldum bittim kimseden para isteyemem. Hatta ogrenciligimde bile babam yolliyim derdi yok var ya param derdim o halimden anlayip yollardi

Allah yardimcin olsun canim. Hep yapmayip hem konusan karisan turden seninkiler

bende çok iyiyim bugün.gribim ama o bile etki etmiyo.hava çok güzel .birde kilo almışım diyete başladım bugün :)
Gecmiş olsun canım..Bende bugün diyete başladım, güyaaaa
Hedefim günde 100 gram vermek Masa başında otururken nasıl olacak bilmiyorum ama denicem=)

Günaydınlar kk nın en guzel gelinleri, nasılsınız *.*
Diyetteyiz

Kızlar dün gösterdiğim gelinliği instagramda gelinlikche adlı butiğe sordum her modeli özel dikiyoruz diye yazmışlar da sayfaya..Yerleri fatihteymiş sabah ve öğleden sonra prova alıyorlarmış aynı gün! 2 provada tamam dedi 3000 Tl dedi..Prova sayısı beni hiç ikna etmedim hiç güven vermedi..

Gecmiş olsun canım..Bende bugün diyete başladım, güyaaaa
Hedefim günde 100 gram vermek Masa başında otururken nasıl olacak bilmiyorum ama denicem=)

verirsin canım.ben kalori sayıyorum.165 boyum.63ten 57 ye düşmüştüm daha önce.şimdi 59 olmuşum tekrar.56 kiloya düşmek istiyorum.sen kaç kilosun boyun kaç.

çokmuş bencede güven vermiyo iki provada nasıl yapcakmış merak ettim

Ben diyet yapamayorum ya 3 gün spor yaptım adana ya gittim geldim hasta oldum o da aksadı

günaydın kızlar..31 Ağustos hatunları heyecan ne durumdaaa?? :) zaman gittikçe azalıyor ve bende de heyecan olmaya başladı :) dün yüzüklerimizi seçtik,parasını ödeme kısmı dışında kalan kısım güzeldi bugün de sözlümle 18.ayımız :) tam 1,5 senedir senin kahrını çekiyorum dedim sabah çok gıcıksın diyor

Yavrum senin devreler yandı benden demesi Yüzüklere o kadar para bayılınca, ayları karıştırdın sen

Gelip laf söylemesindense zaten gelmediği daha iyi olur.

Yavrum senin devreler yandı benden demesi Yüzüklere o kadar para bayılınca, ayları karıştırdın sen

ahahahahah kahkaha attım wallahi 31 Ağustos hakkaten nerden çıkmış yaaa 31 Ocak hatunları dicektim hakkaten bu masraflar adam da bırak kafayı,yaşama sevinci bile bırakmıyor anacım

verirsin canım.ben kalori sayıyorum.165 boyum.63ten 57 ye düşmüştüm daha önce.şimdi 59 olmuşum tekrar.56 kiloya düşmek istiyorum.sen kaç kilosun boyun kaç.
Boyum 1.69 kilom 60 olmus yine isyandayımmmmm
Nasıl yapıyosun peki ben maksimum 3 kilo filan veriyorum onuda nişandan önce stresten vermiştim..Tek umudum stres

Ben diyet yapamayorum ya 3 gün spor yaptım adana ya gittim geldim hasta oldum o da aksadı
Spor hiç yapamıyorum bende..Hep istikrarsızlık var düzene sokamıyorum Yememekte cok zor, bol su içmekle başlıcam galiba, sabah işe gelirken 1.5ltlik su aldım onu bitiricem bugün..Başka napıcagımıda bilmiyorum:)

günde 3 litreye yakın içmeye çalış canm, abur cubur yeme, ekmek 1 dilim ye akşam 6-7 den sonra yeme yanında birazda spor yap verirsin.
ben spor yapıyorum ama diyet yapamıyorum yanlarım var malesef zayıfım aslnda onlar olmasa herşey çok güzeel .p

ahahahahah kahkaha attım wallahi 31 Ağustos hakkaten nerden çıkmış yaaa 31 Ocak hatunları dicektim hakkaten bu masraflar adam da bırak kafayı,yaşama sevinci bile bırakmıyor anacım

Sen çok yaşa yaaa ne çok güldüümmm
gerçekten masrafların içinde boğulup gitmekten korkuyorum bende ya bizde herşeyi kendimiz yapıyoruz
oooff offf yuva kurmak zor ama sonunu düşününce herşeyi unutuyor insan

Bende balık etli bile sayılmam ama anlık kilo almalarımdan bıktım
Bölgesel çalışıyosundur canım sen o zaman..Benimde basenlerim sağolsun j.lo yanından gecemez ama seviyorum ..
Tamam bugün söylediklerini yapayım bakayım sonuc ne olucak:)

Sizde adetlere göre mi alınıyor esya? Mesela bizde kız tarafı birtek yatak odasını alır..Diğer odaları beyaz esyayı vs erkek alır.

Boyum 1.69 kilom 60 olmus yine isyandayımmmmm
Nasıl yapıyosun peki ben maksimum 3 kilo filan veriyorum onuda nişandan önce stresten vermiştim..Tek umudum stres

bende üzüntüden veriyrum. telefonuma fatsecret diye bi uygulama indirdim.yediklerimin kalorisini sayıyorum.günlük 1000-1200 kalori falan almam gerekiyo.ama ben biraz zor verdiğim için daha az yiyorum.alşam yemeklerini atlarım bazen.ekmek yemiyorum.pek sağlıklı kilo verdiğim söylenemez ama veriyorum işte.:)) bi topiğe yazıyorum bi de ordakiler tarçının baya iştah kapattığını söylüyolar.yoğurtla karıştırıp deneyebilirsin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…