Boşver ya o alsın zaten:)) Bizde kutlamayız böyle şeyleri ben kendime hediye alırım hep
Üzülme yaa önemli olan beraber olmak değil mi kek yap yesin ohhh mis gibi işte emek var hemde
Ben senden sonra bir buçuk saat daha burdayımAynen bende bayılacam bugün i.im geçti ya hadi 5 olsunda evime gideyimmmm
Ohhh ne güzell :)) ne si oldu börülceninkızlar börülcem doğum yaptı haftaya bebiş görmeye gidicez ordanda kv demin evine sanıırm bir gece kalıp dönücez :)
kızı oldu canım :) ikinci kız :) stres başladı şimdiden dün babamdan izin aldı gitmek için bakalım ilk defa beraber gidicez o eve bakalım nolcakOhhh ne güzell :)) ne si oldu börülcenin
Kuzu öylede tüm dönem çekmek istemiyorum bu programıAyyy tadını çıkarkızzz boşver düşünme şimdi onu ayyy cinnet geçiricem ben ofisteee
Bana da teknoloji tas. ve müzik derslerini vermişler, bide 8lerin rehberliğini bana vermişler, uğraş dur, ben de sinir oldum.Kuzu öylede tüm dönem çekmek istemiyorum bu programı
İnşallah hemencecik gelirde yaparsın bol bol pasta canım:)
Bende öyle sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum. Tk gelsin yanimda olsun da ne seviyorsa yaparm ya. Tel mutlu olalım da iş yemeğe kalsin:))
kızlar börülcem doğum yaptı haftaya bebiş görmeye gidicez ordanda kv demin evine sanıırm bir gece kalıp dönücez :)
ayy seninkide kötü olmuşBana da teknoloji tas. ve müzik derslerini vermişler, bide 8lerin rehberliğini bana vermişler, uğraş dur, ben de sinir oldum.
Şık duruyo canım. Fiyatı konusunda bilgim yok çünkü ben almadım almayıda düşünmüyorum:) hoşgeldin bu arada:)Kızlar merhaba bende 2015 haziran geliniyim böyle pat diye girdim ama yardıma ihtiyacım var
yatak örtüsü konusunda fikrinizi alıcam
ben normalde istemiyodum böyle çok süslü abartılı bişey ama annem illa olcak diyo yeni gelinin yatağıda gelin gibi olur diyo
herneyse mecbur alcam yani bayadır bakıyorum hiç beğendiğim olmadı bugün bitanesini beğendim yada artık bakmaktan gözüm alıştı bilmiyorum sizce nasıl fikir verir misiniz ? eve gidince bide anneme gösterip almayı düşünüyorum ayrıca indirime girmiş 660 tl den 300 tl ye nasıl ?Eki Görüntüle 1413953
Biz okulda sadece 2 kişi kadrolu kaldık, hepsini bize yığdılar.ayy seninkide kötü olmuşbana 5ler kalmış Allahtan. bide cumaya öyle bi program koymuşlar ki 1 3 ve 5.Ders dersim var. 5.dersten sonra öğle arası var. sonrada 2dersim var neyse ki aşkitomunda okulu 8-14.30 oldu. Beraber gitcez okula:)
Hoşgeldin canım, ben bu örtüleri hiç beğenemiyorum. Bunun yerine Fransız dantelli bir set alacağım. Çok kibar ve şık oluyorlar ama fiyatları uçuk oluyor.Kızlar merhaba bende 2015 haziran geliniyim böyle pat diye girdim ama yardıma ihtiyacım var
ben normalde istemiyodum böyle çok süslü abartılı bişey ama annem illa olcak diyo yeni gelinin yatağıda gelin gibi olur diyo
herneyse mecbur alcam yani bayadır bakıyorum hiç beğendiğim olmadı bugün bitanesini beğendim yada artık bakmaktan gözüm alıştı bilmiyorum sizce nasıl fikir verir misiniz ? eve gidince bide anneme gösterip almayı düşünüyorum ayrıca indirime girmiş 660 tl den 300 tl ye nasıl ?Eki Görüntüle 1413953
Canım benim eşimde öyleydi. Bi gün ben tartıştım sen sıkıntı etme dedi. Zamanı gelince hepsi olacak dedi ve oldu. Biz çok ayrıntı düşünüyoruz. Onlar sadece sonuca odaklanıyolar. Sadece seninki değil hepsi böyle. O yüzden sen kendin bak beğen al hiç sorma bile ona. Onla yapacağın şeylerde de sen hiç sorma o zamnı gelince sorar zaten. Tecrübelerimle söylüyorum bak bunları
Kızlar merhaba bende 2015 haziran geliniyim böyle pat diye girdim ama yardıma ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?