- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
gunaydin canimmmm
gunaydin tatlim
bende markafoniden buldum 660 tan 300 tl ye düşmüş gösterdiğim modelevet canım ama ben bunları sana site araştırmadan gönderidm. araştırırısak eminim daha uyguna bulunabilri. Arkadaşım markafoniden almıştı cemil ipekçi kampanyasından çok uygundu. Acelen yoksa kampanyaları takip et.
ozaman internettekini alırım madem örtmicem bari uygun bişey olsun dimi ama
evet canım ama ben bunları sana site araştırmadan gönderidm. araştırırısak eminim daha uyguna bulunabilri. Arkadaşım markafoniden almıştı cemil ipekçi kampanyasından çok uygundu. Acelen yoksa kampanyaları takip et.
canım ben bilmiyorum araştırmadım bu konuyu henüz ama arkadaşım markafoniden cemil ipkeçi kampanyasından aldı. Ayrıca sitede nasıl satılıyor bilmiyorumKuzu cemil ipekci internet üzerinden mi satıyor kapidan odmeeli acaba
İyiym canim sen nasilsinn?Selam tatlım nbr nasilsinm
Günaydın hatunlar, bugün tükkanı ben açtım
Gunaydin kizlar nasilsinizikincide ben olum bari günaydın :)
bende markafoniden buldum 660 tan 300 tl ye düşmüş gösterdiğim model
bayadır araştırıyorum canım annem alcaz diye tutturunca bari uygun güzel bişey olsun diye bakıp duruyorum
aminn canımGunaydin kizlar. Mersinde tecavüz edilip yakılan kız Ayşegül için çok üzülüyorum.. İnşallah bunu ona yapanlar kat kat fazlasını yaşarlar
İyiym canim sen nasilsinn?
Gunaydin kizlar nasilsiniz
goRrkcanım ben bilmiyorum araştırmadım bu konuyu henüz ama arkadaşım markafoniden cemil ipkeçi kampanyasından aldı. Ayrıca sitede nasıl satılıyor bilmiyorum
brgulsen canımgoRrk
En iyis yerine gdp gorerek almak saol tatlim
kuzu kizmassan senjn eski nick neydi
Gunaydin kizlar. Mersinde tecavüz edilip yakılan kız Ayşegül için çok üzülüyorum.. İnşallah bunu ona yapanlar kat kat fazlasını yaşarlar
brgulsen canım
evet canım yaa benim annemde öyle diyo işte gelinin yatağıda gelin gibi olur diyo evine bakmaya gelirler serersin gösterişli olsun sadeyi günlük kullanırsın diyo bakcam bugün çarşıyada bulamazsam bunu alcam artıkTatlim sen yinede gez istersen belki sizn orda ucuzdur kuzu anbem benim 500luk fln olsun gelin gibi olsun dio belli olsun kaliteli dio
aminn canımben sadece yakıldığını okumuştum neden durduk yere yakılar caba diyordum tecavüz olayını duymamıştım. böylelerinin cezası tek tek etlerini yolmak olmalı
evet canım yaa benim annemde öyle diyo işte gelinin yatağıda gelin gibi olur diyo evine bakmaya gelirler serersin gösterişli olsun sadeyi günlük kullanırsın diyo bakcam bugün çarşıyada bulamazsam bunu alcam artık
Gunaydin kizlar. Mersinde tecavüz edilip yakılan kız Ayşegül için çok üzülüyorum.. İnşallah bunu ona yapanlar kat kat fazlasını yaşarlar
evet canım başka örtülerim var pike setim var bide bugün kumaş alıp bi tane daha pike seti diktiricez ayriyetten yatak örtüsü alcaz diyo annem yazık okadar paraya ama anlatamadım anneme oda heves ediyo benden çokcanım bunların bilindik bir markası yok 300 tl bence çok. Sonuçta bir yatak örtüsü örtmek zorundasın. 300 tl verip birdaha kullanmamak yazık değilmi. mecbur bir daha örtü alman gerekecek. Bari istediğin gibi bişi al biraz daha ekle üstüne en azından kullan. Bizim taksitli alışveriş yaptığımız mağazalar var. Güvel modeller var öyle mağaza varsa çevrende oralar bak istersen orada güzel olur en azından taksitle alırısn çok dokunmaz hemde istediğin model olur.
idam bir kurtuluş bence işkence olmalıBazı olaylarda İDAM geri gelmeli ya!
Kuzum yapacaktı topiği ben açmıştım. Rahatsızlığı olunca gata 1yıl erteleme verdi. Bu ağustosta tekrar gitcek kontrole büyük ihtimal çürük vercekler ama vermeyebilirlerdeAllah nasip ederse ben de hemen istiyorum kuzum. yani maddi durumumuz el verirse hiç düşünmem :))
kızz seninki askerliğini yapmadı mı? senin asker topiğin yok mu yanlış mı gördüm acaba
selam kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?