2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar şekerli k die biri beni takip etmeye alms bizden birimi kizlar nick deisimimi olmus bileniniz varmi

Canım waffle makinesinden mi aldın? Ondansa bende çok istiyorum almayı yaaaa

Canım markası ne ve kaça aldın? Cidden aynısı gibi oluyor mu? Ben waffle tutkunuyum tarifi yanından mı çıktı sen mi buldun başka bi yerden? Ayyy waffle diyince heyecan yaptım

benimki de çok sevmez aslında yaparsan yer.ne kadar ağır yemek varsa onu sever.önceden mutfak işlerini hiç sevmezdim bi senedir yine ısındım mtfağa seviyorum en azından.kek börek salata falan yaparım çok lezzetli olur ama yemeklerim nası olr bilemiycem.yapamazsam yandım benimkinden çekiceğim var.

Canım markası ne ve kaça aldın? Cidden aynısı gibi oluyor mu? Ben waffle tutkunuyum tarifi yanından mı çıktı sen mi buldun başka bi yerden? Ayyy waffle diyince heyecan yaptım

Yok kuzum bende cok seviodum aldim yaptım ama geri kutusuna goturup evime gotrcem aynisi oluyor kuzucum ben kefilim hamurunun tarfnide verrm sana ben

Premier markasi kuzum 60 aldm hepsidede var gtgiiyordada var

Valla doğru kuzummm yaa is guc yemek utu koca çocuk derken wuuuuu zmn gecicek

Kuzum ben aldim makinasini super ya yapip yapip yicem sonra siscemm
Hadi beee bende istiyorum ama 60 kiloya gelmeden yiyemeemmmmmmm
Yok kuzum bende cok seviodum aldim yaptım ama geri kutusuna goturup evime gotrcem aynisi oluyor kuzucum ben kefilim hamurunun tarfnide verrm sana ben

Premier markasi kuzum 60 aldm hepsidede var gtgiiyordada var
Harikasın cnaımmm o zaman şimdiden alayım tarifini evlilik için tarifler biriktiriyorum da Gayet uyguna almışsın memnunsun madem bende alırım canım he bide fondü seti istiyorum ben ya

Kuzum
Tarifi yazicam simdi kuzum

buarada a101 gelmis kuzu fondu yarin klmsssa alicam sende bak kuzum oraya

canım böyle söyleme işte içim kararıyo. gezme tozma eğlence huzur mutluluk sevgi aşkla geçicek de.dediğin gibi olucak ama böyle düşünerek avutmak istiyorum kendimi.

Yanimizda canlarimiz olcak hersey superr olcakkk ben inaniyorum

ValentinusNF
waffle tarifisi

2 adet yumurta
1 cay kasigi tuz
1.5 su bardağı un
1 su bardagi sut
3 yemek kasigi seker
Cay barsagi yarisi kadar siiyag
1 pakket vanlya
1 paket kabattma tozu
bu hamuru kizlar

ust kismini hangi meyveler istiyosaniz afiyet olsun prensesler

Yumurta sarisini aklari ayrip yapinca pamuk pamuk oluyor kizlar

Kuzum
Tarifi yazicam simdi kuzum

buarada a101 gelmis kuzu fondu yarin klmsssa alicam sende bak kuzum oraya
Tamam canım zaten bugün siz diyince bi baktım a101e gerçekten çok tatlı setler vardı ama seramik işte porselen olaydı iyiydi onlar
Ayyyy çok teşekkür ederim yavrum hemen kopyalıyorum
Yumurta sarisini aklari ayrip yapinca pamuk pamuk oluyor kizlar
Yumurtanın sadece sarısını mı kullanıyoruz o zaman canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…