- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Bazı olaylarda İDAM geri gelmeli ya!
Boyle psiliklerin orasini kesecekler hadim edecekler butun herkese ibret olcak yansinlar INŞALLAH
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı olaylarda İDAM geri gelmeli ya!
idam bir kurtuluş bence işkence olmalı
aminn canımben sadece yakıldığını okumuştum neden durduk yere yakılar caba diyordum tecavüz olayını duymamıştım.
böylelerinin cezası tek tek etlerini yolmak olmalı
Özgecan adi kizin bende kahroldum![]()
ALLAH belalarini versin böyle adilerin![]()
İsim icin cok ozur dilerim kizlar yanlis olmus. Ben de cok etkilendim bi de dun kizin facebookuna filan baktim ordan kardesinin facebookunu buldum icim parcalandi. İdam olsa ayni seyleri bunlarda yasasa bilmiyorum bi insan (insan denmez onlara) nasil bu kadar vicdansiz olabilr ki. Annen kardesin kizin yok mu senin ya...Günaydın canım, hala o haberin etkisindeyim ya..
Hadi ya canim hayirlisi olsun hakkinda. Olmadi bi sonraki bedelliyi bekler.. Benim erkek arkadasimda yapmadigi icin evlilik konusunda adim atamiyoruzKuzum yapacaktı topiği ben açmıştım. Rahatsızlığı olunca gata 1yıl erteleme verdi. Bu ağustosta tekrar gitcek kontrole büyük ihtimal çürük vercekler ama vermeyebilirlerde![]()
Kuzum yapacaktı topiği ben açmıştım. Rahatsızlığı olunca gata 1yıl erteleme verdi. Bu ağustosta tekrar gitcek kontrole büyük ihtimal çürük vercekler ama vermeyebilirlerde![]()
İsim icin cok ozur dilerim kizlar yanlis olmus. Ben de cok etkilendim bi de dun kizin facebookuna filan baktim ordan kardesinin facebookunu buldum icim parcalandi. İdam olsa ayni seyleri bunlarda yasasa bilmiyorum bi insan (insan denmez onlara) nasil bu kadar vicdansiz olabilr ki. Annen kardesin kizin yok mu senin ya...
Hadi ya canim hayirlisi olsun hakkinda. Olmadi bi sonraki bedelliyi bekler.. Benim erkek arkadasimda yapmadigi icin evlilik konusunda adim atamiyoruz
Bakalım canım büyük ihtimal gitmiceği için zaten bizde erken evlendik.İsim icin cok ozur dilerim kizlar yanlis olmus. Ben de cok etkilendim bi de dun kizin facebookuna filan baktim ordan kardesinin facebookunu buldum icim parcalandi. İdam olsa ayni seyleri bunlarda yasasa bilmiyorum bi insan (insan denmez onlara) nasil bu kadar vicdansiz olabilr ki. Annen kardesin kizin yok mu senin ya...
Hadi ya canim hayirlisi olsun hakkinda. Olmadi bi sonraki bedelliyi bekler.. Benim erkek arkadasimda yapmadigi icin evlilik konusunda adim atamiyoruz
canım kesin gitcek olsa bende beklerdim.Kuzum bizde askerligi bekledik Oyuzden evlilik uzadi![]()
günaydın kızlar. eşimle aramız açıldı. o konudan dolayı. Bende napacağımı bilmiyorum. oda haklı kızmakta
Dünde bu konunun üzerine özgecanı okuyunca çok kötü oldum![]()
Bakalım canım büyük ihtimal gitmiceği için zaten bizde erken evlendik.
canım kesin gitcek olsa bende beklerdim.
Kuzu hala olmadi galiba gittiniz mi evinize deniyor musunz?günaydın kızlar. eşimle aramız açıldı. o konudan dolayı. Bende napacağımı bilmiyorum. oda haklı kızmakta
Dünde bu konunun üzerine özgecanı okuyunca çok kötü oldum![]()
Yapti mi askerligini peki? Benimki en iyi ihtimalle seneye subatta gidebilecekHayrlisi olsun kuzum valla ben bazen diyorum askerden once evlenseydim valla uzadikca kotu oluyoren iyisini yapmışsın
Kuzu hala olmadi galiba gittiniz mi evinize deniyor musunz?
Yapti mi askerligini peki? Benimki en iyi ihtimalle seneye subatta gidebilecek![]()
Bugun ozgecan icin dua edelim kizlar. Ben adaletin yerini bulacagina inanmiyorum. İki paragoz avukat bunlari savunacak hatta iyi niyetten (nasil niyetse) indirm bile alacaklar.. Ama bunun öbür tarafi var. İnsallah iki taraftada cezalarini cekerler...
Kuzum sevgililer günü için kurabiye yapıcam sevdiceğime ona malzeme aldım bide kitap aldım "erkekler marstan kadınlar venüsten" =)
Günaydın hatunlar, bugün tükkanı ben açtım![]()
Hayrlisi olsun kuzum valla ben bazen diyorum askerden once evlenseydim valla uzadikca kotu oluyoren iyisini yapmışsın
Kisa donem yapmasi icin bekliyoruz kuzum. İnsallah o zamanlar hemen gelir ve gecer..Yaptı kuzucum ALLAHIMA COK SUKUR askerlik evlilige bi engel valla sizede simddiden hayrli tezkereler asker yolu beklemek zor hemde cok zor
Edelim kuzum butun kalbimizle dualarmiz o ozgecana
ayy inanmıyorum yaaa bu nasıl bi zihniyet çok çok üzüldüm canım allah kimsenin başına vermesincanım askerden sonra en iyisi bence.o kadar ayı evde tek başına geçirceksin.bi de gelir durumu var.ailelerde işin içine giriyo o diyo bizde kal o diyo bizde kal.kalmak istesen bile diğer taraf surat yapıyo boşu boşuna gerginlik.
ablamın eşi evlendikten sonra yapmıştı.kayınvalidesi bizde kalsın diye tutturdu.ablamda tatsızlık çıkmasın diye orda kaldı.hamileydi kanaması başladı.hamile bi kadının kanaması başlayınca hemen doktora gitmesi gerek ama kayınvalidesi bi iki gün sonra halasının oğluna götürtmeyi düşünüyodu.kayınbabasına söylememiş bile.ne kadar ciddi bişey farkında değildi heralde.zaten bebeğin kalp atışlarını en son gittiği doktor duyamamıştı bi terslik olduğu belliydi.iyi bi doktora götürsünler diye kaç kez söyledik ama kayınvalidesinin pek umrunda olmadı.bebek ablamın karnında 2 ay önce ölmüş.ablam zehirlenebilirdi...bunlardan sonra hepimiz askerlik yapmadan evlenmeye karşıyız.