evet kızlar ya gerçekten özellikle ütü konusuna canııı gönülden katılıyorum
ayy saol cnm ya ilgilenmişsin

o zaman normal mi alsam mı acaba? çünkü normal sadece yemek ısıtma ve buz çözme modelleri olan bir mikrodalga ile ızgaralı olan arasında en az 100 tl oynuyor,markalara göre bu fiyat artıyor
cnm ben sana kaba taslak şöyle anlatayım benim masrafları.benim de evde oldu.gayet güzel çaldık oynadıkta,neyse ki salon tutmamışım boşa para vermemişiz dedim :) 250 tl nişan pastası+230 tl kuaförde verdim+125 tl foto+1000 tl alyanslar+1000 tl nişanda takılan bilezik+30 tl nişanda dağıttığımız hediye magnetler+250 tl nişan elbisem+100 tl nişan ayakkabım+300 civarıda nişanda ki meşrubat,kuru pasta,kağıt bardak-çatal vs toplamı.arada başka kıvır zıvırda vardır.bu tabi nişanlım ve benim toplam ödediğimiz,tek başıma sadece benim ödediğim tutar değil.ortalama işte evde de olsa,yaptığın şeyin boyutuna göre 3000-3500 arası en az bi masraf çıkıyor malesef
çok geçmiş olsun cnm ama özür dilerim ben seni üzmek için söylememiştim

Vip Wedding diye bir yer.linki aşağıda ekliyorum.bi de Angel die bi yere bakmışlardı bizimkiler,orası da 3800 demiş. senin iptal etme şansın yok mu,buralara bi baksan?
http://dugun.com/kir-dugunu/adana/kale-vip-wedding