2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Düğünde olucak diye çok şey yapamıyorum ama (bahanemde hemen hazır )
tatlım düğünde olacağı için acele etmelisin zaten tarih kalmazsa sonra
Bende baslamadim.valla 6 aydnda dustuk ama oyle duruyoz gun kalmick bze o olck
sen en azından balayını ayarlamışsın oda bişidir ya bende böyle diyorum ama anca telaş yapıyorum düğün yeinin ayralanması dışında kesinleşen hiç bişi yok

aaa gerçekten mi , onuniçin acele mi etmek gerekiyor? Ayy ama benim çok sevgili nişanlımda çok ağır kanlı ya,deli ediyor beniii Ben böyle değildim, yaşarken oldum vallahi..ona baka baka aynı oldum..iki uyuşuk bakalım nasıl evlenicez

tatlım dışarı çağıracağın için senin dediğin tarihte memuır dolu olursa napacak benimkide uyuuşuk valla. ben telaşlıyımd anoluyor anca telaş ortada bişi yok

Balayini ayarlayana kdr ne cektigimi bi bej biliyorm.en sonunda neresi olursa olsn dedm artik :) ams nikahada baslamak lazim sanirim yavas yavas

tatlım dışarı çağıracağın için senin dediğin tarihte memuır dolu olursa napacak benimkide uyuuşuk valla. ben telaşlıyımd anoluyor anca telaş ortada bişi yok

Ben bu akşam kafasına böyle patlatayım o zaman..adamın şehrinde yapacağız nikahı, o benden bilgisiz

bende vazgecicem galiba gelmeyin demek üzereyim dün deli gibi tartsıtık hala devam dün saat altıya kadar aramadı ben aradım mesaj attım aradım cevap yok neymiş cok yoğunmus ki ben daha yoğun oluyorum sonra aksam kızdım biraz bana ne diyor pişman olursun ben seni düsünmedim değil yoğundum dedim ki ona öğle yemeği yedin mi yedim otuz saniye geri dönemedin mi cok yoğunum desen anlamayacak mıydım dedim bana diyor ki uzağı uzak etme yakınlar uzamasın bende dedim ki sonsuza dek uzayabilir bir gram yüreğim sızlamaz böyle düsünen biri için dedim dünden beri bakmıyorum telefonuna şehir dısına gitti keçileri kacırmak üzere:)

hahha yasarken oldum demiş koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…