Şükür iyidir canım sen nasılsıngünaydınnn canlaaarr nasılsınızzz ne var ne yok keyifler yerindemiiii güzelliklerrr
Maşallah pek bi enerjik gördüm seniGünaydın yavru pandalar
Yaaa ciddi mii. Hayırlı olsun bebiş .. Darısı başımaa :)ızlar sanırım ben kına gecemi mekanımı tuttum gibi bişey
Hiç bilmiyorum canım vallakızlar benim bikaç kıyafetim var.ne atmaya kıyabiliyorum ne giyebiliyorum.bi ya da iki kez giyilmiş şeyler.satmak istiyorum.hem elime geçen parayla bi kaç biley alırım hemde dolabımdaki giyilmeyen fazla kıyafetler temizlenmiş olur.burda bit pazarı var ama kargo ödeme işleri nası oluyo.bilgisi olan varmı
Maşallah pek bi enerjik gördüm seni
canım nasılsınnngünaydınnn canlaaarr nasılsınızzz ne var ne yok keyifler yerindemiiii güzelliklerrr
Ooo günaydın orya hanımcım özlettiniz kendinizi:) Biz iyiyiz seni sormalı:)Günaydın kızlarr bayaadır yoktum ancak gelebildim nasılsınız ?
Ooo günaydın orya hanımcım özlettiniz kendinizi:) Biz iyiyiz seni sormalı:)
Şükürrr iyi diyelim iyi olalım :)MaşallahBugün iyi hissediyorum kendimi ..Sen nasılsın bakim?
Kendine topik aç canım.Şartları satıcı koyuyor genelde..Havale ile ücreti alırsın önce sonrada kargoyu karşıdan ödemeli gönderirisin sorun olmaz.kızlar benim bikaç kıyafetim var.ne atmaya kıyabiliyorum ne giyebiliyorum.bi ya da iki kez giyilmiş şeyler.satmak istiyorum.hem elime geçen parayla bi kaç biley alırım hemde dolabımdaki giyilmeyen fazla kıyafetler temizlenmiş olur.burda bit pazarı var ama kargo ödeme işleri nası oluyo.bilgisi olan varmı
Hoşgeldin iydir canm sen nasılsınGünaydın kızlarr bayaadır yoktum ancak gelebildim nasılsınız ?
Hoşgeldin iydir canm sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?