- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Geçmiş gitmiş boşver, önümüze bakalım.. Senin düğün ne zamandı?Valla aynen de öyle!
Hatta şimdi keşke 7 senedir hediye alacağıma beyaz eşya alsaymışım o paralara ne buzdolapları ne çamaşır makinaları alırdım ben bee
Canım bende heyecanlanıp yapamıyodum. Zaten öyle oluyo hep. Sınav şans işi tamamen. Sıkma canını bi dahakine olur inşallah:) şimdi de ekstra dan 180 tl verecem canım üzülüyorum vallaha ya, onun üzerine ekler ehliyetimi alırdım
işim için lazım bian önce almam lazım
Ben de eğer olursam İstanbula gelin olcam, en sevmediğim şehirNişanlım istanbulda iş buldu canım ondan maalesef, benim için de daha iyi aslında orada daha rahat bulurum iş
Kıyamam sana canım benim Allah tez vakitte kavuştursun
Hadi yaaaYandın kuzu sen düğün gibi kına yaparsın artık
Kuduruyorum zaten ama belli etmiyorum sevdiceğe yapacak bişey yok güvenimde tam bide şu var bu sene lise 1e gidenler 2000 doğumlularne zaman büyüdü bunlar yaa 2000 doğumlular daha dün doğdular yaa neyse küçükler yani sıkıntı değil inşallah umarım
Ben bugün iki tane kazak gibi bişeyler aldım bi tane kitap düşünüyorum bide benim kurabiyelerimden yaparım yeter heralde
Ee o çok az daha fazla verelim deseydinizhey Allahım yaaa ne sanıyor kendini o fiyata qubbede yaparım kına gecemi rahatsız yaa
Hayırlısı olsun kuzumm yavaş yavaş ama sağlamKorkutma beniiiii..
Aileler yaza tanışacak, hemen de nişan falan olmayacağına göre, nişan bile başka bahara kaldı yani anlayacağın..
Amaaaan şimdi alayım sonra ne zaman alacam demi..
Otelse çok uygun canım biz otelleri araştırdık en uygunu 200 kiişilik olarak 30000 tlden başlıyor sen iyi ayarlamışsınAminnn canım saol vallahaa sizlerin sayesnde moralim düzeliyor :)
benim de kına düğün gibi olacak gerçekten çok pahalılar Elazığda 4300 e adana da 5000 e tuttuk
ama biz çok kalabalığız birazda ondan, Adana da ki otel içinde balayı süiti kuaför içeçek çerez ve pasta var :)
Hayat çok pahalıııı yahuu
Bence en enerjik halinle uğra da kıskansınlar laf edemesinlerZaten bi uğramayı düşünüyorum okula, sert bir yüz ifadesiyle
Kuzu sen kınanı ne zamana düşünüyorsun?
Ayy o çok zor oluyor ama insan işten soğuyor. Allahtan şimdiki işimde öyle bir durum yok güvendiği ortamkıskanılmak güzel de bazen deli ediyor beni ya dün patronumdan kıskandı beni bir sürü laf etti tartıştık Allahtan biz çok uzun süre küs kalamıyoruz :)
Ay gel gel komşu oluruz belkilimayyy öylemii :) benim biraz karışık ya okuduysan eğer o yazdığımı, istanbulda yaşayacaz biz de kısmetse :)
Valla aynen de öyle!
Hatta şimdi keşke 7 senedir hediye alacağıma beyaz eşya alsaymışım o paralara ne buzdolapları ne çamaşır makinaları alırdım ben bee
Ay hepimiz komşu oluciizBen de eğer olursam İstanbula gelin olcam, en sevmediğim şehir
Hadi beeeHahahha benim atkı da yılan hikayesine döndücanım biz yaza yetiştiririz artık heralde
Aşırı kısıtlıııı benimki saatten takıdan nefret ediyor bende onu eledim, bak kitapta alıcam eğer okuyorsa senin ki tavsiye ederim, anahtarlık falan da olabilirBen yakın zamanda kıyafet türünden almıştım, onu direkt eledim o yüzden, şu an aklıma gelen tek şey saatYa erkeklere alınacak şeyler çok kısıtlııııııı..
Allah yardımcın olsun canım hepimizinde olsunnormal değidi yaa o zatenn. Ayy biz kalabalığız yaa nişan yaptık düğün gibi olmuştu zaten o yüzden yer bulmak çok sıkıntıı
Aminnnnn canım :)Aşırı kısıtlıııı benimki saatten takıdan nefret ediyor bende onu eledim, bak kitapta alıcam eğer okuyorsa senin ki tavsiye ederim, anahtarlık falan da olabilir
Allah yardımcın olsun canım hepimizinde olsun
Canım bende heyecanlanıp yapamıyodum. Zaten öyle oluyo hep. Sınav şans işi tamamen. Sıkma canını bi dahakine olur inşallah
Ben de eğer olursam İstanbula gelin olcam, en sevmediğim şehir
Otelse çok uygun canım biz otelleri araştırdık en uygunu 200 kiişilik olarak 30000 tlden başlıyor sen iyi ayarlamışsın
Bence en enerjik halinle uğra da kıskansınlar laf edemesinler
Ayy o çok zor oluyor ama insan işten soğuyor. Allahtan şimdiki işimde öyle bir durum yok güvendiği ortam
Ay gel gel komşu oluruz belkilimAma hayat buralarda çok zor hee hiç sevmiyorum.
Ay hepimiz komşu oluciizÇaktırma ben de hiç sevmem ama elin oğlu aldı getirdi buralara işte beni de
Çok çok kitap okumaz ya, vakti de yok zaten bu aralar okuldan dolayı, 2 proje bir de tezi var, dersleri de zorlu bu dönem.. Sanırım saat tek seçeneğim şu anAşırı kısıtlıııı benimki saatten takıdan nefret ediyor bende onu eledim, bak kitapta alıcam eğer okuyorsa senin ki tavsiye ederim, anahtarlık falan da olabilir
Allah yardımcın olsun canım hepimizinde olsun
Ben geçen sene doğum gününde kol düğmesi yaptırmıştımm :))Ben yakın zamanda kıyafet türünden almıştım, onu direkt eledim o yüzden, şu an aklıma gelen tek şey saatYa erkeklere alınacak şeyler çok kısıtlııııııı..
Ooo ümraniye yine çok uzakmış kız halkalıya göre. Ben daha hiçbir yere gidip sormadım, denemedim hiçbir gelinliği.Bebek mayısta evleniyorum kısmetsegelinliği ümraniyede bi modaevinde diktiriyorum, kadın ünlü baya ona güvendim inşallah pişman etmez beni kuaförümü de onun anlaştığı baya büyük bi kuaför var orayla anlaştım çokta indirimli oldu bana böyle işte dün de ilk gelinlik provama gittim senin düğün ne zamandı canım eylülde miydi
Öyle şeylere çok uzakBen geçen sene doğum gününde kol düğmesi yaptırmıştımm :))
Kızlar selam moralim bozuk çok berektsiz bi gündü bugün benim için
Korkutma beniiiii..
Aileler yaza tanışacak, hemen de nişan falan olmayacağına göre, nişan bile başka bahara kaldı yani anlayacağın..
Amaaaan şimdi alayım sonra ne zaman alacam demi..
Yaparım canım ne demek ya ben 2 gün öncesini bile düşünmüyorum aslında ya bir önceki hafta sonu olsun yada önceki hafta içiama arada en az 3 gün olsun diye düşünüyorum ama en kötü 2 günde olur
Dün benimkiyleydim cüzdanı bende kalmıştı nasıl buluşup vericem diye konuşuyorduk bunun okulu başladı vakti yok, annesi de hem rahatsız hemde sküdarda oturuyor kartala hastaneye gidecekti demişki kartal dönüşü ortak bi yerde buluşalım bana versin cüzdanını demiş bende kabul etmedim tabi ki hasta hasta kadını nasıl yorayım neyse ben halkalıda oturuyorum bu arada sabah karşıya geçtim altunizadeye sırf cüzdanı vermek için, dün akşamdan beri diyorum ki bak hastayım işim de var ne olur bekletme beni durakta dedim yol boyunca konuştuk yaklaştığımı habire söyledim mesaj attım falan yine bekletti beni.. Önemli bişey değil belkide ama neden beni hiç düşünmüyorum? Dışarısı çok soğuk, ben hastayım, sırf onun için kaç km yol gittim sabahın köründe yine kıçını kaldırıp durağa gelemedi yaa.. Bu bir ikincisi 300 tl'm kayıp, hani para sonuçta çok önemli değil ama kyk kredimi ödemeye başladım e okula geri dönünce işide bıraktım yani 300 tl şu an çok para benim için ütü alacaktım yaaa offfff nereye gitti bu paraSon olarakta kına gecesi için mekan baktım biraz bugün neyse uygun olarak duyduğum bir iki yer çok pahalı çıktı ve benim 3 ayım kaldı sadece nereyi ayarlıcam belli değil çok istemiştim orayı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?