- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Ben ilkokul-ortaokuldayım ama bu sefer de benimki beni erkek hocalardan kıskanıyor. Çok kıskanç ama hoşuma da gitmiyor değil haniSen yine iyi dayanıyorsun, benimki liseli kızlar içinde olsa kıskançlıktan kudururdum kız..
Kız sen kimsin, isim mi değiştirdin?
Ayy geçmişi inceleyeyim derken Elazığlı olduğunu keşfettimhı hı ismimi değiştirdim :)
Tamamdır :)hı hı ismimi değiştirdim :)
Canım sen de yeni mi katıldın konuya? Ben 2 hafta pek giremeyince el gibi kaldımAyy geçmişi inceleyeyim derken Elazığlı olduğunu keşfettim
Hemşerimsin yanii :) İstanbulda yaşıyor olsam da kütük o şuan için
Hey maşallah, bu fiyatlar beni şimdiden korkutuyor.Ayyy şaka gibi yaa kına için bi yeri aradım basit böyle bişey yok kapalı bile değil çim salon yanipasta kola falan yok 4.500 dedi bide size olcak fiyatı dedi yaa
4 eylülü düşünme derim kimse tyavsiye etmiyor bir gün öncesiniCanım düğün 5 eylül cumartesi kınayı da 3 Eylül düşünüyorum aslında. Ama durumlara göre 4 Eylül'de olabilir tabiii
Düğün yapcaz yok sevgililer günü masrafaaa hayırrrrTamamdır :)
Kızlar sevgililer günü geldi çattı ben tatil telaşından hiçbir şey düşünemedim ya, ne yaptınız siz?
Tamamdır :)
Kızlar sevgililer günü geldi çattı ben tatil telaşından hiçbir şey düşünemedim ya, ne yaptınız siz?
Benim düğün falan yok ya ondan yaniDüğün yapcaz yok sevgililer günü masrafaaa hayırrrr
anammm simdi bende korktumm kaçsam mı ne yapsamHey maşallah, bu fiyatlar beni şimdiden korkutuyor.
Hiç dikkate almadım zaten saoll dedim kapattım koca düğün salonunu bi sürü seyle 6 ya tuttuk kına için dediğine bakkHey maşallah, bu fiyatlar beni şimdiden korkutuyor.
Di miii genel de bi gün önce yapıyolar ama bana hep mantıksız gelmiştir yani . Gece boyunca pestilim çıkıcak sabah hop yeni baştand aha büyük telaş.4 eylülü düşünme derim kimse tyavsiye etmiyor bir gün öncesinitamam ben tuttuğum mekanı falan yazarım buraya zaten sana da örnek olur
Ben de saat mi alsam acaba diyorum netten.. Ama o bana gelecek de yollayacam da ohoooo..Ayy bence nişanlılar için sevgililer günü yasaklansın yaa
Ben bir hediye aldım netten geçen hafta geldi. Ama karşılığı gelir mi bu sene meçhul
Elbett yakın da olacak yinede masrafa hayırrBenim düğün falan yok ya ondan yani
kesinlikle katılıyorum hem biz sevgilimiyiz nişanlıyız artıkkDüğün yapcaz yok sevgililer günü masrafaaa hayırrrr
Ayy geçmişi inceleyeyim derken Elazığlı olduğunu keşfettim
Hemşerimsin yanii :) İstanbulda yaşıyor olsam da kütük o şuan için
Kaçma Allahın emriyle gitanammm simdi bende korktumm kaçsam mı ne yapsam
Yok kız ufukta evlilik görünmüyor daha benim..Elbett yakın da olacak yinede masrafa hayırr
Olabilirr bence bende atkı örüyom bitersee tabiBen de saat mi alsam acaba diyorum netten.. Ama o bana gelecek de yollayacam da ohoooo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?