2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende okucam o kitabı yakında alıp :)

Günaydınn :KK70:

Kızlar günaydın herkese hepinizin sevgililer günü kutlu olsun :) Bugün sözlümle yıldönümümüz yan yana olamasakta kalbimiz bir umarım herşey çok güzel olur (hepimizin inşallahh ,amin)

tasarimcibayan tasarimcibayan Okuyalım tabii canım..
Gunaydin canim daha nice yillariniz olsun beraber insallah

canım askerden sonra en iyisi bence.o kadar ayı evde tek başına geçirceksin.bi de gelir durumu var.ailelerde işin içine giriyo o diyo bizde kal o diyo bizde kal.kalmak istesen bile diğer taraf surat yapıyo boşu boşuna gerginlik.

ablamın eşi evlendikten sonra yapmıştı.kayınvalidesi bizde kalsın diye tutturdu.ablamda tatsızlık çıkmasın diye orda kaldı.hamileydi kanaması başladı.hamile bi kadının kanaması başlayınca hemen doktora gitmesi gerek ama kayınvalidesi bi iki gün sonra halasının oğluna götürtmeyi düşünüyodu.kayınbabasına söylememiş bile.ne kadar ciddi bişey farkında değildi heralde.zaten bebeğin kalp atışlarını en son gittiği doktor duyamamıştı bi terslik olduğu belliydi.iyi bi doktora götürsünler diye kaç kez söyledik ama kayınvalidesinin pek umrunda olmadı.bebek ablamın karnında 2 ay önce ölmüş.ablam zehirlenebilirdi...bunlardan sonra hepimiz askerlik yapmadan evlenmeye karşıyız.
Ya canim inanmiyorum.. Hele hamileyken daha zor. Biz de tum sartlari dusunduk onun annesi illa tuttrdu bu yaz evlenin askerdeyken ben de kalirsin diye. Annemde bisey olmaz ben de babani bekledim evliyken dedi. Ama ben o eve onunla girdikten sonra onsuz uyumak istemiyorum. E onunda icin hic rahat etmicek bi de.. Zor yani gidip gelcek beklicez napalm

ayy inanmıyorum yaaa bu nasıl bi zihniyet çok çok üzüldüm canım allah kimsenin başına vermesin
büyük konuşmuş gibi olmayayım ama böyle bi durumda ben bi daha kaynanamın yüzüne bakmazdım
allah sabır versin ablana canım

dahası var da uzatmak istemedim.babam duyunca hemen gitti ablamı alıp doktora götürdü.ertesi gün sabah kürtaj oldu.kürtaj olduğu hastane de öyle bi yer ki sen ölmüş bebeğini aldırmak için bekliyosun yanındakiler doğuma giden yakınlarını bekliyo.doğumdan bebekle çıkıyolar yakınları sevinçle karşılıyo.ablam kürtaja girdi.çok üzüldü.çıkınca bize gelicekti zaten kayınbabasının yanında rahat edemez.kayınvalidesi aramış askerdeki oğlunu.doldurmuşlar bi güzel neler dedilerse.ablam bize değil tekrar kayınvalidesigile gidicekmiş.eniştem öyle isteyince ablam mecburen gitti tekrar.neyseki eniştem farketti annesinin yaptıklarını sonradan da yarım aklıyla kayınvalidelik yapmaya çalışan kayınvalidesinin yaptıkları ters tepti.o olaydan sonra ailelerin arası açıldı.ablamda soğudu.hatta onlara yakın oturuyolardı buraya taşındılar sonradan ablamlar kurtuldu onlardan.şimdi de kıskançlık krizinde bize yakın oldukları için :)

Gunaydin canim daha nice yillariniz olsun beraber insallah

Ya canim inanmiyorum.. Hele hamileyken daha zor. Biz de tum sartlari dusunduk onun annesi illa tuttrdu bu yaz evlenin askerdeyken ben de kalirsin diye. Annemde bisey olmaz ben de babani bekledim evliyken dedi. Ama ben o eve onunla girdikten sonra onsuz uyumak istemiyorum. E onunda icin hic rahat etmicek bi de.. Zor yani gidip gelcek beklicez napalm

ablamın hamileliği eniştem askerdeyken belli olmuştu.daha da zor oldu dediğin gibi.ne kadar iyi olsa da kimse kayınvalidesinde kalmak istemez bence ama biraz dişini sıkarsın artık canım.kısa dönemse bi de çok çabuk gelip geçer merak etme :)

dahası var da uzatmak istemedim.babam duyunca hemen gitti ablamı alıp doktora götürdü.ertesi gün sabah kürtaj oldu.kürtaj olduğu hastane de öyle bi yer ki sen ölmüş bebeğini aldırmak için bekliyosun yanındakiler doğuma giden yakınlarını bekliyo.doğumdan bebekle çıkıyolar yakınları sevinçle karşılıyo.ablam kürtaja girdi.çok üzüldü.çıkınca bize gelicekti zaten kayınbabasının yanında rahat edemez.kayınvalidesi aramış askerdeki oğlunu.doldurmuşlar bi güzel neler dedilerse.ablam bize değil tekrar kayınvalidesigile gidicekmiş.eniştem öyle isteyince ablam mecburen gitti tekrar.neyseki eniştem farketti annesinin yaptıklarını sonradan da yarım aklıyla kayınvalidelik yapmaya çalışan kayınvalidesinin yaptıkları ters tepti.o olaydan sonra ailelerin arası açıldı.ablamda soğudu.hatta onlara yakın oturuyolardı buraya taşındılar sonradan ablamlar kurtuldu onlardan.şimdi de kıskançlık krizinde bize yakın oldukları için :)
Allah ablana sabır versin canım. Ama şimdi ikizleri var öyle değilmi. allah onlara uzun sağlıklı ömür verisn inş.

Kızlar sizlere bir sorum olacak, Özellikle iki şehirde düğün yapacak olan gelinciklere ..Diğer gelinciklerinde fikirlerini dinlemek isterim tabi :KK52:

Benim şimdi (kısmetse ) 5 eylülde mersinde düğünüm olacak..Oradaki mekan ayarlandı.
Burda yani istanbulda da Düğün olacak ama kına gibide olacak ..İşte sorum da bu, Nasıl olacak ?

ayy canım allah sabır versin ablana gerçekten çok zor konular bunlar
en azından enişten farketmiş kendi ailesinin yaptıklarını
nasıl bi vicdandır bu ya düşman düşmanına yapmaz hamile bi bayan kanaması gelse kim olsa hemen hastaneye götürür bu nasıl bi cahilliktir hadi gelinin düşünmedi o bebek oğlunun bebeği öz torunu ya aklım almıyo o bebeğin günahını nasıl ödicek onlar. hala bide kıskançlık yapıyolar utanmadan
allah kimsenin başına vermesin canım çok zor

Kızlar sizlere bir sorum olacak, Özellikle iki şehirde düğün yapacak olan gelinciklere ..Diğer gelinciklerinde fikirlerini dinlemek isterim tabi :KK52:

Benim şimdi (kısmetse ) 5 eylülde mersinde düğünüm olacak..Oradaki mekan ayarlandı.
Burda yani istanbulda da Düğün olacak ama kına gibide olacak ..İşte sorum da bu, Nasıl olacak ?
canım benim kuzenimde 2 yerde düğün yaptı ilki kendi memleketindeydi gelinlikle girdi salona pasta ve takıdan sonra üstünü değiştirdi bindallı giydi ondan sonrası kına gibi oldu zaten kalmak istemeyenler gidiyo takısınıda takmış oluyo o şekilde yapabilirsin sende

canım askerden sonra en iyisi bence.o kadar ayı evde tek başına geçirceksin.bi de gelir durumu var.ailelerde işin içine giriyo o diyo bizde kal o diyo bizde kal.kalmak istesen bile diğer taraf surat yapıyo boşu boşuna gerginlik.

ablamın eşi evlendikten sonra yapmıştı.kayınvalidesi bizde kalsın diye tutturdu.ablamda tatsızlık çıkmasın diye orda kaldı.hamileydi kanaması başladı.hamile bi kadının kanaması başlayınca hemen doktora gitmesi gerek ama kayınvalidesi bi iki gün sonra halasının oğluna götürtmeyi düşünüyodu.kayınbabasına söylememiş bile.ne kadar ciddi bişey farkında değildi heralde.zaten bebeğin kalp atışlarını en son gittiği doktor duyamamıştı bi terslik olduğu belliydi.iyi bi doktora götürsünler diye kaç kez söyledik ama kayınvalidesinin pek umrunda olmadı.bebek ablamın karnında 2 ay önce ölmüş.ablam zehirlenebilirdi...bunlardan sonra hepimiz askerlik yapmadan evlenmeye karşıyız.

Ayy kiyamam kuzum :( ablanda zehirlenebilrdi su anlatiklarindan sonra nekadar dogru yaptığımı anladim kocam basinda olcak haklsn

ayy canım allah sabır versin ablana gerçekten çok zor konular bunlar
en azından enişten farketmiş kendi ailesinin yaptıklarını
nasıl bi vicdandır bu ya düşman düşmanına yapmaz hamile bi bayan kanaması gelse kim olsa hemen hastaneye götürür bu nasıl bi cahilliktir hadi gelinin düşünmedi o bebek oğlunun bebeği öz torunu ya aklım almıyo o bebeğin günahını nasıl ödicek onlar. hala bide kıskançlık yapıyolar utanmadan
allah kimsenin başına vermesin canım çok zor

söylediğin gibi işte canım cahillik.bi de etraftan hastaneye götürmediler gibisinden laf söz olucak diye tekrar eve gelmesini istedi.ama herkes anladı bi geline bakamadı falan demişler.amin canım.Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı bi evlat nasip etsin.

Kuzum aynisi benimkide benim kinali dugun 30 temuz
1 agustos baska seihrde dugun

canım arkadaşımınki öyle oldu gelinle çıktı dans edildi takı töreni oynamalar falan son bi saat kala gidip bindallısını giydi normal kına havasında kınası yakıldı fotolar çekip iki oynandı ve bitti :) tabi sonrasında gene baba evine döndü. oturacakları evleri başka şehirdeydi. Ben ikitaraftada normal düğün yapıp burdakinde bir gece önce kına yapmak istiyorum sebebide şöyle. Bizim evimiz istanbulda olacak zaten. düğün ilk istanbulda sonraki hafta diğer şehirde olacak. ben babamın evinden kuşakla falan çıktıktan sonra birdaha eve dönmek istmeiyorum o gece kendi evime gitmeliyim. E bindallıylada kendi evime gitmek istemiyorum. Babamın evinden gelinlikle çıkıp kendi evime gelinlikle girmek istiyorum. Bazılarına göre gereksiz bir düşünce olabilir ama napım böyle takıntılarım var işte :) bence sende bu detayları bir düşün ;)

canım benim kuzenimde 2 yerde düğün yaptı ilki kendi memleketindeydi gelinlikle girdi salona pasta ve takıdan sonra üstünü değiştirdi bindallı giydi ondan sonrası kına gibi oldu zaten kalmak istemeyenler gidiyo takısınıda takmış oluyo o şekilde yapabilirsin sende

Teşekkür ederim cevabın için :) Bende öyle yapmayı düşünüyorum da gelinlik çıkarılır, ama ya duvak ve saç meselesi nasıl oldu?

Teşekkür ederim cevabın için :) Bende öyle yapmayı düşünüyorum da gelinlik çıkarılır, ama ya duvak ve saç meselesi nasıl oldu?
canım arkadaşın duvağını biz kolaycana çıkartmıştk bindallının üstünde taç bişi oluyıo zaten onuda o saça oturtuyorsun yeterki ikisinede uygun kolay bir saç yaptır ;)

canım arkadaşımınki öyle oldu gelinle çıktı dans edildi takı töreni oynamalar falan son bi saat kala gidip bindallısını giydi normal kına havasında kınası yakıldı fotolar çekip iki oynandı ve bitti :) tabi sonrasında gene baba evine döndü. oturacakları evleri başka şehirdeydi. Ben ikitaraftada normal düğün yapıp burdakinde bir gece önce kına yapmak istiyorum sebebide şöyle. Bizim evimiz istanbulda olacak zaten. düğün ilk istanbulda sonraki hafta diğer şehirde olacak. ben babamın evinden kuşakla falan çıktıktan sonra birdaha eve dönmek istmeiyorum o gece kendi evime gitmeliyim. E bindallıylada kendi evime gitmek istemiyorum. Babamın evinden gelinlikle çıkıp kendi evime gelinlikle girmek istiyorum. Bazılarına göre gereksiz bir düşünce olabilir ama napım böyle takıntılarım var işte :) bence sende bu detayları bir düşün :KK66:

ahaaaaa :KK57::KK57: şimdi çok kafam karıştı benim..Düğün gibi olacak herşeyi ile ama nikah burdaki düğünde olmayacak..Evden çıkıp tekrar girmek komik olabilir..Ama nikah yok :KK23: yani bende burdaki düğünden sonra evime giderim de işte ayıp olmaz mı yahu?

Back
X