2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende şöyle deli gibi yorulcam önceki gün de pek uyumamış olucam da güzel güzel uyuycam.bugünde yoruldum aslında ama hala uykum gelmiş değil.nolcaz böyle bilmiyorum.

Bende buaralar cok az uyuyom yone gece uykum gelmiyor yahu bu nasil is

A101 den ceyize toplam 1 masa ortusu aldim bi sebze kurutucu 1 deterjanlik :) sebze kurutucusuyla deterjanligi arkadasima verdim bi masa ortum kaldi dahada bise almadim :)

A101de cok.guzel seyler oluyor kuzum ya gule gule kullan sizin düğün nzmndi kuzum

A101de cok.guzel seyler oluyor kuzum ya gule gule kullan sizin düğün nzmndi kuzum
Sagol canim benim dugun belli degil su sebeple. Normalde es durumundan tayin alacaktim agustosta eylul gibi dugun dusunuyorduk. Ancak yonetmelik degisti suan tayin alamiyorum. Bu ayin sonunda bi sinav var eger iyi gecerse onla tayin alabilirim baska alamam. Nisanlimin bu tarafa gelmesi soz konusu oyuzden ne zaman nasil olur belli degil

Araniz nasil naz mi yapionnn valla bende simdi ilglenmiosun isin gicun is oldu dedim tarstdtk azcik ama sonradan tatlıya baglandi valla özledim yaa
Kiyamam canim benimm. Cok sukur iyiz canim. Iyiyken zaten cok iyiyiz biz kotuyken ben dayanamiyorum asiri duygularimi yogun yasayan birisiyim oyuzden cok uzuntu duyuyorum

kızlar sözlüm waffle sevdiğini söylemişti yemek yerken özellikle hamurunu.bugün kalıbını sipariş ettim bende.yanında kitapçığı da var sanırım tarif için.ne kadar dışarda yediğimiz gibi olur bilemiyorum artık görücez.

bi de sözlüm yemek yemeyi çok seviyo herkesin de yemeğini yemez.özellikle et yemeklerini seviyo.ve ben yemek yapmayı bilmiyorum.

Olur ALLAHIN izniyle gonuller bir olsun onemli olan ask
Tayin isi sknti benim kuzenimde tayini bekliyor ben tam blmiom kpss kazanamdim

Bendr makinasi aldm eafdlen ayni disarsa yediklermzden oluyor diledgm.meyveyi koyuyorum ama.ben nisanlm tatli hic sevmez kendime yapip yicem artik sizeede afyt olsun ogren kuzum yemek yapmak cok onmliii valla bende bikmiodum hatta yapamam saniodu nisanlm simdi yapiorum geldgnde parnaklarini yiyo iyi bi ahci olma yolunda ilerliom mutfak benim huzur kaynagm seviom yemek yapmasini

Canım bende netten aldım gittigidiyordan dan premierinkini 50 tlye cok guzel oluyor

Kiyamam canim benimm. Cok sukur iyiz canim. Iyiyken zaten cok iyiyiz biz kotuyken ben dayanamiyorum asiri duygularimi yogun yasayan birisiyim oyuzden cok uzuntu duyu

Seninle ayniyiz kuzum bende cok duygularmla üzülüyorum ama artik kavuscaz kuzum kavgalar bitiicek INŞALLAH kavgalar insani mahvedio iyi olalm hepimz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…