2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok çok uyguna almışsın valla canımm güle güle kullann
gerçi hiç bi bayan güle güle ütü yapmaz ama neyse
Ben severim utu yapmayi bana bulasikmi-banyo tuvalet yikama denilse direk utuyu secerim :))

Benim beyaz eşyalarla süpürge kaldı bi kısmet onlarda artık ütüyü de hallettim geçen ama bunlara mecalim kalmadı valla
Aynen canım benimde bi supurgeyle beyaz esyalarim kaldi. Supurgede ihlasin robotu var bende ama onu surekli kullanamam agirligindan dolayi oyuzden philips maraton istiyorum ama supurgeyide almamamin sebebi beyaz esya aldigim yerden daha indirimli alabilme ihtimalinden dolayi supurgeyi biraktim

Hiç düşünmedim bak ben beyaz eşyayı aldığımız yerden alabiliriz canm evet :) valla borç ödemek istemiyorum artıkk ya sıkıldım ay benim bi de bi tane yatak örtüsü almam lazm onu unuttum bak

Ben severim utu yapmayi bana bulasikmi-banyo tuvalet yikama denilse direk utuyu secerim :))
bende banyo tuvalet temizlemesini seçerdim aynı şehirde olsaydık ben sana tuvalet banyo temizlemeye gelirdim sen bana ütü yapmaya gelirdin valla öyle hallederdik

Benim bir tek elektrik süpürgem kaldı..Gercekten sessiz,kesinlikle sulu olmayan bir model arıyorum..Bilen varsa tavsiye kabul edilir:)

makinenin özelliği bilmiyorum tam ama phılıps marathon ve dyson makineleri güzel ve pahalılar

annemi ikna edemiyorum almak için o kadar para verilmez kafayı mı yedin diyor

Bencede yetmez arkadasin dedigi gibi sonucta gub icinde lazim oluyo kullaniyosun ksirli oluyo tabak yetmiyobister 12 kisilik bir takim al ister ayni takimdan 2 tane al ister ayri ayri al :)

Evet kızlar haklıymışsınız, az önce annemle konuştum aynı şeyi söyledi..6 kişilik sana bile yetmez dedi..12 kişilik alıcam

makinenin özelliği bilmiyorum tam ama phılıps marathon ve dyson makineleri güzel ve pahalılar

annemi ikna edemiyorum almak için o kadar para verilmez kafayı mı yedin diyor

Biz evde phlıps marathon serisinin bir modelini kullanıyoruz ama 5 yıl olmuştur, hiç bozulmadı..O zaman bile 350 tl ödemişti annem..şimdi 900-800 tl arası galiba.Bende phlips almayı düşünüyorum o yüzden :)

Evet kızlar haklıymışsınız, az önce annemle konuştum aynı şeyi söyledi..6 kişilik sana bile yetmez dedi..12 kişilik alıcam
En iyisi canım :) ben tam takım almamıştım bak iki altı kişiliği birleştirdim ona uygun kayık tabaklar falan bi de gayet uygun olmuştu :)

En iyisi canım :) ben tam takım almamıştım bak iki altı kişiliği birleştirdim ona uygun kayık tabaklar falan bi de gayet uygun olmuştu :)

Evet canım annemde senin gibi dedi, 2 6 kişilik takımı birleştiririm..dediğin gibi de salata ve sunum tabakları alırım olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…