2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yok canım o değil tam olarak, alınan eşyaların eve taşınması ve yerleştirilmesinden bahsediyorum :)

benim ilk ablama sermişlerdi de neyseki kalktı o adette kurtulduk valla.eve taşınma da şöyle oluyo.damat tarafından bikaç kişi geliyo arkadaşları ailesi falan.sandığın üzerine gelin tarafından biri oturup bahşiş alıyo.damadın arkadaşları çeyizi eve taşıyo.evde de kız tarafı temizleyip yerleştiriyo.o yapılır sanırım.

benim ilk ablama sermişlerdi de neyseki kalktı o adette kurtulduk valla.eve taşınma da şöyle oluyo.damat tarafından bikaç kişi geliyo arkadaşları ailesi falan.sandığın üzerine gelin tarafından biri oturup bahşiş alıyo.damadın arkadaşları çeyizi eve taşıyo.evde de kız tarafı temizleyip yerleştiriyo.o yapılır sanırım.
Bizdede aynen böyle olur ama evi düzenleme konusunu yapamicam çünkü tek başıma yapmam lazım benim :D

bugün her pazartesi olduğu gibi feci yoğundu geçmişi çok okumadan ortadan daldım :) pazar günü gene gelinlik baktık. Bendemi anormallik var yoksa her yerdeki gelinlikler birbirinin aynı geliyor bana. bi kaç kriterim var.mesela balık olmasın, taş işlemeli olmasın, straplez olmasın, uzun kollu olmasın, dantel olsun, uzun kuyruklu olsun. yani böyle olunca gösterdikleri modeller hep birbirinin aynısı :KK43: uzun kuyruklu olsun istiyorum yürüdükçe arkadan güzel dursun die. o tarz modellerinden önünü düz yapıyorlar. onuda sevmiyorum fotolarda hep önden çekiliyor. Herkeste takı törenindeki fotolar kalıyor ve onlarda hep o kötü görüntü oluyor düm düz bişi. Yani buyüzden öndede iki kat gibi etek olsun diyorum hareketlilik katmak için. böyle kriter koyuncada fazla seçenek olmuyor. bu anlattıklarıma göre şu modeli buldum netten. sizce buna göre direkt gidip diktirimmi (uzun kol değil askılı olarak yapıp) yada daha baksammı karar veremiyorum ya :KK43: anlattığım kriterlere uygun farklı değişik modeller varmı elinizde. Çok garip bir yazı oldu farkındayım ama çok stres yaptım bu gelinlik işini. nişanlımda bile çok tartıştık dün burnundan getirdim :KK43:

canım kuzenimin gelinliği kuyrukluydu düğün sırasında dans ederken falan çok zorlandı.kuyruğa basanlar oldu.o kuyruğu takılıp çıkarılabilen yapıyolarmış sanırım.girişten masaya oturduktan sonra çıkarttırabilirsin birine.hem istediğin gibi olur hemde rahat edersin.önü sade arkası da katlıydı yalnız üç katlıydı.çok güzel duruyodu.önden nasıl olur bilemiycem ama.bence deneyip görmeden diktirme.

Precious Precious canım sizin adetlerle bizimkiler aynı ikimizde Karadenizliyiz ya :KK66: Ama ben hoşlanmıyorum o tarz şeylerden. O yüzden yapmasam diyorum da su milletin ağzı durmaz diye sinir oluyorum

Bende kendim yerlestirmek isterim ama adetler oyle demiyor:eek: sirf o ilk gun sericez diye cumartesi eminonune yatak ortusu almaya gidicez annemle. alti ustu millet ilk serdigimizde gorecek diye. Bide pahali seyler. Bakalim napicaz.

Kizlar kina icin organizasyonla anlasan var mi? Benim zaten dugunum olmicak kinada degisik biseyler mi yapsam diyorum:KK51:

Oyyy niye takıyosun kavga ediyosun kuzum ya bazen bizde sohbete dalıp unutyoruz olur böyle şeyler

Kuzum ya tlelefonu ckeiyoken cekmiyo dio j ternete giriyo arkinim telinden omzn bana yalan konudmasin cekmio die :(

Ah canım yaa ne desem bilemedim.
Senin nişanlın çok yoğun çalışıyo ve fazla stresli anladığım kadarıyla. Sen de ilgi bekliyosun haklı olarak.
Haksızsın demiyorum ama onu da düşün biraz. Erkekler arkadaşlarının yanında sevgilileri- eşleri ile pek konuşamıyolar. Hemen hepsinde vardır bu yani. Seninki de ondan aramamıştır diye düşünüyorum. Hem iş hem yanında arkadaş olunca sohbet derken biraz ihmal gibi olmuş.
Ama canını sıkma düzelicek bunlar. Herkes zaman zaman zor dönemler geçirir.
Daha anlayışlı olmaya çalış. Ve en önemlisi ondan ilgi beklediğini yoğun zamanında değil en sakin en iyi anınında söyle. Diğer türlü stüne gittiğini düşünüp bunalabilir.
Sakin bi anında kızmadan ilgi beklediğini, sesini duymak istediğini özlediğnii falan söylersen zaten anlayacaktır canım..

Sagol kuzucum ya dediklerinde cok haklsn zaten hic zmani yok o zmanida arkina ayrip bana tel cekmio.diyip.bi baktm face foto koymus arkin telinden bi telefnun hati cekmezken arkinin telinin intrneti nasil gecer beni kandrmasin arki icn aramadi baska bsi deil :(

Yaaa alışkanlık herşeyin belli yeri vardır kafamda oraya koymam lazım orda bulmam lazım canm

canım zaten sen yönlendiriyosunki.kabaca yerleştirirler sen kendin daha sonrasında tekrar yerleştirirsin bi sorun olmaz bence.yinede sen bilirsin.ben kalabalıktan dolayı istemezdim ama yapıcak bişey yok.

Heh işte o olayı istemiyorum ben, ki zaten nişanlımın da öyle şeylerden haberi yok :KK53:

Herkese günaydın gelincikler :KK60:

curlygirl curlygirl canım evde ki pc kafayı yemiş , virüs girmiş sanırsam..yarın sabah atsam fotoğrafı olur mu ?
bekliyorum fotoyu canım :)
canım kuzenimin gelinliği kuyrukluydu düğün sırasında dans ederken falan çok zorlandı.kuyruğa basanlar oldu.o kuyruğu takılıp çıkarılabilen yapıyolarmış sanırım.girişten masaya oturduktan sonra çıkarttırabilirsin birine.hem istediğin gibi olur hemde rahat edersin.önü sade arkası da katlıydı yalnız üç katlıydı.çok güzel duruyodu.önden nasıl olur bilemiycem ama.bence deneyip görmeden diktirme.
canım benm bir arkadşımın çok uzundu. kuyruğun ortasında bir yerde düğme iliği gibi bişi yapmışalardı ve tam kalçanın oraya bir yerede düğme gibi bişi koymuşlardı. Düğünde bir süre sonra o iliği düğmeden geçirip kuyruğu üste doğru katlamışlardı. Ozaman hatırlıyorum kötü gözkmüyordu. gelinlikçide bakıp denemek lazım.dediğin fiikiride sorucam nasıl olur diye:KK76:

Bizdede aynen böyle olur ama evi düzenleme konusunu yapamicam çünkü tek başıma yapmam lazım benim :KK70:

Bende kendim yerlestirmek isterim ama adetler oyle demiyor:eek: sirf o ilk gun sericez diye cumartesi eminonune yatak ortusu almaya gidicez annemle. alti ustu millet ilk serdigimizde gorecek diye. Bide pahali seyler. Bakalim napicaz.

Dediğin gibi kalabalıkta olur bana sinir gelir :KK70:

Kızlar o çeyiz serme çokta sıkıntılı geçmiyor ya :D arkadaşımkinde kalabalıktı ama yerleştirme bitince herkesi gönderdi ikimz beraber kaldık evde hertarafı tekrardan onun istediği gibi yerleştirdik :D annelerinizinde gönlü olsun boşverin

Back
X