canım nişanlımla konuşursam abisine yansıtmaz oda hala gelip alır arabayı bizimkide bişey demez napcam şaşırdım vallaSen hiç abisiyle muhattap olma derim nişanlınla konuş güzelce canım. Nişanlın belki laf edeblr.
evet canım geçen sene bi arkadaşımla cafeye oturmuştuk 18 yaşından küçükler giremiyo oraya garson geldi 18 yaşından küçükleri almıyoruz kimliğinizi görebilirmiyim dedi bana yanımdaki arkadaşım benden 1 yaş küçüktü ama ona sormadı bilekimliği görünce şaşırdı garson kusura bakmayın dedi giyim tarzındanda kaynaklanıyo genelde spor giyinirim ben bide makyaj yapmazsam baya küçük sanıyolar boyumda uzun ama yüzüm küçük gösteriyo
İnstagramda buna benzer çikolata yapanları görmüştüm sayfayı bulabilirsem adını söyleyeyim sana canım.Ben almıcam canım gidip bakıcaz o alacak bende bu şekilde süslemesini yaparm diye düşündüm süprizden ziyade bu şekilde olması benim daha çk hoşuma gider canım
gidip gelmesine 1 aydır bişey demiyorum zaten sadece geçen gün arabada sorun çıkmış araba abisindeyken benimki gitmiş yaptırmış ya madem biniyosun madem araba sendeyken bi sorun çıktı git yaptır bari arıyo benimkini arabada böyle bi sorun çıktı diyo benimki gidip yaptırıyo parasından değil yani düşüncesizlik canımı sıkıyo
o konuda zaten çok kırgınım başkasına minnet ettirdi beni
canım tek sargılı çikolatalar al. Etiketini kendin tasarla çıktısını al. Kesip tek tek sarıp yapıştırabilirsin.Ben almıcam canım gidip bakıcaz o alacak bende bu şekilde süslemesini yaparm diye düşündüm süprizden ziyade bu şekilde olması benim daha çk hoşuma gider canım
İyi bari canım böylelikle bu durumlardan kurtulmus olursun hiç sıkma canınıyok canım eltim gel diyoda yok ben istemem ne kendi aileme nede onun ailesine yakın olmak istemiyorum çok yakın olmak iyi olmuyo allahtan nişanlımda aynı fikirde iki tarafada yakın olmasın diyo
Kizlar a101 ganimetleri :)
günaydın kızlar hayırlı cumalar.
kaç gündür nişan çikolatası bakıyorum resimdeki şekilde istiyorum fakat yapımı ile ilgili bir kaynak bulamadım ne yazıkki
Bilginiz var mı?
Fiyat aldım 200 tl dedi ben kendm yapsam daha uyguna gelir diye düşünüyorum
ben haftaiçi pek makyaj yapmıyorum canım amaan küçük sansınlar daha iyi hep çıtır gözükürüz :)benim boyumda normal yüzümden kaynaklı olduğunu düşünüyorum tamamen.makyaj yapınca belli ediyorum biraz.makyajsız dışarı çıkmamaya çalışıyorum artık :)
canım nişanlımla konuşursam abisine yansıtmaz oda hala gelip alır arabayı bizimkide bişey demez napcam şaşırdım valla
evet canım bende pişman oldum zaten bidaha aramızda geçen sorunlardan bahsetmicem ona burda sizinle dertleşmek daha iyi hem :)anladım canım onda da haklısın şimdi daha iyi anladım.abisi de düşüncesiz ama asıl sorun nişanlında bence. önce seni düşünmeliydi.başkalarına da bahsetme eltine falan.onun yapabilceği bişey yok hem hemde sizin aranızda olan sorunları bilmesi hoş olmaz.nişanlına tepkini verki bi daha böyle bişey yapmasın canım.
inşallah canım yaİyi bari canım böylelikle bu durumlardan kurtulmus olursun hiç sıkma canını
inşallah canım evlenincede böyle olmasını istemiyorum önce bizi düşünmesi lazım ama o önce hep karşı tarafı düşünüyoDurumun çok zor vallaha canım sizde bizim aileyi nişanlını babam olarak gördüm..
Babamın iyi niyetini hep kullanıp durdular çok uzun zaman sonra yani babam daha 1-2 senedir herkesi anladı ona göre davranıyor yani 25 sene sonra.. Ve biz çok çektik çok mağdur olduk bu durumdan inşallah nişanlın ilk once sizi düşünür
1. çok güzel sırtına bayıldımmmKızlar kızlarr,
Markafonide kampanya var da şu fotodaki sabahlığı alıcam. Ama içine hangisini alayım karar veremedim bi yardım edin de alayııımm :)
1. siyah olan güzelmiş bordonun da rengi güzelmiş :)Kızlar kızlarr,
Markafonide kampanya var da şu fotodaki sabahlığı alıcam. Ama içine hangisini alayım karar veremedim bi yardım edin de alayııımm :)
1. çok güzel sırtına bayıldımmm
Ben de ikisi arasında kaldııımm :)1. siyah olan güzelmiş bordonun da rengi güzelmiş :)
Kızlar kızlarr,
evet canım bende pişman oldum zaten bidaha aramızda geçen sorunlardan bahsetmicem ona burda sizinle dertleşmek daha iyi hem :)
Kızlar kızlarr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?