Tamam canım zaten bugün siz diyince bi baktım a101e gerçekten çok tatlı setler vardı ama seramik isonraorselen olaydı iyiydi onlar
Ayyyy çok teşekkür ederim yavrum hemen kopyalıyorum
Yumurtanın sadece sarısını mı kullanıyoruz o zaman canım?
Pasta yapar gibi anladım bebeğim çok sağol harikasınYok kuzum yunurta sarisini ayriyosun bi kaba şekeri koyuosun vanilanin yarisini koyuosun onu bi kapta crpiosun beyazlasana kadar
sonra bi baska kapta akini bosaltiosun kalan vanilyayi ve diger malzemelri koyup cirpiosun ikisini sonra birlestrildi unu koyuyoruz karstiyoruz kuzum sonra waffle maikansina koyuosun afiyet olsun
Pasta yapar gibi anladım bebeğim çok sağol harikasın
Bencede böyle daha iyi olmuş ee işten ayrılınca hemen iş bulabilecek mi ?Gunaydin kizlar
Nisanlim isten haziranin ilk haftasi ayriliyor kizlar samsuna tasncaz ya burdaki isten cikicak bizde isten ayrilsin ondan sorna izmite gidip islmelerimiz rahat rahat yapalim dedik sonrada samsuna gecip evimizi tutalim dedik kizlar INŞALLAH plan sizce nasil mayis diyordum hazrana kaldi
Orda isi hazir napsse baslicak INŞALLAH kuzumBencede böyle daha iyi olmuş ee işten ayrılınca hemen iş bulabilecek mi ?
Günaydın bende geldim :) akşam ne çok yemek muhabbeti yapmışsınız öyleaz yiyin az gelin olcanız
İyi o zaman canımm :)Orda isi hazir napsse baslicak INŞALLAH kuzum
İyi o zaman canımm :)
Gunaydin canim ben de isi hemen bulabilecek mi diyecektm ama sen işi hazir demissin zaten o zaman bence hayirlisi olsun 1 2 ay onemsizGunaydin kizlar
Nisanlim isten haziranin ilk haftasi ayriliyor kizlar samsuna tasncaz ya burdaki isten cikicak bizde isten ayrilsin ondan sorna izmite gidip islmelerimiz rahat rahat yapalim dedik sonrada samsuna gecip evimizi tutalim dedik kizlar INŞALLAH plan sizce nasil mayis diyordum hazrana kaldi
Gunaydin canimm nasilsinGünaydın hatunlarrr
Gunaydin kuzu bugun tum dualarimiz gerceklessin insallahGünaydınnn Hayırlı cumalar boll kazançlar kızlaarr :)
Gunaydin kuzu. Burda konustk o kdr aksam pizza yedm cok utaniyorummGünaydın bende geldim :) akşam ne çok yemek muhabbeti yapmışsınız öyleaz yiyin az gelin olcanız
Gunaydin canim ben de isi hemen bulabilecek mi diyecektm ama sen işi hazir demissin zaten o zaman bence hayirlisi olsun 1 2 ay onemsiz
Gunaydin canimm nasilsin
Gunaydin kuzu bugun tum dualarimiz gerceklessin insallah
Gunaydin kuzu. Burda konustk o kdr aksam pizza yedm cok utaniyorumm
Gunaydin canim ben de isi hemen bulabilecek mi diyecektm ama sen işi hazir demissin zaten o zaman bence hayirlisi olsun 1 2 ay onemsiz
Gunaydin canimm nasilsin
Gunaydin kuzu bugun tum dualarimiz gerceklessin insallah
Gunaydin kuzu. Burda konustk o kdr aksam pizza yedm cok utaniyorumm
O zaman iyi kuzum bence mayis haziran farketmez. Hakkinzda hayirlisi olsunKuzum nisanlim sofor orda dayimin tanidignin yaninda baslicak istedgi zmn hamd olsun o konuda cok sukur
O zaman iyi kuzum bence mayis haziran farketmez. Hakkinzda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?