Kızlaaaar nerelerdesinizzz :)
Aa gecmiş olsun nesi variyi akşamlar kızlar.sözlüm yine başı ağrıdığı için erkenden uyudu bende internetin başındayım.kendi kendine başına iş açtı 4 ay önce hala çekiyo.
bugün waffle kalıbını da iptal ettirdim neyseki teyzem sipariş vermemiş.pike battaniye takımlarına bakıyorum 3-4 gündür.fransız dantelliler çok beğeniyorum bende.havluları da dantelli almak istiyorum.az kaldı başlıycam almaya artık.
Aa gecmiş olsun nesi var
Bende fransız danteline bayılıyorum,bornoz takımı almadıysam cemil ipekçiye bak derim bir harika:)
İyidir canım nolsun sen nasılsın ne var ne yok
İyiyim bende çok şükür bütün gün avmdeydim aşırı yorgunumAynen b
aynen bende telden giriyorum cnaım.gayet iyiyim seni sormalı:)
İyiyim bende çok şükür bütün gün avmdeydim aşırı yorgunum
Napıniz siz kuzum nisan oldumu sizin nisanlimiydin :)Iyidir canim kosusturmacalara devam :)
Kuzum sevgililer günü için kurabiye yapıcam sevdiceğime ona malzeme aldım bide kitap aldım "erkekler marstan kadınlar venüsten" =)bişeyler aldın mı
Allah nasip ederse ben de hemen istiyorum kuzum. yani maddi durumumuz el verirse hiç düşünmem :))Kızlar ya ben normalde 1sene bebiş istemiyodum ya şimdi çok istiyorum niyeyse ya:)
kızz seninki askerliğini yapmadı mı? senin asker topiğin yok mu yanlış mı gördüm acabaYok canım zaten çocuk işinde mantıklı davranmam gerek. Hiç bi sorunum olmasada yazı beklemek zorundayım. Evimi kurmalıyım eşimin askerlik durumu var daha onu netleştirmemiz gerek. Mecbur beklicez:)
selam kuzuKızlaaaar nerelerdesinizzz :)
Kuzum sevgililer günü için kurabiye yapıcam sevdiceğime ona malzeme aldım bide kitap aldım "erkekler marstan kadınlar venüsten" =)
selam canımm ben iyiyim sen nasılsın?Kızlar selam telden giriyorum eski mesajlara bakamadım yarın akşam bakabilirim ee nasılsınız??
geçmiş olsun canım saçç ekimi nasıl oluyor kii?iyi akşamlar kızlar.sözlüm yine başı ağrıdığı için erkenden uyudu bende internetin başındayım.kendi kendine başına iş açtı 4 ay önce hala çekiyo.
bugün waffle kalıbını da iptal ettirdim neyseki teyzem sipariş vermemiş.pike battaniye takımlarına bakıyorum 3-4 gündür.fransız dantelliler çok beğeniyorum bende.havluları da dantelli almak istiyorum.az kaldı başlıycam almaya artık.
selam canımm ben iyiyim sen nasılsın?
geçmiş olsun canım saçç ekimi nasıl oluyor kii?
inşallah güzel olurr :)teşekkürler canım.:) fue yöntemi deniliyo.genelde erkeklerde alın ve tepe kısmı açılıyo ense üstündeki saçlarda dökülme olmuyo.o ense kısmından saçlar tek tek alınıp açılan bölgeye tek tek naklediliyo.ense üstünden alındığı için o kısımdaki saçlarda dökülme olmadığı içinde yapılan işlem kalıcı oluyo.yani ekilen saçlar nerdeyse ömür boyu dökülmeden kalıyo.daha çıkmadı ama bakalım nası olcak bekliyoruz :)
inşallah güzel olurr :)
Selam tatlım nbr nasilsinmAllah nasip ederse ben de hemen istiyorum kuzum. yani maddi durumumuz el verirse hiç düşünmem :))
kızz seninki askerliğini yapmadı mı? senin asker topiğin yok mu yanlış mı gördüm acaba
selam kuzu
Napıniz siz kuzum nisan oldumu sizin nisanlimiydin :)
imza cıkmıyoki canim hani goremiyomOldu canim imzama bakmiyo musun hiiic
Alyans topigine de alyanlarimiziz fotosunu koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?