Hayırdır canım noldu kikızlar size bişey danışıcam hatta bdv ye konu açmayı düşündüm ama önce size bi sorayım hepiniz fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim
Noldu canım ?kızlar size bişey danışıcam hatta bdv ye konu açmayı düşündüm ama önce size bi sorayım hepiniz fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim
Aaslında biz daha kalabalığız akraba olarak.Konuş bence karşı taraflada canım, nasıl kalabalık bi ailemi ? mesela ben kimseyi çağırmasam sadece teyzeler kuzenler vs. sadece 60-70 kişi onlar olur
Aaslında biz daha kalabalığız akraba olarak.
Onlar bize nazaran azınlık :).. Bizimkilerden kına için çok kalabalık olmaz diye düşündüm çünkü çoğu yurtdışında ya da memlekette bi kısım.
Ama şuan dank etti. Düğün için aynı gün gelmeyecek ya bu insanlar. Kınaya da katılırlar dimi . Anamm şoktayım
sz sayı verin canımAaa öylemiymiş. Ben de işte kafaalrına göre herkese gel derler diye korktum. O zaman sayı belirlerim benden arta kalan kadar :)
Çünkü zaten pastane 60 kişilikmiş. Çok kişi olmayız dedim ama karşı taraf korkuttu bi an
Kıyamamm ya üzülme nasıl silindi ki , düğünde bol bol çekilirsiniz
Yani dışardan geliyolarsa bi de bi kaç gün önceden gelirlerAaslında biz daha kalabalığız akraba olarak.
Onlar bize nazaran azınlık :).. Bizimkilerden kına için çok kalabalık olmaz diye düşündüm çünkü çoğu yurtdışında ya da memlekette bi kısım.
Ama şuan dank etti. Düğün için aynı gün gelmeyecek ya bu insanlar. Kınaya da katılırlar dimi . Anamm şoktayım
selam kızlar nasılsınız
Hadi yaaTek bir fotoğrafı silecektim, yanlışlıkla tüm galeride olanları sildimNişanımı pek hatırlamak istemiyorum zaten, İnşallah düğün kazasızbelasız ağız tadıyla geçer.. hepimizinn tabiii
simdi bakabilirisn cnaım
Kızlar buda nişan davetiyem fikir olsun, davetiyenin deseni özellikle tercihimdi ve yazısını ben yazdırdım.
bende göremedim ama:Ssimdi bakabilirisn cnaım
Aynen öylee olur sonradan dank etti ama kadın kafilesi olacak ya 6-7 kişi olur onlar yaYani dışardan geliyolarsa bi de bi kaç gün önceden gelirler
çam fidanı harika birşey bende düğünde onu düşünüyoumAh bu heyecanlı dert =) ya kızlar davetiyeyi nasıl yaptırıyorsunuz ve nişan şekerini? ben davetiye için kitap ayracı şeklinde olsun die düşündüm. Nikah şekeri yerine bu küçük çam fıstık fidanından? sizce nasıl olur?
görebilirsin canım şimdibende göremedim ama:S
yaptım canım :)Sen teknede mi yapıyorsun nişanı canımmmmmm
kızlar şimdi biliyorsunuz biz 2 seneyi aşkındır erkek arkadaşımla beraberiz. maşallah diyim çok iyi birisi. nadiren her çift gibi bizimde kavgalarımız tabiki oluyor ama o çok olgun bi biçimde hallediyoruz yani genel olarak baya iyi anlaşıyoruz. hatta inanın böyle büyülü filan bi ilişkimizin olduğuna inanıyoruz her şey çok güzel çünkü.
her neyse bizim sorunumuz bi türlü ciddi bi adım atamamak. ben tam hevesleniyorum ama olmuyor. birçoğunuz biliyosunuzdur 14 şubatta söz yapmayı düşünüyorduk. sonra erkek arkadaşım ben askerliğimi yapmadan evlenmek istemiyorum dedi.. bozuldum ama daha mantıklı geldi en azından o zamana kdr birikim yaparız vs die. fakat aöf si uzadıkça uzuyor yani 2016 haziranda mezun olcak böylece bizim evlenmemiz en iyi ihtimalle 2017 yazın filan..
fakat sorun şurda başlıyor. erkek arkadaşım çabalamıyor. yani açıkçası şuan beni oyalıyor gibi hissediyorum sevgisinden en ufak şüphem yok ama evlenmeyi şuanda istemiyor. e ben de çok istiyorum bu seferde ona sürekli evlenelim vs demek istemiyorum.
aöf derslerine çalışmıyor. yani 2 gün önce göz atıyor haliyle veremiyo dersleri bi ton dc si var ve muhtemelen hepsi ff e döncek yani 2016 haziranda bile mezun olamıcak zaten 3. senesi... geçen sene bitmesi gerekiyordu. ee askerliğe de uzun dönem gitmiyor. böyle bi kısır döngü oldu.
tamam diyorum ona yansıtmayayım zamana bırakayım ama olmuyor. ya bakıyorum 2 3 aylık sevgililer bi anda ciddileşiyor bizim daha 3 sene beklememiz gerekiyor. hani üniversitede filan olsak bekleriz ama ikimizde yaklaşık 4 yıldır ekmeğini kazanan insanlarız..
e ben zaten organizasyon tasarımları yapıyorum sürekli gelin damat içim gidiyor. şimdide düğün hikayesi yapmaya başladık sürekli gelinler damatlar fotoğraflar videolar. yani içiçeyim sektörle o yüzden çok üzülüyorum. aynı biçimde neredeyse her haftasonu bi arkadaşım nişan söz vs yapıyor. tabiki onlar adına seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum. bizim daha güzel bi ilişkimiz var niye ileriye gidemiyoruz diye. gelmişiz 24 yaşına niye olmuyor diye..
artık çok sıkıldım haftada 2 gün gör birinde 2 sata birinde 5 6 saat sonra zaman geçsin çocuk gibi cafelere git vs bunaldım bunlardan..
haliyle ona da yansıtıyorum ve soğuk oluyorum. mesela bişey diyor soğuk davranıyorum nasılsa 2 gün sonra ne olacağı belli değil diyorum vs.
mesela ben doğum fotoğrafçılığı yapmak istiyorum erkek arkadaşım işte çok zor saati vs yok sen mesaili çalışmalısın diyor. ben de içimden eşim değil bişey değil geleceğimi şekillendirmesin diyorum..
yani böyle uzun oldu kusura bakmayn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?