bugün her pazartesi olduğu gibi feci yoğundu geçmişi çok okumadan ortadan daldım :) pazar günü gene gelinlik baktık. Bendemi anormallik var yoksa her yerdeki gelinlikler birbirinin aynı geliyor bana. bi kaç kriterim var.mesela balık olmasın, taş işlemeli olmasın, straplez olmasın, uzun kollu olmasın, dantel olsun, uzun kuyruklu olsun. yani böyle olunca gösterdikleri modeller hep birbirinin aynısı

uzun kuyruklu olsun istiyorum yürüdükçe arkadan güzel dursun die. o tarz modellerinden önünü düz yapıyorlar. onuda sevmiyorum fotolarda hep önden çekiliyor. Herkeste takı törenindeki fotolar kalıyor ve onlarda hep o kötü görüntü oluyor düm düz bişi. Yani buyüzden öndede iki kat gibi etek olsun diyorum hareketlilik katmak için. böyle kriter koyuncada fazla seçenek olmuyor. bu anlattıklarıma göre şu modeli buldum netten. sizce buna göre direkt gidip diktirimmi (uzun kol değil askılı olarak yapıp) yada daha baksammı karar veremiyorum ya

anlattığım kriterlere uygun farklı değişik modeller varmı elinizde. Çok garip bir yazı oldu farkındayım ama çok stres yaptım bu gelinlik işini. nişanlımda bile çok tartıştık dün burnundan getirdim