2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yeditaş ne kiz

Olur oluur, öyle kel alaka renkler değilmiş kii.
Karar vermek ne zormuş cidden, ben bu kısımların çok eğlenceli olduğunu düşünmüştüm oysa kiii
Eğlenceli bi o kadar da bunaltıcı çıktı
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

günaydın gelincikler bol kararlı bir gün olsun herşeyimize hemencicik karar verelim inş
Ayy ne güzel dua o öyleee yaa Amiiinn!!!!

Günaydınnnn :)
Günaydın herkese :)
Günaydın kızlaaarrr nasılsınızzz
Günaydın hepiciğinizeee..
Bu güne Aöf derslerime çalışmaya karar vererek başladım. Dua edin de bu defa çalışayım
Üşengeçlik kanımda vaaar :)

Kız daha yeni kayıtlar bitti :) çalışmak için çok erken

Oooo 9 dersse çalış zaten sınav tarihleri öne alınmış nisanda sınav varmış :) benim iki tane var ondan bu rahatlık
Haha ben de çok mu erken ya beklesem mi diye düşünmeye başlamıştım tam olacak işmi yaptığın
Evet kuzu Nisan da ve ben sıfırım yani bu zamana kadar çalışmadıklarımın acısını çıkarmam lazım. Durum fecii

Ay ben her sınava girdiğimde iki gün önce bakar girerdim ama işte 2 tanesi güldürmedi kaldım yani çıplak heykelleri koymuşlar bu kimin eseri ne biliyim kimin

Hoşbuldum canım nasılsınız en güzel gelin adayları olarak?

Canıım :) iyiyim çok şükür dün yazamadım k.bakma

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Günaydınnn ne bu enerji

günaydın gelincikler bol kararlı bir gün olsun herşeyimize hemencicik karar verelim inş

Günaydın canım :) İnşallahh

Günaydınnnn :)

Günaydııın :) :)

Günaydın herkese :)

Günaydın canım

Günaydın kızlaaarrr nasılsınızzz

Günaydın canıım :) çok şükür ben iyiyim iş güç yine aynı farklı bişey yok. Sadece sözlümü özlediiiim.........

Günaydıın :)

Günaydın hepiciğinizeee..
Bu güne Aöf derslerime çalışmaya karar vererek başladım. Dua edin de bu defa çalışayım
Üşengeçlik kanımda vaaar :)

Günaydıın :) Allah zihin açıklığı versin canım hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…