- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Gunaydin canim daha nice yillariniz olsun beraber insallahBende okucam o kitabı yakında alıp :)
Günaydınn
Kızlar günaydın herkese hepinizin sevgililer günü kutlu olsun :) Bugün sözlümle yıldönümümüz yan yana olamasakta kalbimiz bir umarım herşey çok güzel olur (hepimizin inşallahh ,amin)
tasarimcibayan Okuyalım tabii canım..
Ya canim inanmiyorum.. Hele hamileyken daha zor. Biz de tum sartlari dusunduk onun annesi illa tuttrdu bu yaz evlenin askerdeyken ben de kalirsin diye. Annemde bisey olmaz ben de babani bekledim evliyken dedi. Ama ben o eve onunla girdikten sonra onsuz uyumak istemiyorum. E onunda icin hic rahat etmicek bi de.. Zor yani gidip gelcek beklicez napalmcanım askerden sonra en iyisi bence.o kadar ayı evde tek başına geçirceksin.bi de gelir durumu var.ailelerde işin içine giriyo o diyo bizde kal o diyo bizde kal.kalmak istesen bile diğer taraf surat yapıyo boşu boşuna gerginlik.
ablamın eşi evlendikten sonra yapmıştı.kayınvalidesi bizde kalsın diye tutturdu.ablamda tatsızlık çıkmasın diye orda kaldı.hamileydi kanaması başladı.hamile bi kadının kanaması başlayınca hemen doktora gitmesi gerek ama kayınvalidesi bi iki gün sonra halasının oğluna götürtmeyi düşünüyodu.kayınbabasına söylememiş bile.ne kadar ciddi bişey farkında değildi heralde.zaten bebeğin kalp atışlarını en son gittiği doktor duyamamıştı bi terslik olduğu belliydi.iyi bi doktora götürsünler diye kaç kez söyledik ama kayınvalidesinin pek umrunda olmadı.bebek ablamın karnında 2 ay önce ölmüş.ablam zehirlenebilirdi...bunlardan sonra hepimiz askerlik yapmadan evlenmeye karşıyız.