2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

iyi akşamlar kızlar.sözlüm yine başı ağrıdığı için erkenden uyudu bende internetin başındayım.kendi kendine başına iş açtı 4 ay önce hala çekiyo.
bugün waffle kalıbını da iptal ettirdim neyseki teyzem sipariş vermemiş.pike battaniye takımlarına bakıyorum 3-4 gündür.fransız dantelliler çok beğeniyorum bende.havluları da dantelli almak istiyorum.az kaldı başlıycam almaya artık.

Aa gecmiş olsun nesi var
Bende fransız danteline bayılıyorum,bornoz takımı almadıysam cemil ipekçiye bak derim bir harika:)

Bende ceyizlerden doymuyorum kizlar ceyizlik seylere bakiyorumm

Aa gecmiş olsun nesi var
Bende fransız danteline bayılıyorum,bornoz takımı almadıysam cemil ipekçiye bak derim bir harika:)

saçlarım dökülmeye başladı diye gitti saç ektirdi. hala onun derdiyle uğraşıyoruz.iyileşti artık ama arada hafif sıkıntıları oluyo.ailemle tanışmaya da kele yakın kısalıkta saçla geldi.bizimkilerde hiç beğenmedi görünce.

daha ona gelmedi canım sıra.pike takımı battaniye takımı beğendim.bi de yatak örtüsüyle nevresim takımı alırım annemle birlikte.cemil ipekçiye de hemen bakıcam bornoz için.anneme fırsat vermeden beğenip almam lazım bunları yoksa beğenmediğim şeyleri almak zorunda kalıcam :)

Kızlar ya ben normalde 1sene bebiş istemiyodum ya şimdi çok istiyorum niyeyse ya:)
Allah nasip ederse ben de hemen istiyorum kuzum. yani maddi durumumuz el verirse hiç düşünmem :))
Yok canım zaten çocuk işinde mantıklı davranmam gerek. Hiç bi sorunum olmasada yazı beklemek zorundayım. Evimi kurmalıyım eşimin askerlik durumu var daha onu netleştirmemiz gerek. Mecbur beklicez:)
kızz seninki askerliğini yapmadı mı? senin asker topiğin yok mu yanlış mı gördüm acaba

Kızlaaaar nerelerdesinizzz :)
selam kuzu

Kızlar selam telden giriyorum eski mesajlara bakamadım yarın akşam bakabilirim ee nasılsınız??
selam canımm ben iyiyim sen nasılsın?

geçmiş olsun canım saçç ekimi nasıl oluyor kii?

selam canımm ben iyiyim sen nasılsın?

geçmiş olsun canım saçç ekimi nasıl oluyor kii?

teşekkürler canım.:) fue yöntemi deniliyo.genelde erkeklerde alın ve tepe kısmı açılıyo ense üstündeki saçlarda dökülme olmuyo.o ense kısmından saçlar tek tek alınıp açılan bölgeye tek tek naklediliyo.ense üstünden alındığı için o kısımdaki saçlarda dökülme olmadığı içinde yapılan işlem kalıcı oluyo.yani ekilen saçlar nerdeyse ömür boyu dökülmeden kalıyo.daha çıkmadı ama bakalım nası olcak bekliyoruz :)

inşallah güzel olurr :)

Allah nasip ederse ben de hemen istiyorum kuzum. yani maddi durumumuz el verirse hiç düşünmem :))

kızz seninki askerliğini yapmadı mı? senin asker topiğin yok mu yanlış mı gördüm acaba

selam kuzu
Selam tatlım nbr nasilsinm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…