Çok çok uyguna almışsın valla canımm güle güle kullannbak canım kendi sitesinde 430TL
http://www.philips.com.tr/c-p/GC487...sok-buhar-ve-steamglide-tabanli-buharli-uetue
canım buda benim aldığım
http://www.n11.com/philips-gc-487002-azur-2600-watt-200gr-buharli-utu-P14954087
ben baktım şimdi tam olarak 163 tl ye almışım
SESSİZ Mİ BU PEKİhttp://www.n11.com/xtrem-power-cyclonic-toz-torbasiz-elektrikli-supurge2000w-P23243092
bunu aldım kızlar annemde kullanıyor. Ben orta halli almak istediğim için bunu aldım. paranız varsa philips maraton alın derim
tşk ederm canım ama dediğin gibi hiç sevmemÇok çok uyguna almışsın valla canımm güle güle kullann
gerçi hiç bi bayan güle güle ütü yapmaz ama neyse
Bencede yetmez arkadasin dedigi gibi sonucta gub icinde lazim oluyo kullaniyosun ksirli oluyo tabak yetmiyobister 12 kisilik bir takim al ister ayni takimdan 2 tane al ister ayri ayri al :)Bende 6 kişilik yeter mi diye düşünüyorum
80db olması laızm canım gürültü seviyesi. sessiz özellikte değil ama çok gürültülüde değil aman aman rahatsız olmuyorsun.SESSİZ Mİ BU PEKİ
Ben severim utu yapmayi bana bulasikmi-banyo tuvalet yikama denilse direk utuyu secerim :))Çok çok uyguna almışsın valla canımm güle güle kullann
gerçi hiç bi bayan güle güle ütü yapmaz ama neyse
Aynen canım benimde bi supurgeyle beyaz esyalarim kaldi. Supurgede ihlasin robotu var bende ama onu surekli kullanamam agirligindan dolayi oyuzden philips maraton istiyorum ama supurgeyide almamamin sebebi beyaz esya aldigim yerden daha indirimli alabilme ihtimalinden dolayi supurgeyi biraktimBenim beyaz eşyalarla süpürge kaldı bi kısmet onlarda artık ütüyü de hallettim geçen ama bunlara mecalim kalmadı valla
Hiç düşünmedim bak ben beyaz eşyayı aldığımız yerden alabiliriz canm evet :) valla borç ödemek istemiyorum artıkk ya sıkıldım ay benim bi de bi tane yatak örtüsü almam lazm onu unuttum bakAynen canım benimde bi supurgeyle beyaz esyalarim kaldi. Supurgede ihlasin robotu var bende ama onu surekli kullanamam agirligindan dolayi oyuzden philips maraton istiyorum ama supurgeyide almamamin sebebi beyaz esya aldigim yerden daha indirimli alabilme ihtimalinden dolayi supurgeyi biraktim
bende banyo tuvalet temizlemesini seçerdimBen severim utu yapmayi bana bulasikmi-banyo tuvalet yikama denilse direk utuyu secerim :))
Benim bir tek elektrik süpürgem kaldı..Gercekten sessiz,kesinlikle sulu olmayan bir model arıyorum..Bilen varsa tavsiye kabul edilir:)
Bencede yetmez arkadasin dedigi gibi sonucta gub icinde lazim oluyo kullaniyosun ksirli oluyo tabak yetmiyobister 12 kisilik bir takim al ister ayni takimdan 2 tane al ister ayri ayri al :)
makinenin özelliği bilmiyorum tam ama phılıps marathon ve dyson makineleri güzel ve pahalılar
annemi ikna edemiyorum almak için o kadar para verilmez kafayı mı yedin diyor
En iyisi canım :) ben tam takım almamıştım bak iki altı kişiliği birleştirdim ona uygun kayık tabaklar falan bi de gayet uygun olmuştu :)Evet kızlar haklıymışsınız, az önce annemle konuştum aynı şeyi söyledi..6 kişilik sana bile yetmez dedi..12 kişilik alıcam
Süper valla canım, güle güle kullan :)bunu ben anneme 400tl ye aldım ama kendime n11den gene kampanya zamanını bekledim 313 tl ye aldım
Haha kalmaz tabii. Alıyosun alıyosun bitmiyo eksikler şaka gibiBenim beyaz eşyalarla süpürge kaldı bi kısmet onlarda artık ütüyü de hallettim geçen ama bunlara mecalim kalmadı valla
Aklın yolu bir :)Evet kızlar haklıymışsınız, az önce annemle konuştum aynı şeyi söyledi..6 kişilik sana bile yetmez dedi..12 kişilik alıcam
En iyisi canım :) ben tam takım almamıştım bak iki altı kişiliği birleştirdim ona uygun kayık tabaklar falan bi de gayet uygun olmuştu :)
Aklın yolu bir :)
Gayet iyi bir araştırma yapmışım demek ,Anneler her daim haklıdır !
Alınca bizede göster amaaaEvet canım annemde senin gibi dedi, 2 6 kişilik takımı birleştiririm..dediğin gibi de salata ve sunum tabakları alırım olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?