2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın hatunlarrr
Günaydınnn Hayırlı cumalar boll kazançlar kızlaarr :)
günaydın kızlarrr
Herkese günaydın..Cumamız mübarek olsun, sevgililer gününüz şimdiden kutlu olsun kızlar:) malum yarın buraya girecek vaktiniz olmayabilir
Günaydın hepinize kızlarr, haftanın son günüüü !!
Sevgdiceğimi vardiyası sebebebiyle bütün hafta göremedim. Bu Cuma daha çabuk geçsin lütfen!

Günaydın canım iyiyim, sen nasılsın?

Günaydın hatunlarrr

Günaydın canııım

Günaydınnn Hayırlı cumalar boll kazançlar kızlaarr :)

Günaydın canııım sağol inşallah

Günaydın bende geldim :) akşam ne çok yemek muhabbeti yapmışsınız öyle az yiyin az gelin olcanız

Günaydın :)

Hayırlı cumalar canlar INŞALLAH DUALARIMIZ KABUL OLUR

Sağol canım amin inşallah :)

günaydın kızlarrr

Günaydıııın :)

Herkese günaydın..Cumamız mübarek olsun, sevgililer gününüz şimdiden kutlu olsun kızlar:) malum yarın buraya girecek vaktiniz olmayabilir

Günaydın amiin sağol :)

Günaydın kızlarr hayırlı cumalar hepinize ,yarın bizim için hem sevgililer günü hemde yıldönümü ama görüşemicez sevdiceğimle .Olsuun bize her gün aşk günü

Onlar sizin hakkınız aslında. Keşke vermeseydinz. Ama huzursuz olmaktan iyidir. Ama geri gelmez giden canım. Benim kuzen.e de öyle deyip aldılar geri vereceklerdg ama beş yıl oldu gelmedi.
Canım annemde dedi sen ver eşinle huzursuz olma diye. Eğer gelmezse ben gerekeni konuşurum dedi. Kayınvalidem diyo bizde üstüne koyup tarla alırız size diyo. Bende dedim tarlayı ben napacam dedim. Benim altınlarıma karışmayın üstünede koymayın dedim.

Canım eğer altınlar giderse en azından aramı soğutmak için bahanem olur valla sorun hiç bitmiyo onu anladım ben. Ama çok şükürki kocacımla iyiyiz

Günaydın kızlar :) bugün evimize dönüyoruz:) alıntıları yaptım sadece geçmişi okuyamadım ama kaçırdığım bi durum var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…