2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar bedenleriniz kaç peki? özellikle pantolon bedeniniz
36-38 arası git gel yaşıyorum ben :D
Ben 1.5 litreyi yarıladam sabahtan beri.Acıktım şimdi ya:KK43: daha içemem yemeğe kadar, midem dolmasın yemeğe yer kalsın:kk77::KK48:
Ben bi bardakla siftahı yaptım bakalım :D Yalnız çekmecedeki çkolata deposunu eritmezsem içim rahat etmeeez :D
aslında bana da 52 filan yeter ama ben çok takıntılıyım :KK23: 48 olsam filan çok mutlu olurm
Ayy ben 54 üm şuan 50 olsam yeterdi aslındaaa :(

Bende özledim burayı, biraz toparlanıp geleyim dedim ama bu seferde hasta oldum :) Amin canım çok sağol, bu arada eski sayfalar bir göz gezdirdim de 2017 demişsin tarih olarak?
Öyle oluverdi kuzu ya. Kesin bişey yok ama işte maddi durumdan ötürü baya bi ötelenecek gibi görünüyor.
Vallahi ayıp olur mu bilmiyorum ama uymuyorum ben adetlere falan, Tabi acayip laf yiyorum insanlardan :KK11: Benim işlerim hep bir garipmiş öyle diyorlar :KK14:
amaan hep öyle birileri mutlaka konuşur. İşleri güçleri yok, sen tıka kulaklarını :KK47:
kızlar bişi sorcam siz ne düşünüyosunuz merak ettim. kendi soyadınızı kullanacakmısınız evledikten sonra. ben çok kararsız kaldım.
Ben ikisini de kullanmak istiyorum ama nişanlım istemiyor nasıl çözeriz bilemiyorum. KAç yıldır bu isimleyim yabancı biri olucakmışım gibi geliyor
Bende Türkce canım..Telefon yüzündendir o:)
Bana 1800 verdi çünkü ben 60 diye girdim kilomu en başta ve masabaşı iş aktivitemden dolayı daha az yemem gerekebilir.
Şimdi 56.8 im sabah tartıldım:)
Ben günde 1 bardak su ile yetindiğimden bende su işe yaramıstır..
Ya bana niye 1400 veriyor :KK43: 54ten 50ye inmek istediğimi yazdım. Aynen hiç de su içmiyorum ben ya :/
Hadi bakalım umdugumuz sonucları alırız inşallah:21:
Bende hiç içemiyorum su off..Gözümün önünde şişe ekranın yanında işkence gibi içmek ama işte mecbur:mad:
Bi ara çok pis gaza gelmiştim 1.5 lt sürahiyi bitirip üzerine bi kaç bardak daha içiyordum ama yine bıraktım su içmeyi. Göz altları da morarıyo içmeyince

cok kötü yerden sordun canım..kotta 27/28 benim.Kumaşta 38..
Kalçalarım kardashian kardeşlerdeki gibi oval oldugundan bence daha büyük gözüküyor:KK12::KK42:
O zaman alt beden aynıı gibi 27 giyiyorum kotta ben. Ahh 26 giymişliğim bile vardır.. Ama ben alttan hiç şikayetçi değilim. Azıcık göbek var o gitse yeter

Ya bana niye 1400 veriyor :KK43: 54ten 50ye inmek istediğimi yazdım. Aynen hiç de su içmiyorum ben ya :/
Ben kendime kıyamadım 54 den 51 e inmek istedim :D
ama 2000 verdi banaa. Boy mu etkledi dicem de standart bir boyum var yani üstünde değilim belki de altındayım :D

Öyle oluverdi kuzu ya. Kesin bişey yok ama işte maddi durumdan ötürü baya bi ötelenecek gibi görünüyor.

amaan hep öyle birileri mutlaka konuşur. İşleri güçleri yok, sen tıka kulaklarını :KK47:

Ben ikisini de kullanmak istiyorum ama nişanlım istemiyor nasıl çözeriz bilemiyorum. KAç yıldır bu isimleyim yabancı biri olucakmışım gibi geliyor

Bi ara çok pis gaza gelmiştim 1.5 lt sürahiyi bitirip üzerine bi kaç bardak daha içiyordum ama yine bıraktım su içmeyi. Göz altları da morarıyo içmeyince
Boyun ve yaşınla ilgili olabilir canım günlük aktiviten masabaşı mı seninde?
Ama dikkat et göz altların morarıyorsa ciddi sorunlar çıkabilir ilerde, sen zorlada olsa mutlaka su içmelisin.

O zaman alt beden aynıı gibi 27 giyiyorum kotta ben. Ahh 26 giymişliğim bile vardır.. Ama ben alttan hiç şikayetçi değilim. Azıcık göbek var o gitse yeter
Ya benim beden değilde şekilde sorun var bence:)) yayık oldugundan büyük gözüküyor, benim pantolonuma sıgamayan arkadaşlarım bende daha kalcasız/basensiz çıkıyor fotograflarda...Bölgesel sporla erir herhalde o kısımlarda.
Göbek eritmekte bölgesel çalışmayla olur herhalde canım..Benim göbek vs sorunum yok hep alt kısım:KK22:

Ben kendime kıyamadım 54 den 51 e inmek istedim :KK70:
ama 2000 verdi banaa. Boy mu etkledi dicem de standart bir boyum var yani üstünde değilim belki de altındayım :KK70:
165 boyum da ama. Masabaşıyım aktivitem yok aynı şekilde.
Boyun ve yaşınla ilgili olabilir canım günlük aktiviten masabaşı mı seninde?
Ama dikkat et göz altların morarıyorsa ciddi sorunlar çıkabilir ilerde, sen zorlada olsa mutlaka su içmelisin.
Öyle ama kendimi bildim bileli böyle bu. Yazın bile 2 günde 1 bardak su içip geçirmişliğim vardır. Çok içince midem bulanıyor çok kötü vallahi böbreklerim iflas edecek çok korkuyorum :KK17:

Ya benim beden değilde şekilde sorun var bence:)) yayık oldugundan büyük gözüküyor, benim pantolonuma sıgamayan arkadaşlarım bende daha kalcasız/basensiz çıkıyor fotograflarda...Bölgesel sporla erir herhalde o kısımlarda.
Göbek eritmekte bölgesel çalışmayla olur herhalde canım..Benim göbek vs sorunum yok hep alt kısım:KK22:
Evet canım o zaman sebep tam da bahsettiğin gibii.. Şekil de önemli. Olmadığı gibi gösteriyo insanı işte böylee.
Aynen spor lazım ama ben hiiç spor insanı değilim yaa. Evde otur işte otur. Bi durak i,çin otobüse minibüse binen insandan ne beklersin ki :D

Sen baya sıfır beden olmak istiyorsun:)))
Boyun kaç canım senin? Ben o kiloda olduğum zamanlarda lisedeydim herhalde:mad:
Ben ortaokulda :KK70:
yya kızlar benim 173 boyum kilom 68 bana mevcut ağırlığınız düşük diye vermio delimi nee
Aynı boydayıııızzzzzz :KK19: Sen bende daha zayıfsın ama :63: Kuzu 3 ayda 60a inmeyi planlıyorum senin hedef ne?

Öyle ama kendimi bildim bileli böyle bu. Yazın bile 2 günde 1 bardak su içip geçirmişliğim vardır. Çok içince midem bulanıyor çok kötü vallahi böbreklerim iflas edecek çok korkuyorum :KK17:
Ama şimdiden önlem alman lazım su içerek.. Böbrek cok sinsi bir organ ilerler haberin olmadan ve dönüşü yok biliyosun:(
Her sabah 1.5 litre su al koy masana ama 2 günde bitir en azından..Benim annemde öyle su içmeden gün geçirirdi, şimdi cok sıkıntı cekiyor böbreklerden kanında üre artıyor göz kapakları şişiyor vs, hepside su içmemekten.

Bence bi yanlışlık var seninkinde canım imkansızz :D

Evet canım o zaman sebep tam da bahsettiğin gibii.. Şekil de önemli. Olmadığı gibi gösteriyo insanı işte böylee.
Aynen spor lazım ama ben hiiç spor insanı değilim yaa. Evde otur işte otur. Bi durak i,çin otobüse minibüse binen insandan ne beklersin ki :KK70:
Ayy üşengecliğimiz aynı canım seninle:)))
Ben kiloyu halledeyim bölgesel spora baslıcam inşallah bakalım..

cok kötü yerden sordun canım..kotta 27/28 benim.Kumaşta 38..
Kalçalarım kardashian kardeşlerdeki gibi oval oldugundan bence daha büyük gözüküyor:KK12::KK42:
kuzu ben de 27 giyiyordum artık zorluyorum patlıcak gibi oluyo:63:
38 bol 36 dar :KK53:
Niye pantolon bedenimiz ki ama olmaz valla benim zaten sıkıntım orda üst beden göbek değilki sormaa bunu :KK70:
ahahha kuzu basen çalış o zaman :confused:
36-38 arası git gel yaşıyorum ben :KK70:

Ben bi bardakla siftahı yaptım bakalım :KK70: Yalnız çekmecedeki çkolata deposunu eritmezsem içim rahat etmeeez :KK70:

Ayy ben 54 üm şuan 50 olsam yeterdi aslındaaa :KK43:
ben de 50 olmak istiyorummmm :KK23:

26 giysem dans ederimmm :KK24::KK24::KK24:
Sen baya sıfır beden olmak istiyorsun:)))
Boyun kaç canım senin? Ben o kiloda olduğum zamanlarda lisedeydim herhalde:mad:
1.68 kuzum :KK23:
Canım 42 benim xl yada :KK14:
ama senin fotonu gördm hiç 42 gibi durmuyosnn :KK54:

Back
X