Hiç görmedim valla kuzu
iyi akşamlar kızlar.yine yorgunluğumu burda atıcam ama cırcır konuşuyodunuz şimdi susmuşsunuz
Gitmiş herkessssssss
Aksam herkes konusunca yoruluyor uyuyo benimde simdi uykum açılıyooo
A101 den ceyize toplam 1 masa ortusu aldim bi sebze kurutucu 1 deterjanlik :) sebze kurutucusuyla deterjanligi arkadasima verdim bi masa ortum kaldi dahada bise almadim :)A 101 deki urunleri kacrdik kuzuuu
bende şöyle deli gibi yorulcam önceki gün de pek uyumamış olucam da güzel güzel uyuycam.bugünde yoruldum aslında ama hala uykum gelmiş değil.nolcaz böyle bilmiyorum.
A101 den ceyize toplam 1 masa ortusu aldim bi sebze kurutucu 1 deterjanlik :) sebze kurutucusuyla deterjanligi arkadasima verdim bi masa ortum kaldi dahada bise almadim :)
Bende derbeder olmustum kizlar kac zqmandir . Simdi bese cekiyorum kendimi :)
Sagol canim benim dugun belli degil su sebeple. Normalde es durumundan tayin alacaktim agustosta eylul gibi dugun dusunuyorduk. Ancak yonetmelik degisti suan tayin alamiyorum. Bu ayin sonunda bi sinav var eger iyi gecerse onla tayin alabilirim baska alamam. Nisanlimin bu tarafa gelmesi soz konusu oyuzden ne zaman nasil olur belli degilA101de cok.guzel seyler oluyor kuzum ya gule gule kullansizin düğün nzmndi kuzum
Kiyamam canim benimm. Cok sukur iyiz canim. Iyiyken zaten cok iyiyiz biz kotuyken ben dayanamiyorum asiri duygularimi yogun yasayan birisiyim oyuzden cok uzuntu duyuyorumAraniz nasil naz mi yapionnnvalla bende simdi ilglenmiosun isin gicun is oldu dedim tarstdtk azcik ama sonradan tatlıya baglandi valla özledim yaa
Sagol canim benim dugun belli degil su sebeple. Normalde es durumundan tayin alacaktim agustosta eylul gibi dugun dusunuyorduk. Ancak yonetmelik degisti suan tayin alamiyorum. Bu ayin sonunda bi sinav var eger iyi gecerse onla tayin alabilirim baska alamam. Nisanlimin bu tarafa gelmesi soz konusu oyuzden ne zaman nasil olur belli degil
kızlar sözlüm waffle sevdiğini söylemişti yemek yerken özellikle hamurunu.bugün kalıbını sipariş ettim bende.yanında kitapçığı da var sanırım tarif iönemliadar dışarda yediğimiz gibi olur bilemiyorum artık görücez.
bi de sözlüm yemek yemeyi çok seviyo herkesin de yemeğini yemez.özellikle et yemeklerini seviyo.ve ben yemek yapmayı bilmiyorum.
Canım bende netten aldım gittigidiyordan dan premierinkini 50 tlye cok guzel oluyorkızlar sözlüm waffle sevdiğini söylemişti yemek yerken özellikle hamurunu.bugün kalıbını sipariş ettim bende.yanında kitapçığı da var sanırım tarif için.ne kadar dışarda yediğimiz gibi olur bilemiyorum artık görücez.
bi de sözlüm yemek yemeyi çok seviyo herkesin de yemeğini yemez.özellikle et yemeklerini seviyo.ve ben yemek yapmayı bilmiyorum.
Kiyamam canim benimm. Cok sukur iyiz canim. Iyiyken zaten cok iyiyiz biz kotuyken ben dayanamiyorum asiri duygularimi yogun yasayan birisiyim oyuzden cok uzuntu duyu
Canım bende netten aldım gittigidiyordan dan premierinkini 50 tlye cok guzel oluyor
ayyy sabah dokuzda bitmiş bide yaaa şiddetle kınadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?