Canım ben zaten bir şey istemiyorumki sıkıntıda orada. ben çalışmaya başladığım ilk günden beri kendi babamdan harçlık bile istemedim. ben babamdan bile para alırken çok gurur yaparım. herşeyi nişanlımla beraber yapmak istiyorum. ama bana olmaz diyorlar biz anne baba olarak üstümüze düşeni yapıcaz diyorlar. sonra da ben bişi beğenince bana demiyorlar ama nişanlıma vay efendim ona okadar para verilirmi şurda daha ucuzu var diyorlar. Ben buna kızıyorum işte. onlara illa yapıcaz dediğinde dedim yük olunmasın diye eşyayı biz alalım bari diye. ama demiyorlarki bu kız bukadar iyi niyetli bari diğerlerinde ses çıkarmayalım yok. onlara göre 2 binlik gelinlik fuzuli.bin tlye varken ne gerek var.onlara sorsan yaptıkları cimrilik değil.. benim gözüm yüksekte.
Gecmiş olsun canım..Bende bugün diyete başladım, güyaaaabende çok iyiyim bugün.gribim ama o bile etki etmiyo.hava çok güzel .birde kilo almışım diyete başladım bugün :)
Ayyy hiç takılma bi süre sonra böyle olmicak sonucta siz ayrı bi yuva kuruyosunuz uzak olursunuz olur biterKonuşuyor nişanlım ama bir kaç gün gidiyor. Ağlayarak duygu sömürüsü yapıyor nişanlıma.
DiyetteyizGünaydınlar kk nın en guzel gelinleri, nasılsınız *.*
Gecmiş olsun canım..Bende bugün diyete başladım, güyaaaa
Hedefim günde 100 gram vermekMasa başında otururken nasıl olacak bilmiyorum ama denicem=)
Diyetteyiz
Kızlar dün gösterdiğim gelinliği instagramda gelinlikche adlı butiğe sordum her modeli özel dikiyoruz diye yazmışlar da sayfaya..Yerleri fatihteymiş sabah ve öğleden sonra prova alıyorlarmış aynı gün! 2 provada tamam dedi 3000 Tl dedi..Prova sayısı beni hiç ikna etmedim hiç güven vermedi..
Diyetteyiz
Kızlar dün gösterdiğim gelinliği instagramda gelinlikche adlı butiğe sordum her modeli özel dikiyoruz diye yazmışlar da sayfaya..Yerleri fatihteymiş sabah ve öğleden sonra prova alıyorlarmış aynı gün! 2 provada tamam dedi 3000 Tl dedi..Prova sayısı beni hiç ikna etmedim hiç güven vermedi..
Eksikliklerimi tamamlamaya calisiyom canım ivir zivir seylerNasıl gidiyo neler yaptınız :)
günaydın kızlar..31 Ağustos hatunları heyecan ne durumdaaa?? :) zaman gittikçe azalıyor ve bende de heyecan olmaya başladı :) dün yüzüklerimizi seçtik,parasını ödeme kısmı dışında kalan kısım güzeldibugün de sözlümle 18.ayımız :) tam 1,5 senedir senin kahrını çekiyorum dedim sabah çok gıcıksın diyor
Gelip laf söylemesindense zaten gelmediği daha iyi olur.Gelmezse kendisi rezil olucak. Siz degil. Bosver eglenmene bak. Kinasiz gelin mi olurmus.
Bende cok sansliyimkayinvalidem yok keske olsaydi. Kayinpederim asla karismaz biseye. Gorumcem de cok iyidir. Herseyin ozel olsun siradan olmasin diyor onemli olan senin begenmen diyor. Maddi anlamda da hicbisey sakinmazlar herseyi en iyi sekilde yaptilar.
Benim askim zaten basimin tacisadece evlenme konusu nisan dugun degil her konuda bir dedigimi iki etmez. Beni kirmaz, sozle degil gozle anlasiyoruz sakindir bi kere bile sesi yukselmedi 3senedir. Tartissak bile hep seviyemizi saygimizi bozmadik bozmayiz. Cok sansliyim. Hayatimin en buyuk sansi onunla tanismak oldu ayy aska geldim ozledimm
Caniimmm kolay gelsinen guzel sekilde atlatin insallah
Boyle seyler bana cok garip geliyor. Nasil boyle bi laf ederler. Ayip. Kalitesiz olan kendileri bence
Yavrum senin devreler yandı benden demesiYüzüklere o kadar para bayılınca, ayları karıştırdın sen
Boyum 1.69 kilom 60 olmus yine isyandayımmmmmverirsin canım.ben kalori sayıyorum.165 boyum.63ten 57 ye düşmüştüm daha önce.şimdi 59 olmuşum tekrar.56 kiloya düşmek istiyorum.sen kaç kilosun boyun kaç.
Bencede aynı günde 2 prova şaka gibi ve bu hesabın 122ooo gibi bir takipçisi var anlamadım gitti..çokmuş bencede güven vermiyo iki provada nasıl yapcakmış merak ettim
Spor hiç yapamıyorum bende..Hep istikrarsızlık var düzene sokamıyorumBen diyet yapamayorum ya 3 gün spor yaptım adana ya gittim geldim hasta oldum o da aksadı
Spor hiç yapamıyorum bende..Hep istikrarsızlık var düzene sokamıyorumYememekte cok zor, bol su içmekle başlıcam galiba, sabah işe gelirken 1.5ltlik su aldım onu bitiricem bugün..Başka napıcagımıda bilmiyorum:)
ahahahahah kahkaha attım wallahi31 Ağustos hakkaten nerden çıkmış yaaa 31 Ocak hatunları dicektim hakkaten bu masraflar adam da bırak kafayı,yaşama sevinci bile bırakmıyor anacım
Bende balık etli bile sayılmam ama anlık kilo almalarımdan bıktımgünde 3 litreye yakın içmeye çalış canm, abur cubur yeme, ekmek 1 dilim ye akşam 6-7 den sonra yeme yanında birazda spor yap verirsin.
ben spor yapıyorum ama diyet yapamıyorum yanlarım var malesef zayıfım aslnda onlar olmasa herşey çok güzeel .p
Sizde adetlere göre mi alınıyor esya? Mesela bizde kız tarafı birtek yatak odasını alır..Diğer odaları beyaz esyayı vs erkek alır.Sen çok yaşa yaaa ne çok güldüümmm
gerçekten masrafların içinde boğulup gitmekten korkuyorum bende ya bizde herşeyi kendimiz yapıyoruz
oooff offf yuva kurmak zor ama sonunu düşününce herşeyi unutuyor insan
Boyum 1.69 kilom 60 olmus yine isyandayımmmmm
Nasıl yapıyosun peki ben maksimum 3 kilo filan veriyorum onuda nişandan önce stresten vermiştim..Tek umudum stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?