• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evet mikrodalgaların bazılarında ızgara özelliği var ama tam olarak ızgara yapmak için mi kullanılıyor bi türlü anlayamadım :KK43: nette de yeterli bi bilgi bulamadım.

hımm ilk defa duydum valla bende . birde kendine kendine demleyen çay makinesini de burdan duydum şaşırdım :)

Niye bu kadar kasıyosun kendini canım?
:) Çünkü çok eksik varr...
6,5 ay kısa bir zaman değil ama borçsuz bişeylere sahip olmaya çalışan bi çift olduğumuz için zaman dar geliyyo.
Eksik listesi hayli uzun yani canım.

kızlar aranızda ızgaralı mikrodalgalar hakkında bilgisi olan var mıdır? :KK17:
Canım ben de ilk ekz duydum ama bi bakınayım belki bi yerden anlaşılır bi açıklama bulurum da söylerim sana :)
hımm ilk defa duydum valla bende . birde kendine kendine demleyen çay makinesini de burdan duydum şaşırdım :)
Ben de çaycılara bakınca gördüm çok komik :)
Kendi kendine yemek yapan tencere de bulsak ne dert kalır ne tasa :D

kızlar banyo fayanslarını geçen söylemiştim bakarız falan diyodu.bugün hadi istediğin olsun banyonun fayanslarını da yaptıralım dedi.klozeti de buna karar verdik.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 45
Hayırlı olsun canım güle güle kullan. Günlük yemek takımları araştırıyorum ben de güzel bişey çarparsa gözüne bana da söyleee :)

kızlar banyo fayanslarını geçen söylemiştim bakarız falan diyodu.bugün hadi istediğin olsun banyonun fayanslarını da yaptıralım dedi.klozeti de buna karar verdik.
Klozetin şıkı olur mu bilmem ama bu gayet şıkmış resmen :D Güzel bi seçim olmuş vallahiii :)

Güle güle kullan canımm :)yemek takımına uygun bi bardak seti görmüştüm çok güzel olur ikisi :) ben keramikadan almıştım canım kalpli iki kişilik

Canım ben de ilk ekz duydum ama bi bakınayım belki bi yerden anlaşılır bi açıklama bulurum da söylerim sana :)

Ben de çaycılara bakınca gördüm çok komik :)
Kendi kendine yemek yapan tencere de bulsak ne dert kalır ne tasa :KK70:

aynen yemek deilde ütü yapanı bulsak daha güzel olurdu

zaman kısa olunca sıkıntı valla keşke daha önceden başlasaydın almaya kızlar nişan hazırlığında ne kadar masrafnız oldu ?evde olcak benimki.

Daha düne kadar hediyelkler masalar felan bakardım şimdi içimden hiçbir şey gelmiyor ya sıkılıyorumm çalışamıyorum bile.

baya güzel :)
Hayırlı olsun canım güle güle kullan. Günlük yemek takımları araştırıyorum ben de güzel bişey çarparsa gözüne bana da söyleee :)
tamma kuzumm :)
Güle güle kullan canımm :)yemek takımına uygun bi bardak seti görmüştüm çok güzel olur ikisi :) ben keramikadan almıştım canım kalpli iki kişilik
ayy ben de ondan aldım daha doğrusu sevgilim aldı:KK36::KK36:

zaman kısa olunca sıkıntı valla keşke daha önceden başlasaydın almaya kızlar nişan hazırlığında ne kadar masrafnız oldu ?evde olcak benimki.

Daha düne kadar hediyelkler masalar felan bakardım şimdi içimden hiçbir şey gelmiyor ya sıkılıyorumm çalışamıyorum bile.
Bu önceden başlanmış hali canım. Ufak tefekler sonraya kalsın dedim dağ oldu resmen. Tamamlamaya çalışıyoruz işte...
Ne zaman nişanın?
Biz de evde yapmıştık. İstemeyle birliktee..

BEN KERAMİKANIN AŞK KAHVALTI SETİNİ ALMIŞTM 2 KİŞİLİK BARDAĞI KIRIK GELİNCE İADE ETTİM BİR DAHA DA ABAKMADIM HEVESİM KAÇTI

Bu önceden başlanmış hali canım. Ufak tefekler sonraya kalsın dedim dağ oldu resmen. Tamamlamaya çalışıyoruz işte...
Ne zaman nişanın?
Biz de evde yapmıştık. İstemeyle birliktee..

Allah yardımcın olsun canım rabbim yuva kurana yardım ediyorç

Şöyle ki aslında zamanlama yok babam gördü sıkıntılardayım şimdi

Nasıl olur bilmiyorm masrafı ne kadar olur diye merak ediyorum aniden bir şey olursa demeye ama o da imkannsz maddiyattan dolayı.

bizimde öyle olacak erkek arkadaşımın ailesi başka şehirde yaşıyor .

kızlar aranızda ızgaralı mikrodalgalar hakkında bilgisi olan var mıdır? :KK17:
Canım biraz bakındım da yemek pişirilebildiğini ama tavsiye edilmediğini gördüm. Örnek tavuk pişirmek istediğinde tavuğum içi pişiyırmuş ama dışı kızarmıyomuş kalıyomuş öyle.
Kek börek yapanlara da rastladım hepsinin sonu hüsran. Deneyenler hep " yapmaya çalşıştım ama olmuyor, artık sadece yemek, süt vs ısıtmada et çözdürmede kullanıyorum" demiş.

Allah yardımcın olsun canım rabbim yuva kurana yardım ediyorç

Şöyle ki aslında zamanlama yok babam gördü sıkıntılardayım şimdi

Nasıl olur bilmiyorm masrafı ne kadar olur diye merak ediyorum aniden bir şey olursa demeye ama o da imkannsz maddiyattan dolayı.

bizimde öyle olacak erkek arkadaşımın ailesi başka şehirde yaşıyor .
Sağol canım..
Hayırlısı olsun hakkınızda.. Ama evde nişan yapmak öyle masraflı bir durum değil. Harcamalar oluyor illaki ama ufak tefek şeyler. Ben sonradan hesapladığımda iyi bi harcama yaptığımı fark ettim ama duruma göre ayarlanabilir bişey bu.
Abartıdan uzak olursan çok da kçük bir bütçeyle çıkarsın içinden.

Back
X