- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
ya bu senin şirketine gerçekten gıcık oluyorum. adına bakınca insan ne güzel kurumsal filan diyor ama hiç.. canım bence yeterliysen başka bi iş baksan? yaptığın işte iyisin nasılsa
canım peki iş değiştirmeyi düşünmüyor musun ?Bende adına aldandım sanırım..başka işi bırakıp buraya geldim..sırf büyük şirket diye..
yeni gelişme var, iki hafta üst üste pazar çalışma durumu var..Eğer kabul edilirse 2 hafta üst üste pazar günü çalışıcaz, izinlerimizi kesmicekler.buna bile seviniyorum ya vallahi ağlıcam
canım bu para bence bu takıma fazla çok benzeri A 101 e gelen parçalardan oluşturulabilrdi daha uygunaselam kızlar :) nabersiniz:)
bi kahvaltı seti beğendim piyasayı bilmiyorum ama sizce fiyatı nasıl günlük alacam:)
http://www.birevbirmutfak.com/kahvalti-takimi/7605/punto-28-parca-kahvalti-seti-murdum
canım peki iş değiştirmeyi düşünmüyor musun ?
anladım canım sabrediceksin o zamanDüşünüyorum artık, ama şantiye bitimine kadar beklicem inat ettim..zaten şantiye bitince ya iş alamazlar çıkış verirler..ya da başka şantiye olur ben gitmem..evlilik bahanesi ile tazminat alırım.
çok cici canım güle güle kullan inşaallahhkızlar yine duramadım bunu aldım.:)
anladım canım sabrediceksin o zaman
çok cici canım güle güle kullan inşaallahh
bir kaç kişi imzalamadı..ama sanmıyorum birşey çıkacağını..ilk defa bu kadar nefret ettim bu işten!
Bende adına aldandım sanırım..başka işi bırakıp buraya geldim..sırf büyük şirket diye..
Zaten ne dönüyosa bu sözde Kurumsal şirketlerde dönüyo ya.yeni gelişme var, iki hafta üst üste pazar çalışma durumu var..Eğer kabul edilirse 2 hafta üst üste pazar günü çalışıcaz, izinlerimizi kesmicekler.buna bile seviniyorum ya vallahi ağlıcam
CAnımm baktım. Eğer beğendiysen fiyat gayet makul. Rengi de çok şirinmiiiş :)selam kızlar :) nabersiniz:)
bi kahvaltı seti beğendim piyasayı bilmiyorum ama sizce fiyatı nasıl günlük alacam:)
http://www.birevbirmutfak.com/kahvalti-takimi/7605/punto-28-parca-kahvalti-seti-murdum
hakkındırÇok fena hırs yaptım :) Yalandan yere rapor almazsam adam değilim
Ayy bi ben anlamadım galiba bunun ne olduğunuuukızlar yine duramadım bunu aldım.:)
gıcık bunların hepsi böyle o nedemek ya sn söyleselerdi kullanmayacaktın belki ona göre plan yaptınİçim acıyor kızlarrrr, şirketin kendi kar tatilini çatır çatır senelik iznimden kestiler..Bize başta idari izin demişlerdi..resmen içime öküz oturdu ya
yeni gelişme var, iki hafta üst üste pazar çalışma durumu var..Eğer kabul edilirse 2 hafta üst üste pazar günü çalışıcaz, izinlerimizi kesmicekler.buna bile seviniyorum ya vallahi ağlıcam
kızlar yine duramadım bunu aldım.:)
bu haksızlık kabul etmeyin yani bunu yapamazlar ya sen ona göre ayarladın işini gücünü söyleselerdi gelirdin karda kıstayeni gelişme var, iki hafta üst üste pazar çalışma durumu var..Eğer kabul edilirse 2 hafta üst üste pazar günü çalışıcaz, izinlerimizi kesmicekler.buna bile seviniyorum ya vallahi ağlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?