2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

doğru söylüyosun da sonuçta ben ailemle konusuyorum kadıncağıza bi önce dedim bi sonra dedim simdi tekrar önce dersem kızar yani bende nisanda olsun dedim bakalım son karar bu şimdilik

doğru söylüyosun da sonuçta ben ailemle konusuyorum kadıncağıza bi önce dedim bi sonra dedim simdi tekrar önce dersem kızar yani bende nisanda olsun dedim bakalım son karar bu şimdilik
Çok haklısın canım anlıyorum senii.
Bi öyle bi böyle mahçup olursun haliyle.
İyi bari son karar verildiyse problem yok demektir. Umarım bşi aksilik çıkmak artık ne kadar sinir bozucu olduğunu çok iyi biliyorum

Canım burdayııımmm

Günaydınnnnnnnnnn :) Hayırlı haftalar

günaydın kızlar bende geldim

Günaydın yavru ceylanlarrrr

Herkese Günaydın gelinciklerrr,
Güne geç, yorgun ve çooook uykusuz başladım. Biter mi bilmiyorum.
Kolumu bile kıpırdatasım yok bu sabah

günaydın kızlarrrr

günaydın hatunlarr

Kızlar hepinize günaydın , haftasonu malesef ki bitti herkese hayırlı haftalar umarım çabuk geçer :) :)

Kızlarrr dün mobilya fuarınaa gittim :) bir iki model beğendimm fuar özel fiyatlarıda aldım ev belli olunca tekrar bakıcaz :)

Yokk malesef alırsak o zaman çekerim :) country bi yemek odasıydı beyaz üst tablası ceviz kaplama :) Yatak odasında da beğendiğim 3-4 model vardı
Ahh karar vermek ne zorduuur :)
E tamam madem beklemedeyim

Günaydın kuzu, aklıma geldi..ne yaptın sen, konuştun mu?
kuzucum evet dün 3 4 saat sadece bu konuyu konuştuk. beni sabırla dinledi.. ve bana hak verdi..
şöyle bi karar verdik son olarak ;
bu haziranda dersleri eger seneye bitiyorsa nişanımızı yapıcaz ve sonra askere gidecek ama bitmiyorsa daha da uzayacaksa o zaman hiç beklemicez. askerliği bedelliyi beklicez ve bu önümüzde engel olmayacak.
yani artık önümüzde iki yol var 2016 da en azından nişanlı olmuş olcaz

kızlar tepsim geldi çok sevdim.sözlüm bu ne oyuncak mı diyo.bizim ev bu gidişle oyuncak dolcak gibi diyo.
Çok şekermiiiş güle güle kullan :)
Ayy hepimizin sevdiceklerinin ortask sorunu " bol pembeli oyuncak gibi ev"
Onları da bi yerde konuştursak birbirlerine sarılıp ağlarlar bu yüzden heralde haha

Ne güzel bende çok sevindim :)

Sevindim canım ne güzel hallolmuş ve bi sonuca bağlanmış :))

ohhh nihayet, en azından belirsizlik kalkmış aradan..Çok sevindim kuzu,sende artık planlarını bu doğrultuda yaparsın Hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Mobilya seçtim yaa bide gittim rengarenk sehpalar buldum bi halletsek evi çok kolay olucak aslında da :)
Haha ay bizim evlerin sonu ne olacak cidden çok merak ediyorum yaa.
Aynen kuzu ev işi hallolsa çok iyi olacak.
İnsanın elini kolunu bağlıyo bi yerde. Gerçi ben evi görmeden halletim o işleri ama bakalım ne olacak.
Eşyaya göre ev bakıcam artık

kızlar listeye beni de ekleyin lütfen

22 yaşındayım
tanışma tarihimiz 04.03.2014
nişan tarihimiz 19.10.2014
nikah tarihim 31.05.2015

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…