- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Oraya yapıştır canımBende yapamadım ya imza yeri var kişisel bilgileriniz de
Oraya yapıştır canım
Güzelmiş canım :)http://www.pierrecardin.com.tr/urun/-makyaj-cantasi.html
Kızlar bohça için bu makyaj çantasını düşünüyorum nasıl
Güzelmiş canım :)
tatlım malesef bir gün yetmiyor. Biz hala yaptıramadık. anlatayım sana. Şimdi nikah günü alabilmen için gerekli olan evrakları hazır şekilde gitmen gerekiyor.onlardan biri sağlık raporu ve bunu aile hekimliğinden alabiliyorsun. Ali hekimliği raporu onaylamadan önce 3 tüp kan alıyor ve bulaşılı hastalık falan bişilere bakıyorlar.Bizimkilerin söylediği sonuç 3 gün sonra çıkıyor. biz hızlı olması açısından özel yerlerde yaptırabilirmiyiz falan diye sorduk 200 tl istediler ve 3 gün dediler. Devlet hastanesi erkek için yapılan bir testin yapılmadığını söyledi. Otest için gene aile hekimliğine yaptırmak gerekiyormuş. neyse sonra şirketimin çalıştığı özel bir kurum var onlarla konuştum yaptırdım.. aile hekimliğine sonuççları götürdüm meğer devlet hastanesinin söyledği o parametreye onlarda bakamamışlar ve gene nişanlım aile hekimliğine kan verdi. şimdi sonuç çıksın diye bekliyoruz. 3 gün dediler çünkü. ayrıca sağlık raporunun başka bir şeyide röntgen onuda verem savaşa gönderiyorlar çektiriyorlar orda kağıdı onaylıyorlar onunla aile hekimliğine geliyorsun.Onu 1-2 saat içinde yapıp veriyorlar. Bu anlattıklarım sadece sağlık raporu için. nikah için ikinci bir evrak ikamet belgesi. nikah başvurusu yapacağın ilçede oturduğunu gösteriri bir belgeyi nuufüs müdürlüğünden alıyorsun. Nüfus cüzdanın son 10 yııldan önce alınmışsa onu yeniliyorsun. Vesikalık fotoğraf istiyorlar yoksa onuda çektirmen lazım.(sağlık raporu içinde istiyorlar yanında götürmen laızm) şimdilik aklıma gelenler bunlar canım. ve daha ben başvuru yapamadım sağlık raporunu aldıktan sonra bu hafta içi gitmemiz gerekiyor biizmde. çünkü biz röntgeni çektirdik ve onun geçerlilik süresi 30 günmüş.Selam kızlar nasılsınız?
Sizlere çok ama çok özeniyorum ya ben bir şey alamıyorum evime
Bu arada pazartesi nikah için başvuruya gideceğiz nişanlım askere gitmeden önce :)
1 gün alabilirim izin sadece bu işler bir günde hallediliyor mu kızlar biliyor musunuz yapan olmuş muydu aramızda başvuru biz salona getirecez de memuru :)
canım birde unutmadan söyliyim senin nişanlın asker. başvuruda nüfus cüzdanın yanında olması gerekiyor. askerdeyken bilidğim kadarıyla nüfus cüzdanı askeriyede kalıyor onuda öğren nasıl yapabileceğinizi.Güzelmiş canım :)
Güzel watsons ve gratiste de var üstelik ben elli liraya almıstım 200 tl alısveris yapana elli liraydıhttp://www.pierrecardin.com.tr/urun/-makyaj-cantasi.html
Canim.bu pierre cardin mi 50 liraydi bu varmi ki gratiste watsonsda cok guzelmis brndr makyaj kutusu istemiyorum bu sandik gbilrden sewmiyorum ama bu cok guzelmis ve kullanisliya benziyoGüzel watsons ve gratiste de var üstelik ben elli liraya almıstım 200 tl alısveris yapana elli liraydı
canım o da ayneen böyle ucuk pembeydi dur resmini atayımCanim.bu pierre cardin mi 50 liraydi bu varmi ki gratiste watsonsda cok guzelmis brndr makyaj kutusu istemiyorum bu sandik gbilrden sewmiyorum ama bu cok guzelmis ve kullanisliya benziyo
Hosgelfin canim nasilsin :)Merhaba hatunlar, yine ben geldim :)
Brkliyorum canim :) ne zaman aldinki sen hala varmidir kicanım o da ayneen böyle ucuk pembeydi dur resmini atayım
Hosgelfin canim nasilsin :)
Merhaba hatunlar, yine ben geldim :)
Hoşgeldin canıım
Iyiyim canim.napiyim sinavlarimi atlattim geldim cok sukur ceyiz falan hc bisey yapmadik valla bu zamanda artik dugun grlin moduna grsem iyi olcak:) sizde ne var nr yok nadil.gidiyo hazirliklarooooo kimler buradaymış :) İyiyim sen nasılsın?
http://www.pierrecardin.com.tr/urun/-makyaj-cantasi.html
attım resimleri canımBrkliyorum canim :) ne zaman aldinki sen hala varmidir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?