2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

saol cnaım bende istemiyorum sözü hatırlamayı hatta bazen nişanlımla konuşunda düğündede sorun çıkmasından çok korkuyoruz Allah yardımcımız olsun.

sağol canım konuşmaların güç veriyor:)

Hemen detatylarını istiyorum nasıldı güzelmiydi ben düğün için istiyorum ve e kadar yaptın canım detaylı bir şekilde anlatabilir misin canım :)

Birderesimlerini göremiyorum senin :)
şimdi görebilirsin canım. detayları istersen özelden konuşabilriz. Şimdi öğle arasına çıkıcam gelince yazarım.
Ay cokk güzel olmuşssunuz cok yakışmıssınız.Allah tamamına erdirsinnn

Amin canım saolasn

Canım benim, uzun ilişkiler yorucu oluyor elbet..Sen kendince çok haklısın..Erkek arkadaşında kendine göre haklı..Ama bir nişan yada söz yapmaya engel bir durum yok ki ortada..
kuzum zaten şuanda 2. senemiz evlenene kadar 5. senemiz olcak. ben hep 24 25 yaşımda evlenmek 27 yaşımda çocuk yapmak istiyordum ama bu gidişle daha 27imde evlenemicem bile.. uzun ilişki tabiki olur ama üniversiten olur liseden devam edersn beklersin bişeyleri ama şuan çok çok saçma geliyor. napıcam bilmiyorum.. söz nişan içinde arada 2 sene ki o bile belli değil uzun bi süreç olsn istemiyorum yıpratıcı olmaması için...

Canım, al karşına açık açık konuş..Kimse sana evlenme meraklısı gözüyle bakamaz..seninde önünü görmek en doğal hakkın.. Belirsiz, plansız şeyler çok can sıkıcı..Ya benim bu konuda çok kötü tecrübem var, o yüzden çok iyimser olamıyorum..

Üzülmee ya kıyamam madem çalışmıyo vereceğide garanti değil gitsin bu sene seneye gelmiş olur ağustos eylül gibi düğün yapabilirsiniz yani zaten eskisi gibi değil ki 12 ay yapcak okulu geldikten sonrada bitirir.. Yani senide anlaması lazım

Canım.. Aslında ne desem bilemedim. Çok haklısın sen. Çünkü nişan öncesi ben de aynı haldeydim. Karşımda sonraya bırakalım diyen biri olmadığı halde tarih netleşinceye kadar çok canım sıkılmıştı.
Sürekli de tartışma yaratıyodum ne zaman olucak artık hep böyle cafe de mi buluşucaz sbu aşamaları atlamak istiyorum yeter diye. Yani eve giderken evimin önüne bile gelememesi canımı sıkıyodu. Liseli gibi kaçak göçek.
Ama işte kader diye bişey var. Herşey planlı ama biz bilmiyoruz...
Konuşsan erkek arkadaşınla. Onun sebepleri de geçersiz değil ama nişan vs gibi bişey yapabilirsiniz en azından. Bi aşama kaydedilmiş olur, ciddiyet belli olur rahatlarsınız.
Ayrıca kendini bize anlattığın gibi ona da anlat. Ders durumunu konuş. Asılın biraz ki daha da meçhule dönmesin olay.
Kendini bu duygularla yorma ama karşındaki insana da ne düşnüüyosan anlat. Gerçek düşünceni anlamak istiyorum de. Bişiler yapmak için çaba harcaman lazım de..
Hallolmayacak bi mevzuu değil en azından söz -nişan gibi bişey için oturup adam akıllı konuşabilirsiniz canım..

Günaydın arkadaşlar
Maşallah ne kadar hızlısınız, vallahi okumaya yetişemiyorum. Son 4-5 sayfayı okuyabildim sadece.
Öperim hepinizi

canım senide şimdi izlemeye aldım tekrar bakarmısın

Canım yorumları okuyunca çok merak ettim, bi sakıncası yoksa ben de görebilir miyim
Şimdiden maşallah diyim ben yine de

Canım Merhaba,
Okurken de okuduktan sonra da şöyle mi olur böyle mi olur dedim ama cidden kısır döngü gibi olmuş. Ama bu durum bi söz nişan için engel değil. Hem öyle olursa sanki erkek arkadaşın da bu psikolojiye yavaş yavaş alışır ve bi bakmışsın aynı rotadasınız. Şuan biraz rahat davranıyor sanki...

Allah yardımcın olsun ,herkesin derdi ayrı işte

gerçekten ben belirsizlikten ne kadar nefret ediyorsam o da o kadar rhat. haftasonu bile buluşurken ben saatli olsun isterim o uyanınca konuşuruz der mesela..

ben zaten hemen bu sene olsun istemiyorum ama en azından sözümüz nişanımız olurdu 2016da da düğün yapardık hep böyle hayal etmiştim

benimde erkek arkadaşım sonraya bırakalım demiyor ama dediğim gibi çok uzun 3 senelik bi süreç oluyor. ve üç seneye ne olacagı belli değil belki okulu daha da uzayacak.
bu konuyu defalarca kez konuştuk yeminler ediyor ben çok istiyorum diyor ama işte çabalıyorum desene sınavdan önceki bi kaç gün maalesef..

pazar günü oturup konuşucaz çünkü aramızda bu ciddi anlamda sorun oluyor sonra ne olur bilmiyorum.. aklıma çözümde gelmiyor. ama böyle giderse çok yıpranıcaz ve bu bize zarar vericek maalesef

teşekkür ederim canım maalesef bi kısır döngü işte. bilmiyorum kafam çok karışık ama ilişkmizi çok etkiliyor çünkü ben her şeyi ona bağlıyorum..

Canım bi de ikiniz de çalışıyor muşsunuz madem. Şuan askerlik dışında ötelemenizi gerektiren zaruri bir neden yok gibi. Yani okul filan bahane değil, evlenince de devam edebilir.

Sen bize anlattığın gibi al karşına, ben böyle düşüncelerle zihnim kurcalandıkça büyü bozulacak diye endişe ediyorum. Zannetme ki evlilik olsun diye sana baskı kurmak gibi bir niyetim var. Sadece bu ortak bir gelecekse senin de bu konu hakkındaki fikirlerini varsa planlarını benimle paylaşmanı istiyorum gibi anlat durumu.

Üzülme bi de

CAnım çok iyi anlıyorum seni. Öncelikle lütfen üzülmee. Mesleğin gereği hep görmek çok zordur, bana da çok koyuyordu bizim 5 yıllık ilişkimiz var adı konamıyor, yeni görüşenler evleniyor diye. Ama önce birbirinizi seviyorsunuz unutma o sana güç versin. Bence al karşına konuş çünkü soğukluk erkeklerde ters tepiyor. Adı konsun, ailelerimiz yakınlaşsın istiyorum, evlilik vakti gelince olur ama böyle çok havada kalıyor her şey ve bu beni mutsuz ediyor diyebilirsin. Erkekler kadınlardan çok fazla sahiplenilmeyi bekliyor aslında. Karakterine göre derslerine yoğunlaşmasını sen sağlayabilirsin. Yapacağına inandırman gerekiyordur belki. Notları düştüğü için daha çok çalışma şevki kırılmış olabilir.
sağol canım konuşmaların güç veriyor:)
Ay gerçekten mi :) Sevindim yardımım dokunduysa

Bilmiyorum mantıklı ama onun rahat olmasını sağlama yani, ne biliyim şu saatte buluşuruz bu kadar kalabilirim falan gibi yani, yaa benim ailem biraz kısıtlardı beni biz hiç rahat değildik çünkü bizimkiler arada söz nişan yoktu benden çok o isitiyodu o acele ediyodu hep yani çünkü sıkıyo insanı böyle kısıtlamalar hiç bişeyi rahatca yapamamak

bencede konuş sonuç olarak bir ilişkiye ne için başlanır yani en azından biz dalga gecöek için başlamıyoruz e yaşımızda geldiyse ne yapacaksın oyalıyosa ceksin gitsin valla benimki yapıstı gelelim diye ben nazlandım olması gereken bu ne o öyle

evet canım 19 yaşımızdan beri çalışıyoruz ikimizde tamam öyle ahım şahım biirikim yapmadık belki ama ekmeğimizi çıkarıyoruz bi biiçimde..
yaklaşık aralıktan beri bu aramızda sorun tamam diyorum sorun etmicem ama bişey görüyorum ve sorun oluyor ona yansıtıyorum hoop başa dönüyoruz...

kuzum biz birbirimizi 9 senedir tanıyoruz 2 senedirde beraberiz. birbirimizi çok iyi tanıyoruz mesela ben söylemeden aklımdaki o söyler o konuşmasa ne diceğini anlarım ben öyle iyi tanıyoruz. ama işte üniversitede olursun beklersin lisede olursun beklersin ama bizim öyle bi durumumuz yok malesef.. ayrıca çalışma konusunda malesef hırslı değil. gecen sene kpss kursuna yazıldık beraber 1 kez kitap kapağı açmadı mesela. o zaman kurs bitince bişeyler olur diyorduk eylülde sınav oldu ve sonra hala tık yoktu bunda. daha sonra askerliğimi yapmadan olmasn filan dedi işte..

aynen ya ben hala korkuyorum o nasıl olur bu nasıl olur su konusmadan sonra görüyorum ki gayette yapılabiliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…