2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çk büyük değil mi mikser ?Yer kaplamaz mı ? Ben o seebebten dlayı hiç bakmadım ürüne :)

Canım ben bunun takipçisiyim :)
Fiyatta aldım zaten 149 tanesi tepssisi ile birlkte 200 tl demişti canım
Hadi yaaa tesadüfe bak diğerinin adı sanki bekarligaveda ydı diye hatrlıyorum ama işte şuan emin değiliimm

evet bak bakiim ben çıkarmıştım takipten öyle kalmış aklımda ama hatırlayamıyorum varmıydı diye.

Varmış canım ben bir fiyat alayım çk güzel ürünler var ama ya :)

Nişan için dağıtılacak seçenekler,

El aynası ( saçma geliyor ama annem bunu çk beğendi nedense)
Kokulu taş çerçeve
lavanta kesesi
Şişeler kolonya
Bayanlara havlu ve yemeni , erkeklere havlu ve çorap annem ise bayanlara şal erkeklere havlu dağıt pahalı olur öbür türlü dedi.

Siz ne dersiniz kızlar fikri olan var mı?

VArmış dimii oh sevindim Sor bakalım ne çıkacak.
Canım ben de bu kısım için çok kafa patlatıp fikir almıştım. O yüzden lavanta kesesi ve kolonyayı eliyorum. İnsanların yanlarında gözlerinin önünde olan işlerine yarayacak bişey olması daha güzel olur. Bana verilen fikir de hep bu yöndeydi.
Ben ayna yaptırmıştım. Hala arada arkadaşlarla buluştuğumuzda makyaj çantalarından çıkardıklarında çok hoşuma gidiyo :)
Bir de kokulu taştan çerçeveleri görmemiştim ama o da güzel fikirmiş. Sadece kokulu taş desen saçma gelirdi ama çerçeve de güzel olabilir bence :)

Şu an yazamıyorum akşam yazacağım :)

Hımm el aynası da baa saçma geliyor nedense
kese ve kolonya da demode oldu bilemiyrm çk kararsızım bu konuda canım ya

Kızlaar nisanlim biletlerini aldı insaAllah 1 ay sora gelicek :) nisan 1 de dogum gunum var ogun tam gelemiyor ama onun oncesindeki hafta sonu geliyo insaAllahh

Yorgun bitkin bi şekilde geldim evime bide hava buz gibi nöbetçiydimdr ama haftayı bitirdim :) yemeğimi hazırladım fırına koyacam :) biraz kitap okuyacam şimdi :)

Yorgun bitkin bi şekilde geldim evime bide hava buz gibi nöbetçiydimdr ama haftayı bitirdim :) yemeğimi hazırladım fırına koyacam :) biraz kitap okuyacam şimdi :)
Ooh keyif senin şiödi. Hafta bitti , eve gelindi yemek bile yapıldıı. Keyif zamanıı :)
Sıcak sıcak otur oku kitabını vallahi çok canım çekti şimdi

Ooh keyif senin şiödi. Hafta bitti , eve gelindi yemek bile yapıldıı. Keyif zamanıı :)
Sıcak sıcak otur oku kitabını vallahi çok canım çekti şimdi
Ayy sende gel canım:) o zaman kahve yaparım dedikodu yaparız:)
iyi tarafından bak canım öğlen evdesin :) hamarat gelin maşallah :)
bugün hiç bitmicek sandım ben bi an ya bide bugün ilk saatim vardı 2.saatim boştu 3.saatim dolu 4 boş 5.saatim dolu 5ten sonra da öğle arası vardı ve beni o çok yordu(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…