2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben de saat mi alsam acaba diyorum netten.. Ama o bana gelecek de yollayacam da ohoooo..
Canlı canlı görüp alsan daha iyi tabii canım.
Amaan boşver ya ne sevgilisi ne günü ben aldım siz almayın. Ya da ben yandım siz yanmayın
Bu arada yeni katıldım canım evet

ayyy öylemii :) benim biraz karışık ya okuduysan eğer o yazdığımı, istanbulda yaşayacaz biz de kısmetse :)
Evet evet okuduuum :)
Bence sen dur ben geleyim oraya Burası çok pahalı ben de yeni drak ediyorum ama
Hayırlısı olsun canım . Daha burada ev tutulacak falan filan ohoo senin de işin zooor.

Olabilirr bence bende atkı örüyom bitersee tabi
Aa ne güzel, onun anlamı daha farklı tabi, el emeği :)

Canlı canlı görüp alsan daha iyi tabii canım.
Amaan boşver ya ne sevgilisi ne günü ben aldım siz almayın. Ya da ben yandım siz yanmayın
Bu arada yeni katıldım canım evet
Burda alabileceğim bir yer yok maalesef..

hahahah çok güldüm yaaa benimki Allahtan askerlerin içinde şuan sadece özlüyorum

Tesbit süpeeerrrrr
Kıyamam sana canım benim Allah tez vakitte kavuştursun
Sadece benim birinci derece akrabalrım 100 kişi yaaa
Hadi yaaa Yandın kuzu sen düğün gibi kına yaparsın artık
Kuduruyorum zaten ama belli etmiyorum sevdiceğe yapacak bişey yok güvenimde tam bide şu var bu sene lise 1e gidenler 2000 doğumlular ne zaman büyüdü bunlar yaa 2000 doğumlular daha dün doğdular yaa neyse küçükler yani sıkıntı değil inşallah umarım
Tamamdır :)

Kızlar sevgililer günü geldi çattı ben tatil telaşından hiçbir şey düşünemedim ya, ne yaptınız siz?
Ben bugün iki tane kazak gibi bişeyler aldım bi tane kitap düşünüyorum bide benim kurabiyelerimden yaparım yeter heralde
Ayyy şaka gibi yaa kına için bi yeri aradım basit böyle bişey yok kapalı bile değil çim salon yani pasta kola falan yok 4.500 dedi bide size olcak fiyatı dedi yaa
Ee o çok az daha fazla verelim deseydiniz hey Allahım yaaa ne sanıyor kendini o fiyata qubbede yaparım kına gecemi rahatsız yaa

Evet evet okuduuum :)
Bence sen dur ben geleyim oraya Burası çok pahalı ben de yeni drak ediyorum ama
Hayırlısı olsun canım . Daha burada ev tutulacak falan filan ohoo senin de işin zooor.

aynen öyle canım ya aslnda hiç istemememe rağmen istanbula gelecem ne yapayım nasip
ev tutacaz eşyalar o zaman alıncak zaten ben ölmüşüm ağlayanım yok bence

Allahın emriyle verildi yetmez mii adım atsak aa desek para yaaa
Korkutma beniiiii..
Gözüküyoo valla tanışmayla başladın işte kızzz :)
Aileler yaza tanışacak, hemen de nişan falan olmayacağına göre, nişan bile başka bahara kaldı yani anlayacağın..

O zaman vurun hediyenin dibine anacım
Sonra nişanlanınca kapitalizme karşı bir hal alıyorsun bir anda
Amaaaan şimdi alayım sonra ne zaman alacam demi..

aynen öyle canım ya aslnda hiç istemememe rağmen istanbula gelecem ne yapayım nasip
ev tutacaz eşyalar o zaman alıncak zaten ben ölmüşüm ağlayanım yok bence
Haha tövbe dee
Bir de bunların hepsini kısa zaman içinde yapacaksınız tabii. Ayy Allah sizin de yardımcınız olsun.
E nişanlında burada değil galiba neden İstanbul merak ettim şimdiii :)

Yaparım canım ne demek ya ben 2 gün öncesini bile düşünmüyorum aslında ya bir önceki hafta sonu olsun yada önceki hafta içiama arada en az 3 gün olsun diye düşünüyorum ama en kötü 2 günde olur

Aminnn canım saol vallahaa sizlerin sayesnde moralim düzeliyor :)

benim de kına düğün gibi olacak gerçekten çok pahalılar Elazığda 4300 e adana da 5000 e tuttuk
ama biz çok kalabalığız birazda ondan, Adana da ki otel içinde balayı süiti kuaför içeçek çerez ve pasta var :)
Hayat çok pahalıııı yahuu

Valla en güzelii arada mesafe olsun rahat rahat hazırlan .
Şimdiden teşekkür ediyorum o zaman sana

Ben bugün iki tane kazak gibi bişeyler aldım bi tane kitap düşünüyorum bide benim kurabiyelerimden yaparım yeter heralde
Ben yakın zamanda kıyafet türünden almıştım, onu direkt eledim o yüzden, şu an aklıma gelen tek şey saat Ya erkeklere alınacak şeyler çok kısıtlııııııı..

Ayy zaman şıp diye geçti . mesai sona erdi Şimdi eve yolculuk başlıyor. Tekrar dönene kadar hepinizi öperim !
Size son sözüm "Hayat Çok Pahalı!! " Hahaha

Haha tövbe dee
Bir de bunların hepsini kısa zaman içinde yapacaksınız tabii. Ayy Allah sizin de yardımcınız olsun.
E nişanlında burada değil galiba neden İstanbul merak ettim şimdiii :)

Nişanlım istanbulda iş buldu canım ondan maalesef, benim için de daha iyi aslında orada daha rahat bulurum iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…