2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bence de çok önemli değil yarın ya ama bende yan yana olmak isterdimm hediye ye falan gerek yok

Üzülme yaa önemli olan beraber olmak değil mi kek yap yesin ohhh mis gibi işte emek var hemde

düşünüyorum aslında canım.rus salatası kek börek falan yapmak istiyorum ama evde buluşmıycaz yemeğe çıkıcaz.belki alışveriş falan yaparız.hemde bebekler olduğu için kendim ancak hazırlanırım sanırım başka bi zaman yapmak en iyisi.

kızlar börülcem doğum yaptı haftaya bebiş görmeye gidicez ordanda kv demin evine sanıırm bir gece kalıp dönücez :)

Selam kızçeler, bugün yoğundum pek bakamadım. Postaneden mesaj geldi paket var diye gittim onu aldım eve dönerken.. Benimki bana hediye yollamış Kırmızı kalp bir kutunun içine minik kağıtlar katlamış koymuş, hepsine not yazmış. Kutunun içinde bonibonlar da var En üstte büyük kağıt vardı, ona da uzun uzun özel bişiler yazmış kırmızı kırmızı, her güne bir kağıt oku diyor ama nasıl dayanıcam bakmadan bilemiyorum. Yaz tatiline yetecek kadar not koymuş, her gün bakayım diye.. Çok sevindirik oldum

İnşallah hemencecik gelirde yaparsın bol bol pasta canım:)

Amiin canım benim :)

Bende öyle sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum. Tk gelsin yanimda olsun da ne seviyorsa yaparm ya. Tel mutlu olalım da iş yemeğe kalsin:))

Evet ya benim en hoşlandığım şey sevdiği şeyleri yapmak :)

kızlar börülcem doğum yaptı haftaya bebiş görmeye gidicez ordanda kv demin evine sanıırm bir gece kalıp dönücez :)

Ay çok güzel ya :)

Kızlar merhaba bende 2015 haziran geliniyim böyle pat diye girdim ama yardıma ihtiyacım var
yatak örtüsü konusunda fikrinizi alıcam
ben normalde istemiyodum böyle çok süslü abartılı bişey ama annem illa olcak diyo yeni gelinin yatağıda gelin gibi olur diyo
herneyse mecbur alcam yani bayadır bakıyorum hiç beğendiğim olmadı bugün bitanesini beğendim yada artık bakmaktan gözüm alıştı bilmiyorum sizce nasıl fikir verir misiniz ? eve gidince bide anneme gösterip almayı düşünüyorum ayrıca indirime girmiş 660 tl den 300 tl ye nasıl ?

Bana da teknoloji tas. ve müzik derslerini vermişler, bide 8lerin rehberliğini bana vermişler, uğraş dur, ben de sinir oldum.
ayy seninkide kötü olmuş bana 5ler kalmış Allahtan. bide cumaya öyle bi program koymuşlar ki 1 3 ve 5.Ders dersim var. 5.dersten sonra öğle arası var. sonrada 2dersim var neyse ki aşkitomunda okulu 8-14.30 oldu. Beraber gitcez okula:)

Kızlar ya ben normalde 1sene bebiş istemiyodum ya şimdi çok istiyorum niyeyse ya:)

Şık duruyo canım. Fiyatı konusunda bilgim yok çünkü ben almadım almayıda düşünmüyorum:) hoşgeldin bu arada:)

Biz okulda sadece 2 kişi kadrolu kaldık, hepsini bize yığdılar.

Hoşgeldin canım, ben bu örtüleri hiç beğenemiyorum. Bunun yerine Fransız dantelli bir set alacağım. Çok kibar ve şık oluyorlar ama fiyatları uçuk oluyor.

Kuzum bende bisi farkettm heyecanim yariya düşmüş çünkü karilsigi yokmus gibi bende zmaana biraktim gucum kalmadı bqzi kirici laflari var hakmzda hayrlisi konusmadik da artik bende hic bişey soylemicem dusunmicem yazik banada ailesi xaten unursqmaz o bari bole yapmasa kuzum cok saolasin

Hayrli olsun canim
benve guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…