Ben de saat mi alsam acaba diyorum netten.. Ama o bana gelecek de yollayacam da ohoooo..
Hıhh ben nişanlı değilim sevgiliyimkesinlikle katılıyorum hem biz sevgilimiyiz nişanlıyız artıkk
Allahın emriyle verildi yetmez miiKaçma Allahın emriyle git
Yok kız ufukta evlilik görünmüyor daha benim..
Gözüküyoo valla tanışmayla başladın işte kızzz :)Kaçma Allahın emriyle git
Yok kız ufukta evlilik görünmüyor daha benim..
Evet evet okuduuum :)ayyy öylemii :) benim biraz karışık ya okuduysan eğer o yazdığımı, istanbulda yaşayacaz biz de kısmetse :)
Aa ne güzel, onun anlamı daha farklı tabi, el emeği :)Olabilirr bence bende atkı örüyom bitersee tabi
Burda alabileceğim bir yer yok maalesef..Canlı canlı görüp alsan daha iyi tabii canım.
Amaan boşver ya ne sevgilisi ne günü ben aldım siz almayın. Ya da ben yandım siz yanmayın
Bu arada yeni katıldım canım evet
O zaman vurun hediyenin dibine anacımHıhh ben nişanlı değilim sevgiliyim
Kıyamam sana canım benim Allah tez vakitte kavuştursunhahahah çok güldüm yaaabenimki Allahtan askerlerin içinde şuan sadece özlüyorum
Tesbit süpeeerrrrr
Hadi yaaaSadece benim birinci derece akrabalrım 100 kişi yaaa
Kuduruyorum zaten ama belli etmiyorum sevdiceğe yapacak bişey yok güvenimde tam bide şu var bu sene lise 1e gidenler 2000 doğumlularBen ilkokul-ortaokuldayım ama bu sefer de benimki beni erkek hocalardan kıskanıyor. Çok kıskanç ama hoşuma da gitmiyor değil haniSen yine iyi dayanıyorsun, benimki liseli kızlar içinde olsa kıskançlıktan kudururdum kız..
Ben bugün iki tane kazak gibi bişeyler aldım bi tane kitap düşünüyorum bide benim kurabiyelerimden yaparım yeter heraldeTamamdır :)
Kızlar sevgililer günü geldi çattı ben tatil telaşından hiçbir şey düşünemedim ya, ne yaptınız siz?
Ee o çok az daha fazla verelim deseydinizAyyy şaka gibi yaa kına için bi yeri aradım basit böyle bişey yok kapalı bile değil çim salon yanipasta kola falan yok 4.500 dedi bide size olcak fiyatı dedi yaa
Evet evet okuduuum :)
Bence sen dur ben geleyim orayaBurası çok pahalı ben de yeni drak ediyorum ama
Hayırlısı olsun canım . Daha burada ev tutulacak falan filan ohoo senin de işin zooor.
Korkutma beniiiii..Allahın emriyle verildi yetmez miiadım atsak aa desek para yaaa
Aileler yaza tanışacak, hemen de nişan falan olmayacağına göre, nişan bile başka bahara kaldı yani anlayacağın..Gözüküyoo valla tanışmayla başladın işte kızzz :)
Amaaaan şimdi alayım sonra ne zaman alacam demi..O zaman vurun hediyenin dibine anacım
Sonra nişanlanınca kapitalizme karşı bir hal alıyorsun bir anda
Haha tövbe deeaynen öyle canım ya aslnda hiç istemememe rağmen istanbula gelecem ne yapayım nasip
ev tutacaz eşyalar o zaman alıncak zaten ben ölmüşüm ağlayanım yok bence
Yaparım canım ne demek ya ben 2 gün öncesini bile düşünmüyorum aslında ya bir önceki hafta sonu olsun yada önceki hafta içiama arada en az 3 gün olsun diye düşünüyorum ama en kötü 2 günde olurDi miii genel de bi gün önce yapıyolar ama bana hep mantıksız gelmiştir yani . Gece boyunca pestilim çıkıcak sabah hop yeni baştand aha büyük telaş.
Vallahi süper olur canıım, nasıl da sevaba girersin biliyomusun
Onu bilmiyorum canım ama o veremiyosa bile kesin tanıdığı vardır. Rapor ayarlayabilirler bence:)Tamam canım çok sağol o zaman otelde ki doktor rapor verir değil mi?
Valla aynen de öyle!maaaan şimdi alayım sonra ne zaman alacam demi..
Kıyamam sana canım benim Allah tez vakitte kavuştursun
Hadi yaaaYandın kuzu sen düğün gibi kına yaparsın artık
Kuduruyorum zaten ama belli etmiyorum sevdiceğe yapacak bişey yok güvenimde tam bide şu var bu sene lise 1e gidenler 2000 doğumlularne zaman büyüdü bunlar yaa 2000 doğumlular daha dün doğdular yaa neyse küçükler yani sıkıntı değil inşallah umarım
Ben bugün iki tane kazak gibi bişeyler aldım bi tane kitap düşünüyorum bide benim kurabiyelerimden yaparım yeter heralde
Ee o çok az daha fazla verelim deseydinizhey Allahım yaaa ne sanıyor kendini o fiyata qubbede yaparım kına gecemi rahatsız yaa
Valla en güzelii arada mesafe olsun rahat rahat hazırlan .Yaparım canım ne demek ya ben 2 gün öncesini bile düşünmüyorum aslında ya bir önceki hafta sonu olsun yada önceki hafta içiama arada en az 3 gün olsun diye düşünüyorum ama en kötü 2 günde olur
Hahahha benim atkı da yılan hikayesine döndüOlabilirr bence bende atkı örüyom bitersee tabi
Ben yakın zamanda kıyafet türünden almıştım, onu direkt eledim o yüzden, şu an aklıma gelen tek şey saatBen bugün iki tane kazak gibi bişeyler aldım bi tane kitap düşünüyorum bide benim kurabiyelerimden yaparım yeter heralde
Haha tövbe dee
Bir de bunların hepsini kısa zaman içinde yapacaksınız tabii. Ayy Allah sizin de yardımcınız olsun.
E nişanlında burada değil galiba neden İstanbul merak ettim şimdiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?