Şimdiki evleri kutu gibi yapıyolar ya küçük küçük cesaret edip alamıyorum ben mobilyayı işte :)
Oh iyi bakalım baya yol kat etmişsiniz :)
evet canım
Evet canım bakalım bulamassak kiralık araştırıcam ona da erken daha tabievlerde çok pahalııı nerelere gidem bilmiorumm
yani ama bizim durumumuz biraz farklı.
ben istemiyodum evlenmeyi.hep inat ettim.
çogu zaman ayrılmak istedim hatta . canından bezdırdım çocugu .
hep kafam karısık ben kararsızım diyodum
ama çok koştu peşimdeen allah razı olsun o kadar üzdüm onu bırakmadı ginede.
istemeye geldigi gün bile kavga etmiştik biz. sen nie istemeye geliosun ben sana istemiyorum demedim mi dienazlanıp duruodum. artık ablam bizi odaya tıktı damada artık bu iş sana kaldı ikna et şu kızı dedi . isteme oldu benden cvp beklio millet .neyse baya yalwardı yakardı bende tamam dedim . havalara uçtu.
o yüzden nişanlım o günleri pek sevmiyo . ailelerde prüz oluo tabi ama şuan mutluyuz
aileler nie sıkıo ki görüşme konusundamı sıkıyolar yoksa aileler anlaşamıomu ?sizin ilişki yeni başlamış gibi olmuş o yüzden çok güzeldir.:)bende istemiyodum aslında evlenmeyi.o ısrarcıydı herkes beni bekliyo diye.ama peşimden de koşmazdı yani.çok zekidir isterse beni ikna etmenin bi yolunu bulur ama istemiyorum desem bi kez bile, istemezdi heralde böyle.gururludur.ogünler bizim daha güzel daha heycanlıydı.her hafta bi tartışma kaybetme korkusu.sonrasında çok güzel bi barışma.zaten çok güzek vakit geçiriyoduk dışarda.şimdi ailelerle çok sıkıcı oluyo.evlilik de güzel olur diye düşünüyorum.ama nişanlılık konusunda aynı şeyi söyleyemiycem.bi an önce olsun bitsin istiyorum.güzel olan tek yanı çeyiz ve ev alışverişi. :)
Hayırdır canım ?
Günaydın canım, hayırdır İnşallah?
Biz herşeyimizi paylaşmak için buradayız. Anlatmak istersen hepimiz seve seve dinler, elimizden geleni yaparız..
Herkese Günaydın gelinciklerrr,
Güne geç, yorgun ve çooook uykusuz başladım. Biter mi bilmiyorum.
Kolumu bile kıpırdatasım yok bu sabah
Kuzum ya taristik yine arkdasi yanindayken hic arayip sormuyor arkdsi is yerine heliyor beraber gidip geliyorlar sofor ya kavga ettik arkdsida Yanındaydı arabadayken arkdsin isteyken yanında ne isi var isi gucu yokmu dedim kamyon suruyor nisanlm.benim oda kamyonda yninda oturuyor ya snrden olcem isi gucu yok sanki arkdsini istemiyorum dedim o olunca brni aramaz oluo telelf ckmio dio ama gtgi yerden face grmis arkssinn telinden ya diyorum face grmissin onun hati turkcel dio ya dedim senin telin hic cekmesken onjn intrrti cekmez dedim face grip.foto koymus koyilmaz dedim nisnalimn vodafone kavga ettik arkida yanindaydi komyondayken 2.gun aramadi sinirden ölcem
bizde de tam tersi aramasın derim yani
ben iyiym kuzum sen nasılsnBurdayım canıım :) naber nasılsın?
teşekkür ederim canimmtasarimcibayan çok sevindim senin adına:)))
Kızlar en güzeli evlilik :) artık bi aile olduğunu anlıyosun:)) sevdiceğin hep yanında ohh mis gibi:))
canım keşke arkadaşı varken kavga etmesende sonra konussanz daha iyi olur benceKuzum ya taristik yine arkdasi yanindayken hic arayip sormuyor arkdsi is yerine heliyor beraber gidip geliyorlar sofor ya kavga ettik arkdsida Yanındaydı arabadayken arkdsin isteyken yanında ne isi var isi gucu yokmu dedim kamyon suruyor nisanlm.benim oda kamyonda yninda oturuyor ya snrden olcem isi gucu yok sanki arkdsini istemiyorum dedim o olunca brni aramaz oluo telelf ckmio dio ama gtgi yerden face grmis arkssinn telinden ya diyorum face grmissin onun hati turkcel dio ya dedim senin telin hic cekmesken onjn intrrti cekmez dedim face grip.foto koymus koyilmaz dedim nisnalimn vodafone kavga ettik arkida yanindaydi komyondayken 2.gun aramadi sinirden ölcem
canım keşke arkadaşı varken kavga etmesende sonra konussanz daha iyi olur bence
Oh iyi bakalım baya yol kat etmişsiniz :)
Haha aman bizim istediğimiz gibi olacak tabii hıııh
Hayı zaten benimkinin öyle bi girişimi de yok. Bişey için sen seç desem çocuk kırk kere düşünüyo. Ben sonra bu ne ben bunu beğenmedim derim diye
O da işini sağlama almaya çalışıyo tabii haklııı :))
Canım yazın bizde eşimle çok twlefonla görüştük. Sabah günaydın yazdıktan sonra hal hatır sorardık sonra nerdeyse tüm gün görüşmezdik. Akşamda arkadaşlarıyla takılırdı. Sonra bi kaç kere üzüldüğümü söyledim. En azından bana vakit ayır diye baktım o yine bildiğini yapıyo hiç bi daha konusunu açmadım. O aradığında da kısa kestim. Aslında biz böyle davranınca onlara bi havalar geliyo. o aramıyosa sende arama. Niye aramıyosun deme düşünme inan daha mutlu oluyosun.Bianda ofkeyle oldu armassini bekliodum saat 6 bucuk olmus oglen 2de azcik konuşmusuz armi varmi bende patron var saniroim sonra face grdm foto koymus kamyon fln ya dedim cekmio dio nasil nete grio die kan beynime sicradi arkadsni istemiyorum yapisio hic birakmio o yaninda olimca bana zamn ayrmio
aileler nie sıkıo ki görüşme konusundamı sıkıyolar yoksa aileler anlaşamıomu ?
Ah şu kararsızlık yok muuu ben çok fenayım o konudaakıllı çocuk kafası rahat en azından böyle.bende öyle kararsızım bi de her kararı ben verince çıldırıyo tabi.suç bende ki herşeyi senin istediğin gibi yapıyorum diyo.yap geç herşeyi kendi bildiğin gibi ne uğraşıyosun diyo.ama mobilya da böyle yapamıycaksın yanında olduğum için gözün yemez diyo. aklı sıra beni korkutuyo.orda da sinirlerini zıplatıcak bişey yapıcağım kesin. kusura bakmasın kendim düşüne taşına seçicem.
tasarimcibayan çok sevindim senin adına:)))
Kızlar en güzeli evlilik :) artık bi aile olduğunu anlıyosun:)) sevdiceğin hep yanında ohh mis gibi:))
sıkıyo demedim canım sıkıcı dedim.evde ailerle oturup çay kahve içmek sıkıcı geliyo bana.aileler anlaşamıyo değilde istemiyolardı demek daha açıklayıcı.şuan bi sorun yok aslıda ama stres oluyorum ben.görüşme konusunda da sıkmıyolar gayet iyiler.şuan sadece stres var ikimizde de .zaman zaman geriliyorum.sevgiliyken daha huzurlu daha heycanlıydı sadece.şuan sorun olduğundan değil yani özlemim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?