2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Oh ne güzel en iyisi:)

Evet ya süper gerçekten, şuanda da antep deyim :)

canım evleneceğimi iş yyerine söylemedim ki henüz
ben antepde çalışıyorum istanbula gideceğim için iş yerinden ayrılmam gerekecek nişanlım askerden gelip işe başlayınca söylemeyi düşünüyorum
Bide antepdeyim adanaya gidip işlemleri yapacağım için izni tam gün almak lazım

İyidir canm sen nasılsın hiç bilmiyorum başvuruyu

çok şükür bende iyiyim canım, imzanı nasıl yaptın sen canım ya :) Çok hoşş

bu arada antepte cok bulundum aile dostlarımız var cokta severim orayı:)

Burda bir arkadaş vardı o nasıl yapılcağını kopyalamıştı buraya canım baya eski bir yazı bulursam atayım :)

yok dinlemezler de sen ne biliyosun der kendileri yaparlar ay ama bence çıkarmayı herkes yapabilir ya kızlar bi yerden gönülleri olur..

:) :) evet canım yaa gelsinler yapsınlar napalım

T.c bilgilerini alıyım bennn evlatlık olarak bize gel

düğün yapılmazsa tabikide iste de düğün neden yapılmayacak

Salonlar inanılmaz pahalı çünkü canım . 8 milyar en düşüğü , ve lüks bile değil yani .içim acıyor o kadar verilecek paraya a

bende tekne istiyorum veya nikahtan sonra eğlence nasl oluyor acaba ya?

Ve bunlar gibi bir sürü...Seçin bakalım hangisi en güzel

Eklentiler

• 025_957_A04030240.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 80
  • 005_125_8867867-3SEF.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 065_650_3-70-104-0461.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 76
Selam gençlik
canım yaa cok az kaldı
Evet yavrum ya inanamıyorum sanki başkasının düğününden bahseder gibi bahsediyorum böyle uyuşturulmuş gibiyim
kızlar buaralar benım keyfım yerınde degıl oyuzden pek gelmıyorum sızın tadınızı kacrmak ıstemıyorum INSALLAH hepınız ıyıısınızdır
Hayırdır kuzucum?

Anladım kuzu, evet bizde 6 ay kala almıştık diye hatırlıyorum yada 5 ay.. Neden o kadar çok para istediler sizden? Hafta sonu yada resmi tatilde mi evleneceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…