2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben de çok sevindim senin adına kuzuu.
Belirsizlik çok zordur çünküü. Şuan bi planınız var neticede. A ya da B birini uygulayacağınızı bilmek güzel.
HAyırlısı olsun hakkınızda İnşallah :)

90 gün dediğin nedir geçer geçeer :)
Hazırlıklar bitti mi ki zaman geçmiyor ? :)

yani kısmen bitti sayılır.
gelinlik kınalık onlar dikiliyor.
zaten birlikte çıkıcaz 1 yıl sonra ayrılcaz o yüzden çok bi hazırlıgımız olmadı.
benim çeyizim bitti çok şükür.
salon falan tutuldu
davetiye nikah şekeri gibi küçük seyler kaldı.
zaten nişanlım mobilya ustası yatak odasını kendi yapacak
böyle işte ..

Çok şekermiiiş güle güle kullan :)
Ayy hepimizin sevdiceklerinin ortask sorunu " bol pembeli oyuncak gibi ev"
Onları da bi yerde konuştursak birbirlerine sarılıp ağlarlar bu yüzden heralde haha

haha bencede canım.bi oda da benim istediğim gibi olsun diyo ama olmazzzz.herşeyi görüp ben seçicem.ona kalsak bu seferde her şey siyah borda kahve olur.

Ben bu tepsiden ne aramıştım yaaaa, güle güle kullan canımm

teşekkürler canım.güzel ama biraz küçük normal boyuttan. :)

kuzum sevindim senin adına artık sorununuz olmaz bu yüzden

nikah düğün bir olcak zaten :)
aynen çok heycanlıyım..
ama nişanlılık dönemi gerçekten çok güzel bi dönem..

bence en güzeli svgililikdi ya.evlilik nası olur bilmiyorum ama aileler işin içine girince stres oluyo insan.tartışmalarda artıyo.ben sevgililik dönemlerini özlüyorum zaman zaman.

Şimdiki evleri kutu gibi yapıyolar ya küçük küçük cesaret edip alamıyorum ben mobilyayı işte :)

bence en güzeli svgililikdi ya.evlilik nası olur bilmiyorum ama aileler işin içine girince stres oluyo insan.tartışmalarda artıyo.ben sevgililik dönemlerini özlüyorum zaman zaman.
yani ama bizim durumumuz biraz farklı.
ben istemiyodum evlenmeyi. hep inat ettim.
çogu zaman ayrılmak istedim hatta . canından bezdırdım çocugu .
hep kafam karısık ben kararsızım diyodum
ama çok koştu peşimdeen allah razı olsun o kadar üzdüm onu bırakmadı ginede.
istemeye geldigi gün bile kavga etmiştik biz. sen nie istemeye geliosun ben sana istemiyorum demedim mi die nazlanıp duruodum. artık ablam bizi odaya tıktı damada artık bu iş sana kaldı ikna et şu kızı dedi. isteme oldu benden cvp beklio millet .neyse baya yalwardı yakardı bende tamam dedim . havalara uçtu.
o yüzden nişanlım o günleri pek sevmiyo . ailelerde prüz oluo tabi ama şuan mutluyuz

ne çektirmişssin sende:)

ne çektirmişssin sende:)
valla çekti ya.. ama benim de onun da bi suçu yoktu.. ben ondan once biraz stresliydim o yüzden sanırım.

hatta istemeye gelcekleri gün iş yerindeydim ben . kavga ediyoruz gelmeyin gelseniz bile ben eve gitmicem haberin olsun ben istemiyorum demiştim. neyse tm dedi kapattı.
akşam iş çıkışı bi baktım . buraya gelmiş. geldi kolumdan tuttu arabaya bindirdi eve götürdü beni . gir eve ben bakıyorum dedi. şok olmuştum

Ne güzel bende çok sevindim :)
teşekkür ederim canımm nerelerdesin özledim seni
Sevindim canım ne güzel hallolmuş ve bi sonuca bağlanmış :))
evet tatlım çok şükür
ohhh nihayet, en azından belirsizlik kalkmış aradan..Çok sevindim kuzu,sende artık planlarını bu doğrultuda yaparsın Hakkında hayırlısı olsun inşallah..
teşekkür ederim kuzucum aynen net oldu en azından
aynen canım en azından beni anladı hak verdi.
kuzum sevindim senin adına artık sorununuz olmaz bu yüzden
çok şükür canımm

Oh iyi bakalım baya yol kat etmişsiniz :)
haha bencede canım.bi oda da benim istediğim gibi olsun diyo ama olmazzzz.herşeyi görüp ben seçicem.ona kalsak bu seferde her şey siyah borda kahve olur.
Haha aman bizim istediğimiz gibi olacak tabii hıııh
Hayı zaten benimkinin öyle bi girişimi de yok. Bişey için sen seç desem çocuk kırk kere düşünüyo. Ben sonra bu ne ben bunu beğenmedim derim diye
O da işini sağlama almaya çalışıyo tabii haklııı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…