Hahaha saçma sapan sorular sormayın be deseydiny ben her sınava girdiğimde iki gün önce bakar girerdim ama işte 2 tanesi güldürmedi kaldımyani çıplak heykelleri koymuşlar bu kimin eseri ne biliyim kimin
Günaydıın :) Allah zihin açıklığı versin canımhadi inşallah
Valla.canim.bende cok begendim ama internetten alcaz sanrm pierre cardine bakmak lazim bi
Haha ne der kimbilir valla
Ama cok ilginc pembeyi gosterdm al bunu dedi ilk kezzzz. Bagişiklk kazandi pembeye heralde haha.
Seninkide cok tatlii. Ne renk ama buradan anlasilmiyo net. Kirmizi mi pembe gibimii.
Aynenn bende protesto etmek için kaldım zaten böyle sorarsanız yapmam dedimHahaha saçma sapan sorular sormayın be deseydin
Benim kitapların kapağına bile dokunulmadı valla.
Ben hangi derslerden sınava gireceğimi sınavda öğreniyodum. O haldeyim yaniii.
Biraz kendime geliym açılıym de iş yerinde başlicam çalışmaya. Boştayım bu ara nasılsa :))
Canımm çok teşekkür ederiiiim :)
Yaaa bende istiyorum böyle aynı eşofmanlardan ama bulmaıyorum yaaKızlar dün eşofman takımını ayırrttım bohça için ikimizinki de aynıbudur takım ,aradım ayırtım mı diye görmemişti çnkü ikimizinkide aynı olcak dimi diyor aşkım ya
Eki Görüntüle 1440162
günaydın gelinciklerrrrrrrrrrrrrr
Aynenn bende protesto etmek için kaldım zaten böyle sorarsanız yapmam dedimçalış çalışşş hangi bölüm senin canm.. ay kitaplar zaten okuncak gibi değil çok uzun diye özet okuyodum ben
Güle güle giyin İnşallah canımm. Çok güzeller :)Kızlar dün eşofman takımını ayırrttım bohça için ikimizinki de aynıbudur takım ,aradım ayırtım mı diye görmemişti çnkü ikimizinkide aynı olcak dimi diyor aşkım ya
Aynı bölümdeymişizHaha oh olsuın çok iyi yapmışsın
Halkla ilişkiler canım. 2 senelik okulu 5 senede bitiricem bu gidişle ya.
Onların kitaplarından çalışamam zaten ya çok bunaltıcıı.
Murat Yayınlarının kitaplarını almıştım. Niye almışsan sanki çalıştım
Onlarda özetler var ya oradan çalışayım diyorum.
Başka türlü ruhum daralır benim. Özeti özetleyip çalışırım bakalım ne çıkıcak
günaydın herkese
Yaaa bende istiyorum böyle aynı eşofmanlardan ama bulmaıyorum yaa
Günaydın canım :) Bu arada takımlarınızı güle güle kullanın
Güle güle giyin İnşallah canımm. Çok güzeller :)
Bakiyim bari güle güle kullanın canım :)dagide var ve indirimde kaçırma derim
Bakiyim bari güle güle kullanın canım :)
Orya naberrrr :) konuşamaz olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?