- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Kuzum ben ilk 2saat gekinlik giycem sonra tardjmlarla gelgni cikarip bunadallmi giycem INŞALLAH plan bu![]()
Bunu nasil yazmisim ya hic anlasilmiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum ben ilk 2saat gekinlik giycem sonra tardjmlarla gelgni cikarip bunadallmi giycem INŞALLAH plan bu![]()
ahaaaaaşimdi çok kafam karıştı benim..Düğün gibi olacak herşeyi ile ama nikah burdaki düğünde olmayacak..Evden çıkıp tekrar girmek komik olabilir..Ama nikah yok
yani bende burdaki düğünden sonra evime giderim de işte ayıp olmaz mı yahu?
nikah olmayacaksa evet senin baba evine gitmen gerekir :) ben nikahı burdaki düğünde ayarlayacağım öbür taraftaki düğün formalite olacak :) ozman bu düşünceyi sen sil bakalım kafanı karıştrımıyımahaaaaaşimdi çok kafam karıştı benim..Düğün gibi olacak herşeyi ile ama nikah burdaki düğünde olmayacak..Evden çıkıp tekrar girmek komik olabilir..Ama nikah yok
yani bende burdaki düğünden sonra evime giderim de işte ayıp olmaz mı yahu?
Yok kuzum ilk gece korkum yüzünden hala yapamadıktaHangi konu tatlim altin konusumu
Aynen ozgecana ALLAH rahmet eylesin aileisne sabir versin ALLAH bunlari yapan yaratiklarinda belasini versin
Dün geldik canım denedik yine olmadıKuzu hala olmadi galiba gittiniz mi evinize deniyor musunz?
Yapti mi askerligini peki? Benimki en iyi ihtimalle seneye subatta gidebilecek![]()
canım seni böyle okudukça valla bende korkmaya başlıyorumYok kuzum ilk gece korkum yüzünden hala yapamadıkta
Dün geldik canım denedik yine olmadı![]()
Bunu nasil yazmisim ya hic anlasilmiyor![]()
Yok kuzum ilk gece Ister den hala yapamadıkta
nikah olmayacaksa evet senin baba evine gitmen gerekir :) ben nikahı burdaki düğünde ayarlayacağım öbür taraftaki düğün formalite olacak :) ozman bu düşünceyi sen sil bakalım kafanı karıştrımıyımgelinlikten sonra bindallını düşün sen
![]()
İnsallah kuzum hemen gitsin gelsin ...ablamın hamileliği eniştem askerdeyken belli olmuştu.daha da zor oldu dediğin gibi.ne kadar iyi olsa da kimse kayınvalidesinde kalmak istemez bence ama biraz dişini sıkarsın artık canım.kısa dönemse bi de çok çabuk gelip geçer merak etme :)
Tatlim gelinlik sonra bindalli yapti benim arkadasimda..Kızlar sizlere bir sorum olacak, Özellikle iki şehirde düğün yapacak olan gelinciklere ..Diğer gelinciklerinde fikirlerini dinlemek isterim tabi
Benim şimdi (kısmetse ) 5 eylülde mersinde düğünüm olacak..Oradaki mekan ayarlandı.
Burda yani istanbulda da Düğün olacak ama kına gibide olacak ..İşte sorum da bu, Nasıl olacak ?
Ya canim sen kndini niye kasiyorsun ya ozel olcak ama esin sni rahatlatmiyo mu ? Yani ön sevisme dedikleri olay var ya... O da esine bagli bi olay sonuctaYok kuzum ilk gece korkum yüzünden hala yapamadıkta
Tatlim kinali dugunu perşembe yappilir sonra cuma gunu gelin alma olur yola cikarsnz cumarteside dugun olur dugunde mikahta sinra balayi iii INŞALLAH![]()
canım benim kuzenimde evlendikten sonra gitti eşi askere aynen kayınvalidesinde kaldı hamile olduğunu öğrendi ama kuzenime çok iyi baktılar gerçektensöylediğin gibi işte canım cahillik.bi de etraftan hastaneye götürmediler gibisinden laf söz olucak diye tekrar eve gelmesini istedi.ama herkes anladı bi geline bakamadı falan demişler.amin canım.Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı bi evlat nasip etsin.
ihhihi :) canım zaten nikah başvuruları sıkıntılı :) yani başka şehirde başvuru için git gel oo birsürü iş :) benimki zaten orda olmasını hiç teklif etmedi ben burda oalcak başvuralım diyorum geliyor :) sende bi nişanlınla konuş bakalım. ama unutma bir gün öncede kına derdim var benim. bunun altından kalkabilirmisin ben hala yer arıyorum meselaYa aslında bende buradaki düğünde nikahı yapabilirim ki :) Senin fikir daha çok aklıma yattı sankibende ki aşka gel, kendi evime gidicem diye iki dakikada 'U' dönüşü yaptım
![]()
Gelin alma düğün günü olsa, Çünkü buradaki düğün perşembe olucak kısmetse..Diğer şehirdeki cumartesi..İki şehir arası araba mesafesi 12 saat olduğunu düşünürsek..Cuma günü gelin alma pek olmaz gibi
Günaydın guzel gelinler. Hepinize ask dolu bir gun diliyorummm![]()
canım duvak zaten tokalarla tutturulmuştu gelin odasına gittik 4-5 kişiTeşekkür ederim cevabın için :) Bende öyle yapmayı düşünüyorum da gelinlik çıkarılır, ama ya duvak ve saç meselesi nasıl oldu?
Benimde senin gibi ama beni dugun gunu alicak ev yok babamin evnden cikamiyorum ozmn
Bende senin gibi yaptım kuzum. Düğünden sonra antepe gittim. Ama dini nikahım düğünden sonraki sabah oldu:)canım arkadaşımınki öyle oldu gelinle çıktı dans edildi takı töreni oynamalar falan son bi saat kala gidip bindallısını giydi normal kına havasında kınası yakıldı fotolar çekip iki oynandı ve bitti :) tabi sonrasında gene baba evine döndü. oturacakları evleri başka şehirdeydi. Ben ikitaraftada normal düğün yapıp burdakinde bir gece önce kına yapmak istiyorum sebebide şöyle. Bizim evimiz istanbulda olacak zaten. düğün ilk istanbulda sonraki hafta diğer şehirde olacak. ben babamın evinden kuşakla falan çıktıktan sonra birdaha eve dönmek istmeiyorum o gece kendi evime gitmeliyim. E bindallıylada kendi evime gitmek istemiyorum. Babamın evinden gelinlikle çıkıp kendi evime gelinlikle girmek istiyorum. Bazılarına göre gereksiz bir düşünce olabilir ama napım böyle takıntılarım var işte :) bence sende bu detayları bir düşün![]()
Canım aslunda korkulacak bişe değil. Ama ben yapamıyorumcanım seni böyle okudukça valla bende korkmaya başlıyorum![]()
canım gelinlikle eve gelmesen kuaförden sonra akşam bindallıyla gelirsin mersine gitceğiniz sabahta gelinliğini giyersin evden öyle çıkarsın olmaz mı?''Kuzum ben ilk gelinliğimi giyicem, sonra tarlatanla gelinliği çıkarıp bindallımı giyicem hepsi bu, İNŞALLAH '' demek istediğin buydu, ben anladım canım seni![]()
ihhihi :) canım zaten nikah başvuruları sıkıntılı :) yani başka şehirde başvuru için git gel oo birsürü iş :) benimki zaten orda olmasını hiç teklif etmedi ben burda oalcak başvuralım diyorum geliyor :) sende bi nişanlınla konuş bakalım. ama unutma bir gün öncede kına derdim var benim. bunun altından kalkabilirmisin ben hala yer arıyorum mesela