2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benim boyumda normal yüzümden kaynaklı olduğunu düşünüyorum tamamen.makyaj yapınca belli ediyorum biraz.makyajsız dışarı çıkmamaya çalışıyorum artık :)

Ben almıcam canım gidip bakıcaz o alacak bende bu şekilde süslemesini yaparm diye düşündüm süprizden ziyade bu şekilde olması benim daha çk hoşuma gider canım
İnstagramda buna benzer çikolata yapanları görmüştüm sayfayı bulabilirsem adını söyleyeyim sana canım.
Fiyat ne çıkarır bilmiyorum ama bi bilgi almış olursun

anladım canım onda da haklısın şimdi daha iyi anladım.abisi de düşüncesiz ama asıl sorun nişanlında bence. önce seni düşünmeliydi.başkalarına da bahsetme eltine falan.onun yapabilceği bişey yok hem hemde sizin aranızda olan sorunları bilmesi hoş olmaz.nişanlına tepkini verki bi daha böyle bişey yapmasın canım.

Ben almıcam canım gidip bakıcaz o alacak bende bu şekilde süslemesini yaparm diye düşündüm süprizden ziyade bu şekilde olması benim daha çk hoşuma gider canım
canım tek sargılı çikolatalar al. Etiketini kendin tasarla çıktısını al. Kesip tek tek sarıp yapıştırabilirsin.

yok canım eltim gel diyoda yok ben istemem ne kendi aileme nede onun ailesine yakın olmak istemiyorum çok yakın olmak iyi olmuyo allahtan nişanlımda aynı fikirde iki tarafada yakın olmasın diyo
İyi bari canım böylelikle bu durumlardan kurtulmus olursun hiç sıkma canını

Günaydın kk nın en güzel gelinleri hayırlı cumalarr :)

Kizlar a101 ganimetleri :)

pembe küçük çerezlikten bende de var altı tane almıştım daha önce :)

Çok güzel bunlar ya insan bozmaya kıyamaz :)

Kızlar kızlarr,
Markafonide kampanya var da şu fotodaki sabahlığı alıcam. Ama içine hangisini alayım karar veremedim bi yardım edin de alayııımm :)

Eklentiler

• Untitled.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 72
  • Untitled1.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 64
  • Untitled2.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 67
  • Untitled3.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 81
benim boyumda normal yüzümden kaynaklı olduğunu düşünüyorum tamamen.makyaj yapınca belli ediyorum biraz.makyajsız dışarı çıkmamaya çalışıyorum artık :)
ben haftaiçi pek makyaj yapmıyorum canım amaan küçük sansınlar daha iyi hep çıtır gözükürüz :)

canım nişanlımla konuşursam abisine yansıtmaz oda hala gelip alır arabayı bizimkide bişey demez napcam şaşırdım valla

Durumun çok zor vallaha canım sizde bizim aileyi nişanlını babam olarak gördüm..
Babamın iyi niyetini hep kullanıp durdular çok uzun zaman sonra yani babam daha 1-2 senedir herkesi anladı ona göre davranıyor yani 25 sene sonra.. Ve biz çok çektik çok mağdur olduk bu durumdan inşallah nişanlın ilk once sizi düşünür

evet canım bende pişman oldum zaten bidaha aramızda geçen sorunlardan bahsetmicem ona burda sizinle dertleşmek daha iyi hem :)

inşallah canım evlenincede böyle olmasını istemiyorum önce bizi düşünmesi lazım ama o önce hep karşı tarafı düşünüyo

Kızlar kızlarr,
Markafonide kampanya var da şu fotodaki sabahlığı alıcam. Ama içine hangisini alayım karar veremedim bi yardım edin de alayııımm :)

canım birinci de güzel aslında ama potluk var gibi duruyo.sanki oturmamış bel kısmı.o yüzden bordo bence.bende bakmıştım asimetrik kesim vardı bi tane onu beğendim ama alamıycam malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…