2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

çok şanslısın

kızlarr buarada size bi süprizim var
sonbaharda düğün ve doğum hikaye ve fotoğraf üzerine şirket açıyoruz hatta şuan şirketimize isim arıyoruz aklınıza gelirse söyleyin
süper benim düğüne yetiş lütfen:)

sonbaharda düğün ve doğum hikaye ve fotoğraf üzerine şirket açıyoruz hatta şuan şirketimize isim arıyoruz aklınıza gelirse söyleyin

Ayyy çok sevindim hayırlısı olsun inşallah isim düşünücem :) :)

evet kuzum şimdi durdu sayılır ama sabah baya yağıyordu yani hiç güzel değil hava

İnşallah düzelir canıım ya

evet ankarada kar var:)

Maşallahh şaşırdım :)

ızlarr buarada size bi süprizim var
Ayy hayırlı olsun canıım,çok sevindim adınaa :)...
Seçenekler varsa oylayalım

Öğrenci akbili benim de vazgeçilmezim yaa. Onsuz ne yaparııım

Ooh hayırlı olsun canımmm :)
Çaycını da güle güle kullaan
Teşekkürler canım :) :)

Bende daha önce bakmıştım bayağı beğendik nişanlımla o da almış sonrada bana yazdı sabahları çay - kahvaltıı ohh die
bizde aynı hayali kuruyoruz ayarlayacam kalkacam ki çay olmuş ay miss

Ay canım hayırlı olsun şimdidennn doğum da artık inşallah

evet kuzum şimdi durdu sayılır ama sabah baya yağıyordu yani hiç güzel değil hava

Kış bitsin yaz gelsin evlenelim :)

bana kalsa öyle yoksa bu yz istiyorlar ama cok erken bide gecen yaz kızkardesim evlendi

Kızlar nişanlıma doğum günü için bu cüzdanı aldım eskimişti cüzdanı zaten aklıma geldi nasıl sizce :)

Eklentiler

• pierre-cardin-ince-tasarim-cuzdan-isme-ozel-p-2368.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 46
Sen ne zaman istiyorsun asıl önemli olan o canım sizin istekleriniz bence :)
aynen ama ben birdahaki yaz nişanlım ve ailesi bu yaz aslında bi engelde yok ne biliyim ailesini tanımak istiyorum daha nasip olmadı tanısmak ben istemedim sevgiliyken herseyin bi usulu var dedim onlarda geliyorlar işte:)

ya bu sene kıs yada 2016 yaz canım
yetişirim kuzu kesin
Ayy hayırlı olsun canıım,çok sevindim adınaa :)...
Seçenekler varsa oylayalım
yok bebeğimm. aşkı mutlulugu anlatan biseyler istiyormm
inşallah kuzumm
Kızlar nişanlıma doğum günü için bu cüzdanı aldım eskimişti cüzdanı zaten aklıma geldi nasıl sizce :)
ben begendm canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…